Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Edgar Savisaar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Ma küll ei taha Reformierakonda valida, aga ma ei saa seda inimest toetuseta jätta!
    http://info.kov2013.vvk.ee/kandidaad...=0249&cid=3767
    unzip 2.0

Kommentaar

Algselt postitas Felipe Vaata postitust
      Ma parem eelistaksin seekord venemeelset parteid, kui mis iganes refi irli jne eri tiibadega erakondi.
      Mis need etteheited siis võimuerakondadele on? Peale mõningase arrogantsi on ju tegelt hakkama saadud kenasti.

Mulle ka ei meeldi ref. Aga ma ei saaks kuidagi soovitada keski asemele. No ma ei saa. Usu mind, et ma olen erakondade siseeluga väga kursis ja vali ükskõik keda, aga mitte keski ega refi.
      Räägime nüüd praeguste valimiste kontekstis või riigikogu?
      Olgem ausad, KOV valimistel Tallinnas pole mingit vahet keda valida - tulemus on juba praegu teada, kisagu see Kross/Randpere palju jõuab.
      olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
        Mis need etteheited siis võimuerakondadele on? Peale mõningase arrogantsi on ju tegelt hakkama saadud kenasti.

Olgem ausad, KOV valimistel Tallinnas pole mingit vahet keda valida - tulemus on juba praegu teada, kisagu see Kross/Randpere palju jõuab.
        Kust tuleb see ütlus, et tulemus on juba praegu teada ja pole mõtet minna valima? Viimaste kuude küsitlused on näidanud, et seis on suhteliselt piiripealne.
        Sellest see vahe ju tulebki, et venelane ja pensionär läheb niikuinii valima. Küll aga noored, kes virisevad kritiseerivad ja teritavad igal võimalusel hambaid Savi Etsi peale ja kui küsida neilt kas valima lähete? "Ei noo mis ma ikka, niikuinii Savisaar võidab" See ju ongi Savisaare eelis. Mitte, et tal neid valijaid niivõrd palju rohkem oleks, aga tema valija on aktiivne, samas kui IRL, REF kui ka SDE valija suhteliselt passiivne. Sellele ju ka kogu praegune Krossi kampaania on suunatud. Ta ei sihi Keskerakonna valijaid, sest neid ei anna ümber veenda. Ta üritab olla pildis ja tekitada inimestele seda tunnet, et ongi reaalne võimalus, et kui te valima tulete, siis võib linnavõim muutuda. Tema sihib just neid circa 40 protsenti valijatest, kes muidu valima ei tule, sest on kindel, et Saviets võidab. Ta soovib nendest 40 protsendist 10-15 protsenti valima tuua ja see annaks juba reaalse võimaluse.
        Seda, et valimistulemus pole kindel näitab ju ka Savisaare ja tema tiimi täielik paanika, kuidas on liimist lahti mindud. Ilmselt nad teavad, et tulemus ei ole üldse nii kindel.
        Lõpetuseks Mõnuagendi juttust Ivanova kohta oleks nagu õhtuleht kohe kinni haaranud- http://www.ohtuleht.ee/549268
        Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust

Eelmine valimine oli ühel ärimehel, noh, nimetame teda Endel Lohviks, plaan. Nimelt lootis ta saada volikokku nelja enda kandidaati. Üks neist oli Sofja, siis üks on torulukksepp autobaasist, üks tulevane burksimüüja ja üks neid veel. Kogu plaani vedas üks tore mees, kelle nimeks ütleme Tõnis Bitpull. Kõik neli kandideerisid Erakonna ridades.
          Plaani tagamõte oli see, et kui ta saab need neli inimest volikokku, siis on just tema käes need hoovad, millega saaks linnavalitsust panna tegema enda asju. Noh, et kui ei tee, siis ma võtan enda neli jorssi ja viin nad opositsiooni.
          Nende nelja inimesega oli tehtud lepingud, millega anti neile 200 000 krooni. Ja öeldi, et ärge muretsege raha pärast. Lepingud jäävad ka seifi, kuni täidate teatud hetkel soove.
          Bitpull pani kokku valimistiimid. Need hakkasid kõikjalt hääli kokku ostma. Vene perekondades on see lihtne. Mingi pereisa kogub pere kokku ja ütleb, et nüüd hääletame nii. Ühe hääle eest saadi 300 krooni. Nii saidki näiteks üks noor ja ilus neiu Sofja 700 häält ja kõigi üllatuseks volikokku.
          Samamoodi sai volikokku torulukksepp ja üks neiu veel. Neljas neiu jäi välja ja läks avaldusega ühe volikogu kõrge härra poole, kelle nimi olla Toomas.
          "Valimised on võltsitud!" teatas õnnetu kandidaat.
          "ee?" imestab Toomas.
          "Ma maksin vähemalt 500-le inimesele, aga ma sain 200 häält vähem. See on võltsing!" teatas kandidaat.
          Toomas ohkas ja rahustas proua maha.
          Bitpulli plaan töötas justkui ideaalselt, aga selgus, et Erakonna valimisvõit oli niivõrd võimas, et tema ja Endeli kolm kandidaati ei muuda olukorras midagi. Isegi nende minekuga oleks Erakond enamuses. Vannuti kurja. Vahepeal selle tundmatu linna linnapeaga tülis olnud Endel sai ühe tundmatuks jääda sooviva staadioni linnale maha müüdud ja vastukaaluks läksid tema seifis olnud lepingud linnaisade kätte. Nüüd olid ärimehe mõjuagendid juba kodustatud.

Mida ma sellega öelda tahan? Kui te tahate selliste skeemide jätkumist, siis muidugi lööge käega ja ärge valige kedagi. Igasugu hullunud pensionärid ja venelased valivad nagunii. Ja nii olemegi erakonnaga ühes linnas, kes paneb püsti ülemiste vanureid ja muud soga.

Kõik eelnenu oli MÕISTAGI ilukirjanduslik. Nimede sarnasus võib olla juhuslik.

Kommentaar

Mina ütlesin sedakorda parteidele adjöö ja valisin kohaliku kogukonnaaktivisti. Kui ta valituks osutub, siis tean, et teeb Nõmme eest, mis suudab. Minu jaoks nendel valimistel ainuvõimalik lähenemine.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
              Mina ütlesin sedakorda parteidele adjöö ja valisin kohaliku kogukonnaaktivisti. Kui ta valituks osutub, siis tean, et teeb Nõmme eest, mis suudab. Minu jaoks nendel valimistel ainuvõimalik lähenemine.
              keskerakond kiidab lähenemise heaks.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                Aga palun.
                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

See mis praegu toompeal ja raadiosagedusel 92,4 toimub on kõige haigem asi, mis siin riigis peale pronksiööd toimunud on. Täiesti uskumatu, et selline asi üldse toimuda saab.

Kommentaar

Algselt postitas krissucool Vaata postitust
                    See mis praegu toompeal ja raadiosagedusel 92,4 toimub on kõige haigem asi, mis siin riigis peale pronksiööd toimunud on. Täiesti uskumatu, et selline asi üldse toimuda saab.
                    Mul raadio ei võta seda sagedust. Aga paras komöödia on see üritus.
                    Kogu seekordset valimistralli võtangi puhta meelelahutusena. Ja peab tõdema, et päris lõbus on.
                    olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                      Sama siin, puudutab küll Tartut.

Tahtsin Sotse valida, kuid mitte sellist nimekirja.
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust

seda vaid juhul, kui kesk võidab valimised ja valimisliit jääb alla künnise,
                        siis saavad tänu tondi meetodile tõesti nemad kasu

e:keegi valimisliitude eest kihutustöö tegija tegi FB mingis lõngas samade eelduste põhjal täpselt vastupidiseid järeldusi: kui teil on valimistest kõrini ja teile ei meeldi ükski erakond...siis minge ikkagi ja valige just valimisliit vms
                        (kuigi valimatajätmise valiku teinutel on kõrini poliitikast kui sellisest, kui nad tunneks, et neil on mõnes nimekirjas mõni lemmikkandidaat, siis nad ju osaleks valimistel)

siiralt loodan, et nad ei saa absoluutset enamust
                        aga siis tulevad juba muud variandid,
                        neid on aegade jooksul igasuguseid läbi tehtud
                        GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                        GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                        (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Kesk võidab valimised. Ma loodan, et VIK saab üle lävendi. Kesklinnas kandideerib Andrei Hvostov, minu lauanaaber. Kõige sümpaatsem inimene, keda ma sisuliselt tean.

Kommentaar

Kesk võidab valimised. Ma loodan, et VIK saab üle lävendi. Kesklinnas kandideerib Andrei Hvostov, minu lauanaaber. Kõige sümpaatsem inimene, keda ma sisuliselt tean.
                            Võitmise all mõtled rohkem hääli saamist kui ükski teine erakond? Noo see on ilmselge. Loodan, et see, et nad tallinnas enamuse võtavad ei ole veel selge.

Kommentaar

Algselt postitas krissucool Vaata postitust
                              Võitmise all mõtled rohkem hääli saamist kui ükski teine erakond? Noo see on ilmselge. Loodan, et see, et nad tallinnas enamuse võtavad ei ole veel selge.
                              Ma usun, et nad saavad väga korraliku häältesaagi. Aga ma siiralt loodan, et nad ei saa absoluutset enamust.

Kommentaar

See süüdimatus on ületanud igasuguse mõistuse piiri. T*ra, mismoodi see kõik JOKK on!? Sest ei taheta midagi muuta, kuna ei tea millal endil läheb riigi/kov raha vaja?
                                Mõnes riigis astub president tagasi, kuna sai paar aastat enne ametisse astumist pangast natukene soodsamatel tingimustel laenu. Me elame ikka NL vaimus. Varasta riigitagant palju suudad.

Kommentaar

Working...
                                X