Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Edgar Savisaar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
    no kui sul on plaan kuhugi pomm panna ja keegi sellest enne teada saab siis minu arust saab sind süüdi ikka tunnistada
    Umbes sama keiss nagu selle Decartesi lütseumi koolipoisi väidetava plaaniga koolitulistamine korraldada.
    AILTON

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
      no kui sul on plaan kuhugi pomm panna ja keegi sellest enne teada saab siis minu arust saab sind süüdi ikka tunnistada
      Sa oma tsiteeritavat postitust üldse ei lugenud?
      zaz ütles ju, et küsimus on selles, kas ebaseadusliku raha vastuvõtmise katse on kuritegu ja selle eest karistatav või mitte? Tapmiskatse ilmselt on või mis?
      BVB - Vaprus

Kommentaar

Edgar pole siiamaani mulle kartuleid toonud

Kommentaar

petersid ja budulojused jne kel asi keeruline, võiks lugeda Pulleritsu kirjutist http://www.postimees.ee/?id=368271
          olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
            petersid ja budulojused jne kel asi keeruline, võiks lugeda Pulleritsu kirjutist http://www.postimees.ee/?id=368271
            minu jaoks ei ole midagi keerulist.Edgar on sitapea ja selleks ka jääb!
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
              Lugesin seda ja ka seal on küsitavusi. Näiteks Sepiku asjus. Nimelt nõudis too ju kohe selgitusi, mitte alles siis, kui Savisaare vassimine teda tüütama hakkas.

Agu üldiselt oli liiga pikk ja segane jutt, et vaadata, kas kõik klapib. Seda, et Savisaar keerutab, teame ju kõik. Miks seda nii palju tõestama pidi?

Ei viitsinud süvenenult lugeda, nagu ka eilset Sirbi lugu, kus süüdistati Langi sarnase teo eest. Pole ma mingi keskerakondlane, ütlen siin selgituseks, lihtsalt ma ei saa aru, miks tekitati selline jama, kui Savisaare karistamine millegi konkreetse eest jääb viidates riigisaladusele jälle ära. Et Kapo ei saa reeta oma töömeetodeid? Arusaamatu lihtsalt. Ilmselt on Eesti luure siis selline, pole midagi teha.

Kommentaar

Lisan juurde, et ka Pullerits veidi demagoogitseb. Kuigi Island koos Läti ja Leeduga tunnustas meid esimesena, ennetas Venemaa siiski olulisi suurriike, nagu USA, Saksamaa jne. Kui Venemaa poleks tunnustanud, kes teab, mis saanuks. Vaevalt küll midagi muutunuks, aga fakt on siiski see, et venemaa ennetas suurriike.

Kommentaar

Algselt postitas peters Vaata postitust
                  Lisan juurde, et ka Pullerits veidi demagoogitseb. Kuigi Island koos Läti ja Leeduga tunnustas meid esimesena, ennetas Venemaa siiski olulisi suurriike, nagu USA, Saksamaa jne. Kui Venemaa poleks tunnustanud, kes teab, mis saanuks. Vaevalt küll midagi muutunuks, aga fakt on siiski see, et venemaa ennetas suurriike.
                  Toobal Sina või?
                  Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                  Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas peters Vaata postitust
                    Mis sa öelda tahad? Et kui Venemaa poleks meid tunnustanud, siis oleksime kohe Venemaa alla tagasi läinud?
                    AILTON

Kommentaar

Edgar on lihtne eesti mees kellele meeldib teisi aeg-ajalt tüssata

Kommentaar

[Kiri infostendi all]

Kallis sm. Savisaare fänn!!!!

Kas ühistu infostend on õige koht poliitreklaami jaoks?
                        Kas keegi maksab selle reklaami eest ühistule?
                        Kas Moskva põhjatust kukrust kukub ka meie kassasse eurosid?
                        Kas minu soojaveearve väheneb sellest et ma pean igakord koju tulles Edgari nägu vaatama?

Vastan ise: Ei, Ei, Ei ja veelkord Ei

Seega minu palve oleks: Palun seda lõusta siin rohkem mitte eksponeerida!!!!!!

Kui ma siiski siit mõne säärase roppuse leian, siis ma luban, et ma kruvin, naelutan, tinutan, keevitan ja müürin selle infotabloo nii kinni, et ennem pärandab sm Burešin (Savisaare päris nimi) oma Hundisilma talu Andrus Ansipile kui teie selle uuesti lahti saate!!!
                        Tänan tähelepanu eest ja loodan teie mõistvale suhtumisele.
                        AILTON

Kommentaar

tra, ma pean selle pildi välja trükkima ja seinale riputama
                          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Paluks linki kus antud pilt asub!
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Aílton Vaata postitust

[Kiri infostendi all]

Kallis sm. Savisaare fänn!!!!

Kas ühistu infostend on õige koht poliitreklaami jaoks?
                              Kas keegi maksab selle reklaami eest ühistule?
                              Kas Moskva põhjatust kukrust kukub ka meie kassasse eurosid?
                              Kas minu soojaveearve väheneb sellest et ma pean igakord koju tulles Edgari nägu vaatama?

Vastan ise: Ei, Ei, Ei ja veelkord Ei

Seega minu palve oleks: Palun seda lõusta siin rohkem mitte eksponeerida!!!!!!

Kui ma siiski siit mõne säärase roppuse leian, siis ma luban, et ma kruvin, naelutan, tinutan, keevitan ja müürin selle infotabloo nii kinni, et ennem pärandab sm Burešin (Savisaare päris nimi) oma Hundisilma talu Andrus Ansipile kui teie selle uuesti lahti saate!!!
                              Tänan tähelepanu eest ja loodan teie mõistvale suhtumisele.
                              Hmm, ma arvasin, et uudisteportaalide pröökamid oskavad ainult virtuaalselt kirjutada, aga kassanäe, suudavad ka majade infostendidele kirjutada.

Kommentaar

Hahahaa... Mupo juht(!) võeti altkäemaksuvõtmise eest kinni,
                                Nii toredat uudist vist polegi sel aastal veel olnud

Kommentaar

Working...
                                X