Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Edgar Savisaar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kas keskerakonna valijad puhusid antud kaasuse nii suureks?
    olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas StenS Vaata postitust
      miks kapo ei lasknud tegu lõpuni viia?

Sellel samal põhjusel, miks näiteks peatatakse palgamõrv enne selle täideviimist. Ehk siis maakeeli- politsei asi on kuritegusid ennetada.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
        Sellel samal põhjusel, miks näiteks peatatakse palgamõrv enne selle täideviimist. Ehk siis maakeeli- politsei asi on kuritegusid ennetada.
        jah ainult, et raha vastuvõtmine ei pidavat kuretegu olema ehk teisisõnu kuritegu ei oleks see ju olnud.
        http://www.newyorkredbulls.com/

Kommentaar

miks kapo ei lasknud tegu lõpuni viia?
          KAPO ei keelanud seda tegu lõpuni viimast, vaid ju lihtsalt vesteldi veidi, et mis selle raha eest vastu pakutakse. Lisaks on Savisaar ise väitnud, et KAPO palus tal jätkata. Miks Savikas keeldus?
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

raha vastuvõtmine ei pidavat kuretegu olema
            Moskva vanasõna?
            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
              Lisaks on Savisaar ise väitnud, et KAPO palus tal jätkata. Miks Savikas keeldus?
              Ehk kogu "kuritegu" selles ongi - kui tegemist oli nii ausa teoga, miks see pooleli jäeti? Miks püüti kogu rahastamist nii varjatult ajada? Rohkem tõestust polegi vaja. Ühtlasi paneb mind kogu selle "tõekomisjoni" ja "tõeraporti" juures imestama, et on olemas veel Keskerakonna nimeline ühendus - oleks aeg luua "Tõepartei".
              BVB - Vaprus

Kommentaar

Mõnikord pannakse vangi ka, kuigi kuritegu ennetati. Mingi rööv vist oli nii, täpselt ei mäleta. Aga seekord panustas siis KAPO vaid eetikasse.

Kommentaar

Ines Karu röövijad pandi ka kinni, kuigi nad ei jõudnud oma plaani täide viia.

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
                    Ines Karu röövijad pandi ka kinni, kuigi nad ei jõudnud oma plaani täide viia.
                    Seda ma mõtlesingi.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                      Mõnikord pannakse vangi ka, kuigi kuritegu ennetati. Mingi rööv vist oli nii, täpselt ei mäleta. Aga seekord panustas siis KAPO vaid eetikasse.
                      Kas riigireetmise ärahoimine on eetikasse panustamine?
                      Väidetavalt pidi ju Etkari küsitavast rahast kolmandik tulema sulas. Miks siis kogu summa ülekandega ei tahetud teha? Sest tõenäoliselt oleks see läinud Keskerakonnale...no tegelt sa tead ka ise ju kogu seda lugu. See on piisavalt läbi nämmutatud.
                      Ehk siis tasuta lõunaid pole olemas. Eriti kehtib see Vene valitsuselt või FSB lt tulnud "lõunate" kohta.
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Kas riigireetmise ärahoimine on eetikasse panustamine?
                        Väidetavalt pidi ju Etkari küsitavast rahast kolmandik tulema sulas. Miks siis kogu summa ülekandega ei tahetud teha? Sest tõenäoliselt oleks see läinud Keskerakonnale...no tegelt sa tead ka ise ju kogu seda lugu. See on piisavalt läbi nämmutatud.
                        Ehk siis tasuta lõunaid pole olemas. Eriti kehtib see Vene valitsuselt või FSB lt tulnud "lõunate" kohta.
                        Aga kui oleks veel veidi kannatanud, siis oleks ju saanud kedagi ka süüdi mõista. Nüüd läheb ju kõik vana rada pidi edasi. Ja küllap ka raha otsimine, sest nagu öeldi Viimse reliikvia lõpus, et meie püha üritus kestab edasi.

Kommentaar

Aga kui oleks veel veidi kannatanud, siis oleks ju saanud kedagi ka süüdi mõista. Nüüd läheb ju kõik vana rada pidi edasi. Ja küllap ka raha otsimine, sest nagu öeldi Viimse reliikvia lõpus, et meie püha üritus kestab edasi.

Jõuamegi minu postituse juurde tagasi- õiguskaitseorganite esmane ülesanne on kuritegusid ennetada ja takistada.

Kommentaar

Jõuamegi minu postituse juurde tagasi- õiguskaitseorganite esmane ülesanne on kuritegusid ennetada ja takistada.
                            Jah, olen nõus.

Kommentaar

Mõnikord pannakse vangi ka, kuigi kuritegu ennetati. Mingi rööv vist oli nii, täpselt ei mäleta.
                              See sõltub sellest, et kas Karistusseadustik näeb ette ka karistuse süüteokatse eest
                              olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
                                See sõltub sellest, et kas Karistusseadustik näeb ette ka karistuse süüteokatse eest

no kui sul on plaan kuhugi pomm panna ja keegi sellest enne teada saab siis minu arust saab sind süüdi ikka tunnistada
                                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                                Ott Järvela

Kommentaar

Working...
                                X