Kas keskerakonna valijad puhusid antud kaasuse nii suureks?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Edgar Savisaar
Collapse
X
-
Algselt postitas StenS Vaata postitustmiks kapo ei lasknud tegu lõpuni viia?
Sellel samal põhjusel, miks näiteks peatatakse palgamõrv enne selle täideviimist. Ehk siis maakeeli- politsei asi on kuritegusid ennetada.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSellel samal põhjusel, miks näiteks peatatakse palgamõrv enne selle täideviimist. Ehk siis maakeeli- politsei asi on kuritegusid ennetada.
Kommentaar
-
Algselt postitas StenS Vaata postitustmiks kapo ei lasknud tegu lõpuni viia?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas StenS Vaata postitustraha vastuvõtmine ei pidavat kuretegu olemaarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustLisaks on Savisaar ise väitnud, et KAPO palus tal jätkata. Miks Savikas keeldus?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSellel samal põhjusel, miks näiteks peatatakse palgamõrv enne selle täideviimist. Ehk siis maakeeli- politsei asi on kuritegusid ennetada.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustInes Karu röövijad pandi ka kinni, kuigi nad ei jõudnud oma plaani täide viia.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustMõnikord pannakse vangi ka, kuigi kuritegu ennetati. Mingi rööv vist oli nii, täpselt ei mäleta. Aga seekord panustas siis KAPO vaid eetikasse.
Väidetavalt pidi ju Etkari küsitavast rahast kolmandik tulema sulas. Miks siis kogu summa ülekandega ei tahetud teha? Sest tõenäoliselt oleks see läinud Keskerakonnale...no tegelt sa tead ka ise ju kogu seda lugu. See on piisavalt läbi nämmutatud.
Ehk siis tasuta lõunaid pole olemas. Eriti kehtib see Vene valitsuselt või FSB lt tulnud "lõunate" kohta.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKas riigireetmise ärahoimine on eetikasse panustamine?
Väidetavalt pidi ju Etkari küsitavast rahast kolmandik tulema sulas. Miks siis kogu summa ülekandega ei tahetud teha? Sest tõenäoliselt oleks see läinud Keskerakonnale...no tegelt sa tead ka ise ju kogu seda lugu. See on piisavalt läbi nämmutatud.
Ehk siis tasuta lõunaid pole olemas. Eriti kehtib see Vene valitsuselt või FSB lt tulnud "lõunate" kohta.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustAga kui oleks veel veidi kannatanud, siis oleks ju saanud kedagi ka süüdi mõista. Nüüd läheb ju kõik vana rada pidi edasi. Ja küllap ka raha otsimine, sest nagu öeldi Viimse reliikvia lõpus, et meie püha üritus kestab edasi.
Jõuamegi minu postituse juurde tagasi- õiguskaitseorganite esmane ülesanne on kuritegusid ennetada ja takistada.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustJõuamegi minu postituse juurde tagasi- õiguskaitseorganite esmane ülesanne on kuritegusid ennetada ja takistada.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustMõnikord pannakse vangi ka, kuigi kuritegu ennetati. Mingi rööv vist oli nii, täpselt ei mäleta.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustSee sõltub sellest, et kas Karistusseadustik näeb ette ka karistuse süüteokatse eest
no kui sul on plaan kuhugi pomm panna ja keegi sellest enne teada saab siis minu arust saab sind süüdi ikka tunnistadaMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar