Algselt postitas orbitaaljaam
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Edgar Savisaar
Collapse
X
-
-
Mulle meeldis siin ükspäev Mart Viisitamme antud intervjuu TV3 uudistele, kus küsimuse peale "Miks üldse peaks mõni ettevõtja 'niisama' erakonnale suure summa raha annetama?" tuli vastuseks Viisitamme poolt midagi sellist: "Noh, eks siin ole ettevõtjate jaoks oluline, et erakonna telefon oleks nende kõnedele alati avatud ja nende mured ära kuulaks."
Muidugi see tänane mordade kogunemine Tallinnas oli täielik tipp ikka, oleks veel kantpea Kutser ka seal suurelt esile kerkinud, oleks täislaks olnud.
Kõige fantastilisem valimiste juures aga ongi see, et polegi kedagi valida, küll aga sooviks mõne venestaja hääle vähemalt neutraliseerida ja sõelale jäävadki Reform, Sotsiaaldemmid või IRL. Esimene küll justkui ideoloogia poolest klapist, samas sõnavõtud ja Ligi&Co ajavad südame juba ammu pahaks. Teine variant on Sotsiaaldemokraadid, keda niipalju kui ma olen jõudnud jälgida, siis rahandusest kui sellisest, väga midagi aru ei saa. Jagatakse juba eos olematuid summasid ja no praeguses olukorras, kus Euroopas nii paljud riigid meeletutes võlgades vähkrevad, ma sotsiaaldemokraate küll pukki ei julgeks lasta, ei KOV ja veel vähem valitsusse. Lisaks puudub mul täielikult sümpaatia Mikseri vastu. IRL on lihtsalt IRL, need vanad Res Publica mehed pole peast päris normaalsed ja neid tõsiselt võtta on üsna keeruline, samas suure tõenäosusega kõige edukam vastane venestajatele Tallinnas, seega ilmselt sinna ma oma hääle ka ära märgin.
Kommentaar
-
Algselt postitas Fouree Vaata postitustEsimene küll justkui ideoloogia poolest klapist, samas sõnavõtud ja Ligi&Co ajavad südame juba ammu pahaks. Teine variant on Sotsiaaldemokraadid, keda niipalju kui ma olen jõudnud jälgida, siis rahandusest kui sellisest, väga midagi aru ei saa.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Mina jätan refi poolt valimata puhtalt selle pärast, et nad sama suurt võimu ei saaks, kui Kesk Tallinnas. Pole meile vaja ainult kahte erakonda. Välistamise meetodil jõuan samasse punkti nagu Fouree. Ja seda juba aastaid, muidugi sotside esituses on teisigi olnud.
Kurb on muidugi see mis eile toimus ja eriti kurvaks teeb, et käed on nii lühikesed,e t ei saa ka eriti midagi sellise jama vastu ette võtta. Selle vastu kui mõttetuid üritusi linna raha eest korda saadetakse. Jah, ka teised teevad sama, kuid teiste puhul ei paista see eriti valimisreklaamina silma.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustJah, ka teised teevad sama, kuid teiste puhul ei paista see eriti valimisreklaamina silma.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustSeend kõlab nagu mõne vihmavarju kandja suustBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Hämmastav on Eestis sotside populaarsus kui pärast aastakümneid kestnud tulevaste põlvede arvel elamist ja üliliberaalne immigratsioonipoliitika on viinud muu Euroopa nii kaugele, et nad üha enam ja enam põruvad. Isegi Rootsis, kus sotsiaaldemokraadid olid kõige kauem järjepidevalt võimul, on saadud kaotus kaks viimast valimist järjest.
Paneme siia juurde veel sooneutraalse partnerluse (on alles värdjalik nimi) propageerimise ja Vene erakonnaga ühinemise teatud kildkonna häälte püüdmiseks ning ei teagi, kumb erakond minujaoks jälgim on - sotsid või kesikud. Tough choice! Õnneks ei tule valida kõige ebasümpaatsemat parteid. :P"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Seekord ma anarhia märki sedelile ei joonista, sest see hääl loetaks ilmselt Keskerakonnale.
Aga tõsisemalt rääkides on seis ikka täitsa kusine. Peaks justkui keski vastu hääletama, aga ega alternatiivid (Haapsalus sisuliselt vaid Reform ja IRL) oluliselt paremad ei ole. Kampaaniad suhtuvad valijatesse kui debiilikutesse ja tahes-tahtmata on tunne, et kedagi valides olengi üks neist.
Kommentaar
-
Algselt postitas abiabi Vaata postitustEesti Konservatiivne Rahvaerakond on võimalus nendele, kes ei taha suurte parteide poolt hääletada. Osade küsitluste põhjal nad peaksid Tallinnas isegi valimiskünnise ületama - hääl ei lähe keskile. Huvitav oleks muidugi näha, missugust poliitikat nad reaalselt ajama hakkavad
Neid küsitlusi ei saa ülemäära tõsiselt võtta."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas abiabi Vaata postitustEesti Konservatiivne Rahvaerakond on võimalus nendele, kes ei taha suurte parteide poolt hääletada. Osade küsitluste põhjal nad peaksid Tallinnas isegi valimiskünnise ületama - hääl ei lähe keskile. Huvitav oleks muidugi näha, missugust poliitikat nad reaalselt ajama hakkavadBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustRahvaliit? Tänan ei.
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustRahvaliit? Tänan ei.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSamas on Helme täiesti ebapädev parteijuht, aga see selleks.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSamas on Helme täiesti ebapädev parteijuht, aga see selleks.
Mehel on karismaatilisust rohkem kui Anveltil, Randperel, Roheliste erakonnal ja Ansipi Miisul kokku. Lisaks on tal piisavalt diplomaatilist kogemust, suudab oma mõtteid väljendada, eritub teistest ja ütleb oma arvamuse välja. Isegi siis kui see vb kõige kasulikum poleks. Selline demagoogiafilter on... ütleme siis poole võimsuse peal (päris maas oleks natukene sinisilmne öelda).
EKRE probleem on pigem selles, et käärid esimehe (koos lähikonnaga) ja realiikmete (või pädevam oleks ilmselt öelda et tugevamete realiigete või kõrg-kesklassi liikmete) vahel on suured...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar