Algselt postitas rainis007
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Edgar Savisaar
Collapse
X
-
Algselt postitas cpidr. Vaata postitustma ise olen kommunismimeelne, pole siin vist mõttekaaslasi kellega marksismi või leninismi arutada..
savisaar muidu mulle tundub sümpaatne. jõuab igale poole ja ütleme ausalt tallinnale on temast ikka kasu kõvasti olnud.
+ mulle meeldib see, et ta esineb seal tallinna saates otseeetris. vastab kõigile küsimustele jne. päris julge sell, igaüks ei julgeks vist nii teha.
Kommentaar
-
Vaadates tänast Tallinna valimisdebatti, siis Edgari sõnavõtud ületasid isegi Keskerakondliku demagoogia tavapärast taset. Lausvaled oma tegemata tegudest ja riigipoolsest funktsioonist, ebameeldivate faktide lihtlabane eitamine. Valetamine ja vassimine oli tänase Edgari esinemise peamine toon.
Mees tõenäoliselt ei saanud aru, et ei anna intervjuud Kesknädalale või Tallinna TV-le, vaid seda vaatas üle-eestiline auditoorium. Äärelt nõrk esinemine ja sellele saidki kaasa plaksutada vaid Marika Tuusi ja Mailis Repsi taolised hüpiknukud."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustVaadates tänast Tallinna valimisdebatti, siis Edgari sõnavõtud ületasid isegi Keskerakondliku demagoogia tavapärast taset. Lausvaled oma tegemata tegudest ja riigipoolsest funktsioonist, ebameeldivate faktide lihtlabane eitamine. Valetamine ja vassimine oli tänase Edgari esinemise peamine toon.
Mees tõenäoliselt ei saanud aru, et ei anna intervjuud Kesknädalale või Tallinna TV-le, vaid seda vaatas üle-eestiline auditoorium. Äärelt nõrk esinemine ja sellele saidki kaasa plaksutada vaid Marika Tuusi ja Mailis Repsi taolised hüpiknukud.
Kommentaar
-
Algselt postitas szandor Vaata postitustNõustun. Tea kas seda debatti ka venekeelne erakond kuskilt kanalipidi nägi?
Savikalt muidu igati okei esinemine, ühtegi valijat kindlasti ei kaotanud.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Tallinna linnapea kandidaatide debatt oli täpselt samasugune idiootlik farss nagu kogu see valimiste aeg seal olnud on. Tagaplaanil hõiked stiilis " wohoooo ! " ja sekka naeruröökimised. Mingisugused spetsiaal imbetsillid olid seal seekord publikuks ?"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustTallinna linnapea kandidaatide debatt oli täpselt samasugune idiootlik farss nagu kogu see valimiste aeg seal olnud on. Tagaplaanil hõiked stiilis " wohoooo ! " ja sekka naeruröökimised. Mingisugused spetsiaal imbetsillid olid seal seekord publikuks ?
Aga ma leidsin netist video, mis Savisaare tänase esituse kokku võttis. Nautige.
Kommentaar
-
«Meil on oma piibel, kuidas elada,» ütles Valga Keskerakonna esinumber Heimar Lenk ja näitas Savisaare pilti.
by oliver.kund 11:37 PM
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
34 tuhat häält, järgmine Eerik 5 tuhandega. Palju õnne, tallinnlased!
tra ei võinud oma laisku pe*seid valima viia, noored kaasmaalased? Teada ju oli, et muutusteks on vaja kohale ise minna ja oma hääl anda, sest Edgari jüngritest umbkeelseid pensionäre tuuakse busside kaupa valimisjaoskondadesse kohale.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar