Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Edgar Savisaar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
    Tänases Võsareporteris pakkus ennustaja et Edgar Savisaarest saab uus president,kui see kord peaks tõeks saama siis mina panen küll sellest riigist minema.see ennustaja tundus kahtlaselt edgar savisaare fännina
    Kust otsast ta Savisaare fännina tundus või jäi mul midagi nägemata? Pigem pooldas Ansipit ju...
    Algselt postitas budulojus
    kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Tänases Võsareporteris pakkus ennustaja et Edgar Savisaarest saab uus president,kui see kord peaks tõeks saama siis mina panen küll sellest riigist minema.see ennustaja tundus kahtlaselt edgar savisaare fännina
      Sa Soomes ei elanud või?
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
        Sa Soomes ei elanud või?
        Elasin aga kodumaa ja naine kutsusid tagasi
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Kas soolapuhuja nimi ka mitte Edgar ei ole. Või miskit sellist. Nägin, et ta saates on aga ei süvenenud, sest selle lamba möla olen pidanud 90-ndate keskel piisavalt taluma (ei ole kerge mõnedes asutustes töötada). Kuna tal olevat hirmsad jamad olnud ja pendliga vaadates nägi ta, et kohe kohe viiakse ta männiku karjääri betoonsaabastes vettehüppeid tegema aga raisk on siiani elus (13 aastat möödunud) -siis ei saa see savisaar ka presidendiks
          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

see tont ikka ajab hülgemöla.http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=295444
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

see tont ikka ajab hülgemöla.http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=295444
              Halonen ei öelnud minu arvates midagi väga valesti.
              Olen sama meelt, et Eesti võiks Venemaaga vähem plõksida.

Läbi Soome käib Venemaa suunas kõva kaubavedu ning jõukad vene turistid käivad Soomes tuhandete viisi shoppamas ning raha laiaks löömas.
              Eestil oli nendest sadadest miljonitest pmst jumala pohhui ja hakkasid selle pronksjunniga õigest ajast väga palju hiljem jamama.
              Soome võtab aga need venelaste poolt tulevad rahavood mõnuga vastu ja hoiavad oma suu kinni ja õigesti teevad minu arust.
              Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas daywalker Vaata postitust
                Halonen ei öelnud minu arvates midagi väga valesti.
                Olen sama meelt, et Eesti võiks Venemaaga vähem plõksida.

Läbi Soome käib Venemaa suunas kõva kaubavedu ning jõukad vene turistid käivad Soomes tuhandete viisi shoppamas ning raha laiaks löömas.
                Eestil oli nendest sadadest miljonitest pmst jumala pohhui ja hakkasid selle pronksjunniga õigest ajast väga palju hiljem jamama.
                Soome võtab aga need venelaste poolt tulevad rahavood mõnuga vastu ja hoiavad oma suu kinni ja õigesti teevad minu arust.
                100% nõus.
                Balti mere sadamate TOP10's on 3 Soome sadamat ja seda põhjusel, et transiit Venemaale läbi nende sadamate on siin regioonis konkurentsitult kõige suurem.
                May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Savisaar saatis mu täna piltlikult pimedasse kohta:'(

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                    sa oled nüüd nii kuulus

Kommentaar

Kui mitu korda nädalas mingitest varjatud rahastamisest räägitakse, siis vist pole väga üllatav

Tänutäheks võiks härra teema nüüd LÄBUSSE suunata, sest eks see üks läbu ole, mis toimumas.
                      May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                        Kui mitu korda nädalas mingitest varjatud rahastamisest räägitakse, siis vist pole väga üllatav

Tänutäheks võiks härra teema nüüd LÄBUSSE suunata, sest eks see üks läbu ole, mis toimumas.
                        http://www.epl.ee/artikkel/444303 siit on ka siis vestlus sõnasõnalt

Kommentaar

http://www.epl.ee/artikkel/444303 siit on ka siis vestlus sõnasõnalt
                          Kus see perse saatmine on, hellake? Joe Kinnearini on Edgaril ikka pikk tee minna.
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                            Kus see perse saatmine on, hellake? Joe Kinnearini on Edgaril ikka pikk tee minna.
                            Otsesõnu tegemine on sageli vähem naljakas

Kommentaar

kohalolnu kommenteeris, et nii odavalt ründama minnes oleksid sa pidanud perssekukkumist ette nägema. küsitagu järgmine kord paremini.
                              «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                              «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitust
                                kohalolnu kommenteeris, et nii odavalt ründama minnes oleksid sa pidanud perssekukkumist ette nägema. küsitagu järgmine kord paremini.
                                Mai teagi, see vastus oli kindlalt üks lahedamaid, mis mulle eales öeldud, et mulle meeldis

Kommentaar

Working...
                                X