Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Edgar Savisaar

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • ALEKOK
    Eesti koondislane
    • Sep 2006
    • 1488

Algselt postitanud kasutaja budulojus poolt
    Tänases Võsareporteris pakkus ennustaja et Edgar Savisaarest saab uus president,kui see kord peaks tõeks saama siis mina panen küll sellest riigist minema.see ennustaja tundus kahtlaselt edgar savisaare fännina
    Kust otsast ta Savisaare fännina tundus või jäi mul midagi nägemata? Pigem pooldas Ansipit ju...
    kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

• Martin
      Kõige kaunim klubi
      • Aug 2001
      • 14255

Tänases Võsareporteris pakkus ennustaja et Edgar Savisaarest saab uus president,kui see kord peaks tõeks saama siis mina panen küll sellest riigist minema.see ennustaja tundus kahtlaselt edgar savisaare fännina
      Sa Soomes ei elanud või?
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

• budu
        gröönimaa pallur
        • Mar 2004
        • 13500

Algselt postitanud kasutaja Martin poolt
        Sa Soomes ei elanud või?
        Elasin aga kodumaa ja naine kutsusid tagasi
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

• marcello
          Universumi Direktor
          • Apr 2002
          • 6550

Kas soolapuhuja nimi ka mitte Edgar ei ole. Või miskit sellist. Nägin, et ta saates on aga ei süvenenud, sest selle lamba möla olen pidanud 90-ndate keskel piisavalt taluma (ei ole kerge mõnedes asutustes töötada). Kuna tal olevat hirmsad jamad olnud ja pendliga vaadates nägi ta, et kohe kohe viiakse ta männiku karjääri betoonsaabastes vettehüppeid tegema aga raisk on siiani elus (13 aastat möödunud) -siis ei saa see savisaar ka presidendiks
          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

• budu
            gröönimaa pallur
            • Mar 2004
            • 13500

see tont ikka ajab hülgemöla.http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=295444
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

• 2mSööt3mMööda
              geenjiaalne miis
              • Jun 2003
              • 5000

see tont ikka ajab hülgemöla.http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=295444
              Halonen ei öelnud minu arvates midagi väga valesti.
              Olen sama meelt, et Eesti võiks Venemaaga vähem plõksida.

Läbi Soome käib Venemaa suunas kõva kaubavedu ning jõukad vene turistid käivad Soomes tuhandete viisi shoppamas ning raha laiaks löömas.
              Eestil oli nendest sadadest miljonitest pmst jumala pohhui ja hakkasid selle pronksjunniga õigest ajast väga palju hiljem jamama.
              Soome võtab aga need venelaste poolt tulevad rahavood mõnuga vastu ja hoiavad oma suu kinni ja õigesti teevad minu arust.
              Joga Bonito!!!

Kommentaar

• Maarek
                Eesti koondislane
                • Aug 2001
                • 7852

Algselt postitanud kasutaja daywalker poolt
                Halonen ei öelnud minu arvates midagi väga valesti.
                Olen sama meelt, et Eesti võiks Venemaaga vähem plõksida.

Läbi Soome käib Venemaa suunas kõva kaubavedu ning jõukad vene turistid käivad Soomes tuhandete viisi shoppamas ning raha laiaks löömas.
                Eestil oli nendest sadadest miljonitest pmst jumala pohhui ja hakkasid selle pronksjunniga õigest ajast väga palju hiljem jamama.
                Soome võtab aga need venelaste poolt tulevad rahavood mõnuga vastu ja hoiavad oma suu kinni ja õigesti teevad minu arust.
                100% nõus.
                Balti mere sadamate TOP10's on 3 Soome sadamat ja seda põhjusel, et transiit Venemaale läbi nende sadamate on siin regioonis konkurentsitult kõige suurem.
                May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                  Bradolf Pitler
                  • Jan 2004
                  • 30425

Savisaar saatis mu täna piltlikult pimedasse kohta:'(

Kommentaar

• Glasgow Celtic FC
                    Meeskonnaliige
                    • Jun 2008
                    • 305

Algselt postitanud kasutaja dannar poolt
                    sa oled nüüd nii kuulus

Kommentaar

• Maarek
                      Eesti koondislane
                      • Aug 2001
                      • 7852

Kui mitu korda nädalas mingitest varjatud rahastamisest räägitakse, siis vist pole väga üllatav

Tänutäheks võiks härra teema nüüd LÄBUSSE suunata, sest eks see üks läbu ole, mis toimumas.
                      May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                        Bradolf Pitler
                        • Jan 2004
                        • 30425

Algselt postitanud kasutaja Maarek poolt
                        Kui mitu korda nädalas mingitest varjatud rahastamisest räägitakse, siis vist pole väga üllatav

Tänutäheks võiks härra teema nüüd LÄBUSSE suunata, sest eks see üks läbu ole, mis toimumas.
                        http://www.epl.ee/artikkel/444303 siit on ka siis vestlus sõnasõnalt

Kommentaar

• Martin
                          Kõige kaunim klubi
                          • Aug 2001
                          • 14255

http://www.epl.ee/artikkel/444303 siit on ka siis vestlus sõnasõnalt
                          Kus see perse saatmine on, hellake? Joe Kinnearini on Edgaril ikka pikk tee minna.
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                            Bradolf Pitler
                            • Jan 2004
                            • 30425

Algselt postitanud kasutaja Martin poolt
                            Kus see perse saatmine on, hellake? Joe Kinnearini on Edgaril ikka pikk tee minna.
                            Otsesõnu tegemine on sageli vähem naljakas

Kommentaar

• rohelineKonn
                              Kõiksuse Looja vend
                              • Sep 2001
                              • 3023

kohalolnu kommenteeris, et nii odavalt ründama minnes oleksid sa pidanud perssekukkumist ette nägema. küsitagu järgmine kord paremini.
                              «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                              «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                                Bradolf Pitler
                                • Jan 2004
                                • 30425

Algselt postitanud kasutaja rohelineKonn poolt
                                kohalolnu kommenteeris, et nii odavalt ründama minnes oleksid sa pidanud perssekukkumist ette nägema. küsitagu järgmine kord paremini.
                                Mai teagi, see vastus oli kindlalt üks lahedamaid, mis mulle eales öeldud, et mulle meeldis

Kommentaar

Töötlen...