Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Edgar Savisaar
Collapse
X
-
-
krt olin nädal eestist eemal ja mida koju tulles näen et Savi Etsi rünnatakse lausa linnavalitsuses ja veel öösel.
krt millal see kommupede siberi poole saadetakse??
PS.krt keegi tegi minu kulul nalja ja saatis pede tervituses.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustma nagu mäletakski seda ebaterve huumori alt...Ju siis nägin seda mida silmad näha tahtsid
Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitustneli päeva on pikk aeg.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
muide, Tallinna juhtide palkade juures on kõige suurem probleem just see, et need on liiga väiksed. kui te vaatate asja lähtudes põhimõttest: "ets on ...", siis te sellest aru ei saa. kui te aga näiteks mõtlete, et 8 miljardise ja 17000 töötajaga organisatsiooni tippjuhi palk on kõigest 51000 krooni siis on see päris halb lugu.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustTundub et majanduskriis ei ole Tallinnasse jõudnud või pole sellest aru saanud keskerakonna kommunistid kuna Savi Ets on endale väikse palgatõusu lubanudkaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas pedroKesikute kampaania protest.eu lehel:
Andge tööd!
Mitte-eestlastele ka pakkuge töd, meie ka oleme selle riigi kodanikud, ka meil on oma lapsed.
Kui jätkub niimoodi, ei jää midagi meile, kui kuritegijaks saada.
Imelik tõesti, et selline inimene ei ole tööturul kuum kaup. Kuradi Ansip ikka, selgelt ju teeb liiga!!!
Kampaania ise muidugi erilist kommentaari ei vääri...Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Algselt postitas sicmic Vaata postitustEks muidugi on lihtsam vigu välja noppida kui mõelda, et kirjutajal on tegelikult õigus? Ja eesti keel on ju enam-vähem korralikult suus.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustEga siis riik ei peagi ju tööd pakkuma (pigem isegi vastupidi, eksole). Vaevalt et oskustega inimene (ükskõik mis rahvusest või rassist) töö pärast muretsema peab. Kui oskuseid ja teadmisi napib siis tuleb luua munitsipaaltöökohad ve?
Ansipi ja riigiga seost muidugi ei ole, aga toodud näide tundus lihtsalt alatooniga, et võõramaalane, kes tegelikult eesti keelt üsna hästi teab, on ikkagi võõras ja paha ja ei tohiks üldsegi protestida vaid peaks üksi ja kuskilt mujalt endale lahendusi otsima.
Ja selle osas, kas oskustega inimene töö pärast muretsema peab või ei, ma ei ütleks küll 'vaevalt'.Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar