Algselt postitas DeGoal
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Edgar Savisaar
Collapse
X
-
Algselt postitas Hampton Vaata postitustMa ei saa siis ikkagi aru millel sinu "õiged" teadmised põhinevad? Vanaisa jutustustel?
Ainuke asi aga mida sa kindlalt tead on see, et absoluutselt kõik mis Venemaa poolelt tuleb on vale.Algselt postitas HamptonAbsurdset paska ajad sa.
Kommentaar
-
Algselt postitas DeGoal Vaata postitustMa ei v2ida et Venamaa poolt aind vale tuleb, samas tuleb seda palju, palju valet tuleb ka l22ne poolt, seega ei tasu enam kumbagi uskuda, samas on mulle r22kinud inimesed kes on ise s6jas k2inud ja elanud s6ja ajal jutte. Noid v6ib uskuda.DELFI kommijad ahju!
Kommentaar
-
Algselt postitas Hampton Vaata postitustKui sa näiteks räägiks punaarmee poolel sõdinud inimestega ning sealt kuuleks oma varasematele uskumustele täiseti vastupidist juttu, seda ka usuksid või? Nad on ju ikkagi sõjal olnud ja kõike oma silmaga näinud...Algselt postitas HamptonAbsurdset paska ajad sa.
Kommentaar
-
Algselt postitas DeGoal Vaata postitustmis jumal kyll.. ei viici ma enam siin vaielda, minu viimane post !!
LÄBU. w00t!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustte ju kõik teate, et KAPO seda teemat loeb. Ja no kes julges Eediku läbusse tõsta otse kapo nina all on ikka kõva vend. Retseptilaks!
No Savisaar ütleks selle peale, et mis KAPO!! Maffia vaatab ja loeb!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar