Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Türgi jalgpall, reede õhtul kell 20:30!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

andestamatu on see mark, millega too üritus tehti! :S
    olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
      andestamatu on see tootevalik, millega too üritus tehti! :S
      Aga limonaadi joomine ei tekita mingit efekti ju.

Kommentaar

jood peale väravat kolme peale väikse topsi õlut ära? sul hakkab endal häbi
        forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

parandasin sõnastust, ehk nüüd meeldib rohkem.
          ja häbi on krt laudurit rüübata, rääkimata hommikust...
          olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas -Antz- Vaata postitust

Ilmselt läheb juba minu poolt liialt tihti postitamiseks, aga tead teeme nii -
            teeme sellise mängu, et kõik kes arvavad, et see on maru lahe värk, tulevad kokku, ma toon 5 kasti viina ja te mängite niikaua kuni teil pea kannab ja/või süda (mõni siseorgan) üles ütleb.
            Reegleid on 1 - enne keegi platsilt ei lahku, kuni kogu viin on otsas (või enamus vigased/surnud).
            Kuna see on fun, siis toon vahepeal jällegi viina juurde.
            Pärast loete soodakskeeranud ja manalamehed kokku, ma teen uudise ja kõik naeravad, sest see on ju ikkagi lõbus ettevõtmine!
            Eks ta nii ole,et sport ja alkohol ei käi käsikäes,valdavalt.Kuid minu arust ei tehtud seal kumbagi täie rauaga.Sport oli ilmselt täitsa teisejärguline.Aga samas ka sinu pakutud reeglite järgi tegemine oleks äärmus ja liig mis liig.Kogused peavad ikka paigas olema.

Kui Soccernetis võib ridade vahelt lugeda,et see on harv, ekstreemne ja üldse mitte igapäevane nähtus,pole ju kuri karjas.Kõik on vabatahtlik ka.

Meenutan,et ühe tuttava spordimehe (endine)naine tuli mõningad aastad tagasi mitmekordseks maailmameistriks ja olümpiavõitjaks suusatamises,KUSJUURES enne starti lasi ta pea alati pitsi head konjakit.Mine võta kinni,minu arust see asjaga kokku ei sobi.Aga teatud määral on alkohol erguti.Lisan,et naisterahva nimi on Jelena Välbe,kes Otepääl ja Hiiu staadioni ümbergi rullidega palju asfalti mõõtnud,arvata võib,et täitsa kaine peaga.

Btw,selliste ürituste eelduseks on alati täiskaine(d) kohtunik(ud).
            Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas -Antz- Vaata postitust
              Ok. Antz on see ja teine, tohib/teab seda ja ei tohi/tea teist. No mis seal ikka.
              Ärge vaevugegi asjale teise nurga alt lähenema.
              Kõik, kellel on siin midagi isiklikku öelda olnud, said vastuse PM-i teel.
              Jõudu foorumilõvidele!
              ma ei saanud munnigi?

Miks te valetate?

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
                pealegi teksades, mantlis ja kingades on küllaltki nuss väravas olla..
                jep ... alasti on väravas olla ikka kõvasti mõnnam

äkki siis järgmine eksperiment - nude jalgpall?
                kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

Tuuleveskite vöitlemine on ikka ilmselgelt möttetu.

Kommentaar

Algselt postitas yheksa Vaata postitust
                    Tuuleveskite vöitlemine on ikka ilmselgelt möttetu.
                    Jah, aga Antzu suunas ikkagi sügav kummardus minu poolt.
                    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

paras paar.

Kommentaar

Liituksin ka paariga.
                        "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Paras trio.
                          Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                          Algselt postitas taku*
                          Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Saab juba väikse grupika teha.
                            Liitub veel keegi kuldse trioga?
                            Saaks üks tore kvartett.
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Ma usun, et siit saaks lausa kõva kümnese pundi kokku, aga teise poole rabavad argumendid on minusugused kisavad valvesotsialistid lihtsalt tummaks võtnud.
                              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Ma artikli kahemõttelisusese üle arutlema ei hakkaks. Mõned aastad tagasi sai keskkool lõpetamisel sama mäng läbi tehtud, mälestused on päris naljakad. Teise päeva lõunal kõlas avavile, mistõttu oli mängu lõpuks kanderaamidest ilmselge puudus.

A oskab keegi öelda, et miks mäng just islamiriigi Türgi järgi oma nime on saanud?

Kommentaar

Working...
                                X