andestamatu on see mark, millega too üritus tehti! :S
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Türgi jalgpall, reede õhtul kell 20:30!
Collapse
X
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustandestamatu on see tootevalik, millega too üritus tehti! :S
Kommentaar
-
Algselt postitas -Antz- Vaata postitust
Ilmselt läheb juba minu poolt liialt tihti postitamiseks, aga tead teeme nii -
teeme sellise mängu, et kõik kes arvavad, et see on maru lahe värk, tulevad kokku, ma toon 5 kasti viina ja te mängite niikaua kuni teil pea kannab ja/või süda (mõni siseorgan) üles ütleb.
Reegleid on 1 - enne keegi platsilt ei lahku, kuni kogu viin on otsas (või enamus vigased/surnud).
Kuna see on fun, siis toon vahepeal jällegi viina juurde.
Pärast loete soodakskeeranud ja manalamehed kokku, ma teen uudise ja kõik naeravad, sest see on ju ikkagi lõbus ettevõtmine!
Kui Soccernetis võib ridade vahelt lugeda,et see on harv, ekstreemne ja üldse mitte igapäevane nähtus,pole ju kuri karjas.Kõik on vabatahtlik ka.
Meenutan,et ühe tuttava spordimehe (endine)naine tuli mõningad aastad tagasi mitmekordseks maailmameistriks ja olümpiavõitjaks suusatamises,KUSJUURES enne starti lasi ta pea alati pitsi head konjakit.Mine võta kinni,minu arust see asjaga kokku ei sobi.Aga teatud määral on alkohol erguti.Lisan,et naisterahva nimi on Jelena Välbe,kes Otepääl ja Hiiu staadioni ümbergi rullidega palju asfalti mõõtnud,arvata võib,et täitsa kaine peaga.
Btw,selliste ürituste eelduseks on alati täiskaine(d) kohtunik(ud).Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas -Antz- Vaata postitustOk. Antz on see ja teine, tohib/teab seda ja ei tohi/tea teist. No mis seal ikka.
Ärge vaevugegi asjale teise nurga alt lähenema.
Kõik, kellel on siin midagi isiklikku öelda olnud, said vastuse PM-i teel.
Jõudu foorumilõvidele!
Miks te valetate?
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustpealegi teksades, mantlis ja kingades on küllaltki nuss väravas olla..
äkki siis järgmine eksperiment - nude jalgpall?kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustTuuleveskite vöitlemine on ikka ilmselgelt möttetu.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Liituksin ka paariga."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Ma artikli kahemõttelisusese üle arutlema ei hakkaks. Mõned aastad tagasi sai keskkool lõpetamisel sama mäng läbi tehtud, mälestused on päris naljakad. Teise päeva lõunal kõlas avavile, mistõttu oli mängu lõpuks kanderaamidest ilmselge puudus.
A oskab keegi öelda, et miks mäng just islamiriigi Türgi järgi oma nime on saanud?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar