Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pokker Internetis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

anna neile!

Kommentaar

Algselt postitas coco Vaata postitust
      Situatsioon järgmine: olete vastasega mõlemad flopil QQ-pocketitega all-in, sul on Qc ja flopil on 2 ristit veel, oled freerollil, kui suur tõenäosus on sellel runner-runneril?
      Niih üritan uuesti.

Pakis 13 risti kaarti. kuna teame, et vastasel ristit pole ning sul käes üks neist ja flopil veel 2 kaarti kolmest ristid, siis:

52-2-2-3=45 kaarti on, millest 10 on ristid.

Turnil risti tulemine on seega 10/45, ehk 22%.
      Kui turnil risti tõesti tuleb, siis see, et riveril ka risti lauda kukub, on 9/44 ehk u. 20%.

Kuna mõlemad juhud peavad omavahel seotud olema, peaksime need kaks murdu omavahel korrutama, seega 10/45 x 9/44= u. 4,5%. Seega peaks antud tingimustel seesugune situatsioon juhtuma ühe korra 22st

Muidugi ma eeldasin, et sa vastasega läksid juba preflop All-In ja teame vastase kätt.

Kommentaar

käisid koolis vahepeal?

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
          käisid koolis vahepeal?
          on sul mingi probleem?

Kommentaar

ei ei vastupidi..ma räägin et nüüd nagu ju oskaksid asja

Kommentaar

ei ei vastupidi..ma räägin et nüüd nagu ju oskaksid asja
              oskasin ennegi lihtsalt sina ei tunnusta seda

Kommentaar

paneme mingi raha vahele ja katsume seejärel välja selgitada kellel õigus on?

Kommentaar

paneme mingi raha vahele ja katsume seejärel välja selgitada kellel õigus on?
                  Ei viitsi ausaltöeldes. Võibolla sul on tõesti õigus, ma ei tea, aga minu saadud tulemus oli siiski piisavalt lähedal ning see üks või kaks protsenti siia-sinna nendel limiitidel, kus mina mängin, mu lõpptulemust trastiliselt ei muuda. Pealegi teeb protsentide kalkuleerimise minu eest stove* sajandiksekunditega ning tuhandikutäpsusega.

* stove- Programm, nimega Pokerstove, mis arvutab mingi kindla käe või range oodsid preflopil, flopil, turnil ja riveril.

Kommentaar

No see arvutusloogika mis sa kasutasid on ju jabur. Proovi sama "trikki" kasutades leida tõenäosus, et tuleb vähemalt üks ruutu viie kaardi jooksul...enda sul käes ruutut pole...

Et siis 13 ruutut? jah?

13/50 + 13/49 + 13/48 + 13/47 + 13/46 ? = lollus
                    Või ma sain su arvutusskeemist valesti aru?
                    Kas sa mõtlesid ise selle skeemi või peaks see olema miskine ligikaudne ja kiire arvutamine? sellised nippe leidub küll mis piisava täpsusega arvutavad ja saad kiiresti mõne sekundiga hinnata oma shansse...

See et esimese näite korral sul asi nii vähe eksis, on ilmselt puhas juhus (loe: outse oli vähe)

Ja veelkord. Ma ei nori tuli, ega ülbiste. Üritan õpetada sind...Ja nagu näha siis sa lootusetu keiss pole nagu Evu

Kommentaar

Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitust
                      trastiliselt
                      trakeniaalne

Mängisin kogemata pot-limitit. Pole seda varem proovinud ja eriti ei jaga, aga mingid kahe paari ja kolmiku otsas all-in mehed tõstsin reaga välja ja seejärel jagasid pisikesed respekti. Heads-up oli ikka tase. Vennike tegi kolm korda all-in minnes suckouti, kuid siis ründas klassika. Olin pumpanud ennast jälle 3-to-1 eduseisu ja flop oli KQ8. Raisisime ta all-in ja minu K9 nägi vastas Q8. Turn 8 - ütlesin kõva häälega, et nii rõvedalt ei anna peale paugutada. River K. ZING! HAHAHAHHAHA: karma is a biaatch.

parimate micro sng stooridega,
                      jasper
                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

Kommentaar

No see arvutusloogika mis sa kasutasid on ju jabur. Proovi sama "trikki" kasutades leida tõenäosus, et tuleb vähemalt üks ruutu viie kaardi jooksul...enda sul käes ruutut pole...

Et siis 13 ruutut? jah?

13/50 + 13/49 + 13/48 + 13/47 + 13/46 ? = lollus
                        Või ma sain su arvutusskeemist valesti aru?
                        Kas sa mõtlesid ise selle skeemi või peaks see olema miskine ligikaudne ja kiire arvutamine? sellised nippe leidub küll mis piisava täpsusega arvutavad ja saad kiiresti mõne sekundiga hinnata oma shansse...

See et esimese näite korral sul asi nii vähe eksis, on ilmselt puhas juhus (loe: outse oli vähe)

Ja veelkord. Ma ei nori tuli, ega ülbiste. Üritan õpetada sind...Ja nagu näha siis sa lootusetu keiss pole nagu Evu
                        Sa küll sõimad mu teooriat lolluseks ja mida veel, aga palun tõesta miskit kaudu, et just sul õigus on. Minu teooria õigsus toetub vähemalt pokerstoviga sarnasusele.

Kommentaar

no ma räägin et arvuta sama loogikaga see asi mis ma ütelsin. Või ma panin selle valesti kirja?

Kommentaar

no ma räägin et arvuta sama loogikaga see asi mis ma ütelsin. Või ma panin selle valesti kirja?
                            njah, olen leheküljetäie erinevaid situatsioone loonud, et su väide ümber lükata, aga see mastinäide näitab tõesti, et antud teooria on vale. Peab oma viga vist tõesti tunnistama Ainus lohutus mu egole oleks see, et sa oled ülikoolis tõenäosusteooriaga palju vaeva näinud

Kommentaar

no esimeses näites sa liidad tõenäosusi. See on nn VÕI operaator...Ehk siis peaks vaatama variandid:

esimene tuleb äss ja järgmised ei tule +
                              teine on äss ja ülejäänud pole +
                              ...
                              ...
                              ja siis et variandid et mitu ässa tuleb jne.

#################################

Kuna see läheb kole keeruliseks siis ongi leiutatud vastandsündmuse tõenäosus.
                              Teises näiteks sa juba korrutasid omavahel korraga toimuma pidanud sündmused, mis on täiesti õige lähenemine

Kommentaar

no esimeses näites sa liidad tõenäosusi. See on nn VÕI operaator...Ehk siis peaks vaatama variandid:

esimene tuleb äss ja järgmised ei tule +
                                teine on äss ja ülejäänud pole +
                                ...
                                ...
                                ja siis et variandid et mitu ässa tuleb jne.

#################################

Kuna see läheb kole keeruliseks siis ongi leiutatud vastandsündmuse tõenäosus.
                                Teises näiteks sa juba korrutasid omavahel korraga toimuma pidanud sündmused, mis on täiesti õige lähenemine
                                aga siiski küsimus: õpid ülikoolis matat?

Kommentaar

Working...
                                X