anna neile!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pokker Internetis
Collapse
X
-
Algselt postitas coco Vaata postitustSituatsioon järgmine: olete vastasega mõlemad flopil QQ-pocketitega all-in, sul on Qc ja flopil on 2 ristit veel, oled freerollil, kui suur tõenäosus on sellel runner-runneril?
Pakis 13 risti kaarti. kuna teame, et vastasel ristit pole ning sul käes üks neist ja flopil veel 2 kaarti kolmest ristid, siis:
52-2-2-3=45 kaarti on, millest 10 on ristid.
Turnil risti tulemine on seega 10/45, ehk 22%.
Kui turnil risti tõesti tuleb, siis see, et riveril ka risti lauda kukub, on 9/44 ehk u. 20%.
Kuna mõlemad juhud peavad omavahel seotud olema, peaksime need kaks murdu omavahel korrutama, seega 10/45 x 9/44= u. 4,5%. Seega peaks antud tingimustel seesugune situatsioon juhtuma ühe korra 22st
Muidugi ma eeldasin, et sa vastasega läksid juba preflop All-In ja teame vastase kätt.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustei ei vastupidi..ma räägin et nüüd nagu ju oskaksid asjalihtsalt sina ei tunnusta seda
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustpaneme mingi raha vahele ja katsume seejärel välja selgitada kellel õigus on?
* stove- Programm, nimega Pokerstove, mis arvutab mingi kindla käe või range oodsid preflopil, flopil, turnil ja riveril.
Kommentaar
-
No see arvutusloogika mis sa kasutasid on ju jabur. Proovi sama "trikki" kasutades leida tõenäosus, et tuleb vähemalt üks ruutu viie kaardi jooksul...enda sul käes ruutut pole...
Et siis 13 ruutut? jah?
13/50 + 13/49 + 13/48 + 13/47 + 13/46 ? = lollus
Või ma sain su arvutusskeemist valesti aru?
Kas sa mõtlesid ise selle skeemi või peaks see olema miskine ligikaudne ja kiire arvutamine? sellised nippe leidub küll mis piisava täpsusega arvutavad ja saad kiiresti mõne sekundiga hinnata oma shansse...
See et esimese näite korral sul asi nii vähe eksis, on ilmselt puhas juhus (loe: outse oli vähe)
Ja veelkord. Ma ei nori tuli, ega ülbiste. Üritan õpetada sind...Ja nagu näha siis sa lootusetu keiss pole nagu Evu
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitusttrastiliselt
Mängisin kogemata pot-limitit. Pole seda varem proovinud ja eriti ei jaga, aga mingid kahe paari ja kolmiku otsas all-in mehed tõstsin reaga välja ja seejärel jagasid pisikesed respekti. Heads-up oli ikka tase. Vennike tegi kolm korda all-in minnes suckouti, kuid siis ründas klassika. Olin pumpanud ennast jälle 3-to-1 eduseisu ja flop oli KQ8. Raisisime ta all-in ja minu K9 nägi vastas Q8. Turn 8 - ütlesin kõva häälega, et nii rõvedalt ei anna peale paugutada. River K. ZING! HAHAHAHHAHA: karma is a biaatch.
parimate micro sng stooridega,
jasper
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustNo see arvutusloogika mis sa kasutasid on ju jabur. Proovi sama "trikki" kasutades leida tõenäosus, et tuleb vähemalt üks ruutu viie kaardi jooksul...enda sul käes ruutut pole...
Et siis 13 ruutut? jah?
13/50 + 13/49 + 13/48 + 13/47 + 13/46 ? = lollus
Või ma sain su arvutusskeemist valesti aru?
Kas sa mõtlesid ise selle skeemi või peaks see olema miskine ligikaudne ja kiire arvutamine? sellised nippe leidub küll mis piisava täpsusega arvutavad ja saad kiiresti mõne sekundiga hinnata oma shansse...
See et esimese näite korral sul asi nii vähe eksis, on ilmselt puhas juhus (loe: outse oli vähe)
Ja veelkord. Ma ei nori tuli, ega ülbiste. Üritan õpetada sind...Ja nagu näha siis sa lootusetu keiss pole nagu Evu.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustno ma räägin et arvuta sama loogikaga see asi mis ma ütelsin. Või ma panin selle valesti kirja?Ainus lohutus mu egole oleks see, et sa oled ülikoolis tõenäosusteooriaga palju vaeva näinud
Kommentaar
-
no esimeses näites sa liidad tõenäosusi. See on nn VÕI operaator...Ehk siis peaks vaatama variandid:
esimene tuleb äss ja järgmised ei tule +
teine on äss ja ülejäänud pole +
...
...
ja siis et variandid et mitu ässa tuleb jne.
#################################
Kuna see läheb kole keeruliseks siis ongi leiutatud vastandsündmuse tõenäosus.
Teises näiteks sa juba korrutasid omavahel korraga toimuma pidanud sündmused, mis on täiesti õige lähenemine
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustno esimeses näites sa liidad tõenäosusi. See on nn VÕI operaator...Ehk siis peaks vaatama variandid:
esimene tuleb äss ja järgmised ei tule +
teine on äss ja ülejäänud pole +
...
...
ja siis et variandid et mitu ässa tuleb jne.
#################################
Kuna see läheb kole keeruliseks siis ongi leiutatud vastandsündmuse tõenäosus.
Teises näiteks sa juba korrutasid omavahel korraga toimuma pidanud sündmused, mis on täiesti õige lähenemine
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar