Algselt postitas Kasepats-Pidur
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pokker Internetis
Collapse
X
-
cashi mängides on valus pre-flop all-in minna ja siis neid folde näha. ikka tahaks ju lüpsta eks. no ja sealt ka need bad beat´id bulletitega. kui mängida mingit norm turnat ja algusfaasis enne mind on a la 3 vanti pre-flop all-in, siis teoorias ma ei läheks AA-ga kaasa (praktiline elu on midagi muud näidanud, selge see). lõppfaasis tuleb muidugi kõik nööbid sisse lükata.
Kommentaar
-
Algselt postitas SDK Vaata postitustcashi mängides on valus pre-flop all-in minna ja siis neid folde näha. ikka tahaks ju lüpsta eks. no ja sealt ka need bad beat´id bulletitega. kui mängida mingit norm turnat ja algusfaasis enne mind on a la 3 vanti pre-flop all-in, siis teoorias ma ei läheks AA-ga kaasa (praktiline elu on midagi muud näidanud, selge see). lõppfaasis tuleb muidugi kõik nööbid sisse lükata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustSorry, ma kui vana freerollimees pakkusin lihtsalt midagi.
Kommentaar
-
Võida Liverpooli mängijate autogrammidega fännisärk!
Homme õhtul toimub Unibeti pokkeritoas Ida-Euroopa riikidele mõeldud pokkeriturniir, mille peaauhinnaks on lisaks rahalisele võidule Liverpooli mängijate signeeritud jalgpallisärk!
Turniiri detailid:
Nimi: Liverpool Special
Toimumisaeg: 05.06.2009, 18.00 (17.00 CET), registreerimine algab 24 h enne turniiri algust
Buy-in: €1 + €0.10
Auhinnafond: €100 garanteeritud
Turniiri tüüp: Rebuy (unlimited in the first hour)
Turniiri leiad
Pokkerikliendis: Tournaments -> Special -> "Liverpool Special"
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustWoo hah, war stories. Trio Double Up'ist sain 130 chipi pealt(sel hetkel oli 3 tüüpi 10st välja kukkunud) võitjaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustTriobeti SnG'd muutuvad naeruväärseks juba. kuuel korral olen kukkunud samat moodi välja. Flopist lähen juhtima, ja siis tüüp saab runner runner masti.. et nagu mida vittu! koguaeg sama pull.
Kommentaar
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustTriobeti SnG'd muutuvad naeruväärseks juba. kuuel korral olen kukkunud samat moodi välja. Flopist lähen juhtima, ja siis tüüp saab runner runner masti.. et nagu mida vittu! koguaeg sama pull.
Kommentaar
-
Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitustSa oled lihtsalt loll ei sa ei raisenud piisavalt, et vastased oma kaardid käest ära viskaksid.
Ma olen all in läinud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar