Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pokker Internetis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
    AA-ga peab pre-flop all-in minema.
    Seda loomulikult mitte, aga igal võimalusel halvasti mängitud käsi küll.

Kommentaar

cashi mängides on valus pre-flop all-in minna ja siis neid folde näha. ikka tahaks ju lüpsta eks. no ja sealt ka need bad beat´id bulletitega. kui mängida mingit norm turnat ja algusfaasis enne mind on a la 3 vanti pre-flop all-in, siis teoorias ma ei läheks AA-ga kaasa (praktiline elu on midagi muud näidanud, selge see). lõppfaasis tuleb muidugi kõik nööbid sisse lükata.

Kommentaar

Sorry, ma kui vana freerollimees pakkusin lihtsalt midagi.

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
          cashi mängides on valus pre-flop all-in minna ja siis neid folde näha. ikka tahaks ju lüpsta eks. no ja sealt ka need bad beat´id bulletitega. kui mängida mingit norm turnat ja algusfaasis enne mind on a la 3 vanti pre-flop all-in, siis teoorias ma ei läheks AA-ga kaasa (praktiline elu on midagi muud näidanud, selge see). lõppfaasis tuleb muidugi kõik nööbid sisse lükata.
          Sa oled kohutav mängija siis. Räägi veel, räägi veel.

Kommentaar

Jumala nõme, et Jürvi mind mõnitab. Tahaks ikka tema heakskiitu oma tegemistes.

Kommentaar

Sa said valesti aru, ma ei mõnitanud sind.

Kommentaar

Sorry, ma kui vana freerollimees pakkusin lihtsalt midagi.
                Nüüd just killisin oma pocket 10-tega ässademehe ära.

Kommentaar

Võida Liverpooli mängijate autogrammidega fännisärk!

Homme õhtul toimub Unibeti pokkeritoas Ida-Euroopa riikidele mõeldud pokkeriturniir, mille peaauhinnaks on lisaks rahalisele võidule Liverpooli mängijate signeeritud jalgpallisärk!

Turniiri detailid:
                  Nimi: Liverpool Special
                  Toimumisaeg: 05.06.2009, 18.00 (17.00 CET), registreerimine algab 24 h enne turniiri algust
                  Buy-in: €1 + €0.10
                  Auhinnafond: €100 garanteeritud
                  Turniiri tüüp: Rebuy (unlimited in the first hour)

Turniiri leiad
                  Pokkerikliendis: Tournaments -> Special -> "Liverpool Special"

Kommentaar

Woo hah, war stories. Trio Double Up'ist sain 130 chipi pealt(sel hetkel oli 3 tüüpi 10st välja kukkunud) võitjaks.

Kommentaar

Woo hah, war stories. Trio Double Up'ist sain 130 chipi pealt(sel hetkel oli 3 tüüpi 10st välja kukkunud) võitjaks.
                      ehk siis järgmise käega läksid kaks venda veel välja ja vaióla?
                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

Kommentaar

Päris nii lihtsalt see ei läinud. Mingi kolm ringi sain BB-s arvestatava käe ja preflop all-iniga vaikselt duubeldasin.

Kommentaar

Triobeti SnG'd muutuvad naeruväärseks juba. kuuel korral olen kukkunud samat moodi välja. Flopist lähen juhtima, ja siis tüüp saab runner runner masti.. et nagu mida vittu! koguaeg sama pull.

Kommentaar

Algselt postitas Crackerz Vaata postitust
                            Triobeti SnG'd muutuvad naeruväärseks juba. kuuel korral olen kukkunud samat moodi välja. Flopist lähen juhtima, ja siis tüüp saab runner runner masti.. et nagu mida vittu! koguaeg sama pull.
                            Trios on mõttetu mängida üle pika aja proovisin seal natukene see on lihtsal ulmeline kuidas ära tõmmatakse ja oleks et erinevad mängijad pidevalt aga vaatad samad inimesed koguaegtõmbavad turni ja riveriga ära...soovitan everest pokeris mängida

Kommentaar

Algselt postitas Crackerz Vaata postitust
                              Sa oled lihtsalt loll ei sa ei raisenud piisavalt, et vastased oma kaardid käest ära viskaksid.

Kommentaar

Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitust
                                Sa oled lihtsalt loll ei sa ei raisenud piisavalt, et vastased oma kaardid käest ära viskaksid.
                                Loe!
                                Ma olen all in läinud.

Kommentaar

Working...
                                X