Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
    Suruvad nt. Postimees ja Delfi, kes viimase pooleaasta jooksul on näidanud oma portaalides mehi kes ennast meigivad kannavad geel küüsi jms. Ja ajakirjanik kiidab takka, ning homod hadaldavad, et neid ei võeta tosiselt, ning öeldakse halvasti kui nad oma meikimis videotega jalle lagedale tulevad.
    Suruvad paraadi korraldajad. Kas ma peaks hakkama linnaisasid peedistama, et teeme Heterorongkäigu, sest ma olen hetero ja tahaks sellest koigile teada anda.
    Suruvad koik need tegelased. Kellel on vaja kuskil ülesastuda(tv, ajalehed)ja kiita pederastiat voi kaitsa pederastiat.
    Köige rohkem häiribki see, et seda reklaamitakse ja lasteaias räägitakse homodest, samalajal lilla karu ulatades. Antakse põngerjatele raamatud, kus räägitakse, et on normaalne kui Mati tahab Mari olla ning vastupidi.
    Sellest kõigest tulenevalt, võtad ukspaev kuju. Kui poeg tuleb lasteaiast või koolist. Seelik seljas ja huuled värvitud, ning räägib, et tema tunneb ennast nüüd Marina ja hakkab kleidiga koolis käima ja meikima ennast.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Muidu Elina lubas minuga Deitima tulla, sest ma organiseerisin talle Moldovast 12 punkti. Win-Win

Aasta Mania Grandioso.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    See pidev hala kohtunike teemal hakkab vaikselt juba väsitama. See, mis mängus mängulises plaanis toimub, tundub, et polegi enam oluline. Olulisem on see, mitu penaltit, punast kaarti, väravat jne kohtunik andis või jättis andmata. Ja seda hala ei tule ainult leheneegrite ja fännide poolt vaid ka treenerite ja mängijate poolt. Kui sa ikkagi omale kahe mängu pealt seitse sisse imesid, siis tasuks vist natukene ka ise peeglisse vaadata, mitte ainult kohtunikke süüdistada. Või sama lugu Bayerni teemal, kes oma "sajast" võimalusest vaid kolm ära suutis realiseerida.

Aga noh, hea on siin ekraani ees targutada ja moraali lugeda. Õhtu võibolla saab ja on põhjust endalgi teist juttu ajada.
    Nomineerin.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    reaalne.
    Samas teemas kaks postitust hiljem akf rahvaspordipäev toodud naabri kirjad on ka kuldaväärt lugemine.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Kui mul on hommikul megakiire, mida juhtub aeg aegadel siis jätan ta uksetaha jah, puht juba sellepärast, et mu prügimaja ei ole maja väliukse ees ja õhtal töölt tulles viin ta ära. No mega imelik tõesti eks, cmon moraalijüngrid.
    reaalne.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    Huvitav, milleks meil ignoorlist olemas on?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
    Ma pole tükk aega midagi nii lolli lugenud.
    Ma ei tea ma joon 3 liitrit Moldova riigiviina ära ja söön pelmeene peale, aga ma ei suudaks ikkagi teiste närviajamiseks sellist asja valmis kirjutada.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitust
    Kuhu see raha läheb? Mingid ulme rahad liiguvad aga arengut ei ole. Reimi ei süüdista aga vana hea 442 või 433 võiks siiski proovida aga noh mis sa proovid kui klassi pole, igal koondisel oma legend, Vassiljev riputab putsad varna mis siis Eestist saab? Klavan ka kaitsjana ei hakka ometi Eestit tassima. Totaalne häving see Kaukaasia turnee, või siis mitte? Tugevate vastu justkui mängime hästi (Armeenia) aga mingi Gruusia..Andorra...Gibraltar...Faroe Islands..no ei kannata. Rahvuste liigas võinuks Eesti olla kõige tugevamas grupis vähemalt oleks siis võimalustki
    Ma pole tükk aega midagi nii lolli lugenud.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Mobiilis on nooleke.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Mobiilis puudub sinine ruut aga jah, jõudsin lugemata teemadega ka "minu võitluseni".

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Alates SIIT. Aitäh ericbana!

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas elx Vaata postitust
    Mille kohta budu küsimus käis?
    Vajuta sinisele ruudukesele tsitaadipilves ja saad teada.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Ajas muigama küll...
    Mille kohta budu küsimus käis?

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Ajas muigama küll...
    Krt jäin hiljaks, aga kirjutan ka et salvestada