Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Jup. Taas see lumehelbekese käitumine. "Mulle ei meeldi iroonia, kuna ma ei oska seda nii hästi, seega ära tee seda, muidu oled värdjas, sest solvasid mind siin ja üleüldse."

Iceman ei saa sellest aru, kuna ta on nii tühm. Sa võiksid ju veidi rohkem üritada?

Ja kui sa vaataksid vanu postitusi, siis käiski siin irooniline huijamine. See oli kuidagi meeleolukam ja intelligentsem, kui sellised hüsteeritsemised.

Ja samuti oli siis inimesi, kes saabusid kohale ja hakkasid nõudma, et kõik austage nüüd minu maailmavaadet ja minu solvumisi, sest miks austatakse issisid? Noh, üldiselt harjuti toona kogu kommuuniga ära ja muututi ise paksunahalisemaks, õpiti lugema irooniat ja üleüldse. Praegu on siin pigem üks teine inimene, kes vaatab enda munni otsa ainult ja leiab, et kõik peavad tema moodi tegema, kuna ta on juba paar aastat olnud.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    See Sambazi mõttekäik vääriks küll Salomon Vesipruuli nimelist eriauhinda:
    Järjest enam kui koondist jälgida, siis mu arvamus hakkab vaikselt muutuma seoses kalapea mädanemisega. Kalapea hakkab mädanema peast

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Kas keegi isadest võiks sambaze enda ridadesse võtta? Äkki siis ta pole enam nii pettunud soccernetis

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Aasta lumehelbekeseks nomineerin Sambaze. Muidu tore djüüd, aga kui midagi ise puusse paneb ja siis naerdakse, siis on kohe suu torus ja issid ründavad
    Sa voiksid vahepeal vahem seletada ja tunneksid ennast targemana, sest su monoloogne ilal pole mingit seost su tahelepanu vajadusega, et saaks ometi iroonilisel kombel kedagi paika panna. Palun vaata oma 2cm nokust kaugemale ja tuleta endale meelde miks sind hoitakse siin. Sa huijad koigiga aga modedel on pohhul, sest sa oled klikkimagnet nagu odav libu.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Aasta lumehelbekeseks nomineerin Sambaze. Muidu tore djüüd, aga kui midagi ise puusse paneb ja siis naerdakse, siis on kohe suu torus ja issid ründavad

Leave a comment:

• cabron
    replied
    "Kui neil pole raha, et autot osta, siis miks mina pean neid üle laskma???"

see on küll päris hea

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Stok
    Kas see oli ka nali või katse oma eelmist idiootsust üle trumbata? Kui teine variant, siis jah, õnnestuski.
    Aitäh! Mulle meeldib kui ma ennast ületan ja seda märgatakse!

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
    See ei olnud mingeid Wazzasid ja Gazzasid järgi immiteeriv inglise humorist, et Stok oleks pidanud sellest aru saama.
    Ega ei ootagi arusaamist tõesti vennalt, kes topib arvatavasti oma naise ja lapsed ka teise tuppa lukutaha ,,ignore listi,,, et need tema elu ei segaks ja siis saab pärast imestada, et nii võib paljustki ilma jääda.

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Asfalt tegi nalja oma arust.
    See ei olnud mingeid Wazzasid ja Gazzasid järgi immiteeriv inglise humorist, et Stok oleks pidanud sellest aru saama.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Stok
    Ignoreerides võib paljustki ilma jääda, õnneks Sambaz tõstis Nasfali idiootsuse esile:
    Asfalt tegi nalja oma arust.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    See oli täitsa hea

Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Kui Tammekal oleks üks killer ründaja, siis üsna ruttu ta enam ei oleks Tammekal.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Vaatasin seda videot ja pean häbiga tunnistama, et kui Karol Mets mulle tänaval vastu tuleks, siis ma ei tunneks teda ära
    Algselt postitas $$$ Vaata postitust
    classic õhtuleht jah.
    Salvestame.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    et meelest ära ei läheks
    Võib ka hullemini minna. Mul üks suhe läks pekki niimoodi, et neiu jõi end täis ja hakkas minu silme ees mingil teisel tüübil suhu võtma. Ma ütlesin, et ära päris nii tee. Tema vastu: "Ära huija".
    Ja pärast seda räägib ta, kuidas mina olla suhtes ilge värdjas olnud.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    no normaalne ka, et pärast Malcomi varastamist usaldus kadudnud on.
    Nomineerin.

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Panen märgi maha.

Leave a comment:

Working...
X