Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
-
-
+ eelnevale
Naersin taas.Tõsi. Äkki leiab Marek koguni mõne iiri pubi. Kus ei ootagi mingeid erilisi hõrgutisi ja seda, et söögi kvaliteet oleks mega tähtsal kohal (kodused toidud on ikka kodused toidud). Aga vb leiab koguni mingi fäänsima koha, kus ei olegi nii tähtis, kui kaua selle söögiga läheb, vaid kuidas teenindaja suudab need 6 tundi oletame panna teda tundma, et ta on teretulnud. Sellised ala basic küsimused "Kuidas läheb?", "Millega sa tegeled üldse elus?" ja nii edasi, et Marekil tekiks selline teatud hea sõbralik chill suhe ja vibe klienditeenindajaga enne hommikust lendu. Peaasi, et poleks mingi klienditeenindaja, kes ilgelt närvi ajaks selle üle teietamisega ja mega maxlevelil olevate viisakusvormidega, kus kliendile ei tohi öelda sina ja nii edasi. Äkki jätab koguni 10 prossa tipiks.Leave a comment:
-
Naersin.Sambaze sugune skisofreenikust teenindaja oleks päris next level kogemus. Algul tuleb n-ö chillilt uurima, kas süüa oodates jointi ei taha ja kuidas muidu üldse läheb ja kui mõni vastus ei meeldi pistab autistlikult kriiskama et kuradi türa, võta rohud sisseLeave a comment:
-
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
-
-
pleasure doing business with you, Sambaz.
Leave a comment:
-
-
-
Sest ta on muAlgselt postitanud kasutaja Stok pooltNomineerin Jasperi "Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud?"-oscarile. Olen ise kümmekond aastat foorumit läbustanud, vähemalt 5 korda suvepäevadel käinud, foorumlastega nii Tartus kui Tallinnas pubijalkat vaadanud, aga Jasperit pole veel näinud.

kontoLeave a comment:
-
-
AC Milani toetamine on tänini vist arusaamatu.
Tofoa kunagi vist rehkendas, et kaks protsenti. ma arvan, et mingi 20 võiks ikka enam-vähem aru saada, loodetavasti 80. aga jah, mõned asjad on endalegi hiljem lugedes hetkeks arusaamatud, sest seostatud triviaalsete päevasündmustega või liigselt tailor made vastatavale postile/teemale/userile. olen nüüd pisut rohkem vaeva ka näinud ja erinevaid lahendusi sisse heegeldanud. mis protsenti ise pakud, siis?
(praegu oli ju väga lihtne, ei?)Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: