Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Iceman
    replied
    vinc, loed natuke eestpoolt ja https://foorum.soccernet.ee/showthre...=1#post1908086

Sealt hakkasid need küsimused tulema.

Leave a comment:

• vincent
    replied
    noh seal on lihtsalt see, et kui ma teemat sisselogimata vaatan, siis ma ei näe pilti, vaid seda, et postitusele on lisatud fail nimega tonipolster. too easy.

a muidugi üldiselt... mõelge ise oma küsimusi välja, ärge varastage mujalt! (jah, see steitment läheb ka kuskile kategooriasse...)

Leave a comment:

• vincent
    replied
    paar rubriiki juurde:

* "mic drop"

Algselt postitas Stok
    Vaatan kalendrist detsembrisse bukitud üritusi ja muretsen oma tervise pärast.
    Algselt postitas Rudy Vaata postitust
    Same shit, different year
    Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
    Sama.
    Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
    Ära tee nalja, ainult üks jõuluvana on.
    Pean kurtma ka et see on kõige nõudvam aeg iga aasta. Ilgelt palju pidusid ja tööl ka kõige tihedam, kui 1 jaanuaril jaksab ise võileiba teha köögis, on lootust.
    Algselt postitas cabron Vaata postitust
    Thinly veiled bräägid et tegu polegi nohikutega, keda kuhugi ei kutsuta
    * "kirjutan-pin-koodi-pangakaardi-tagaküljele"

Algselt postitas eika Vaata postitust
    Proovin ka.

Kes on see keskmine hallipäine mees pildil. Lisaks paari albumi välja andmisele (kust on ka see pilt pärit) on ta käinud kahel MMil (kus ühe värava kirja saanud) ja löönud koondise eest üle 40 värava (millest mõned Eesti vastu), millega ta on oma riigi parim väravakütt.

[toni polster.jpg]

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Võib-olla lihtsalt 1,3 miljoni elanikuga riigis ei ole nii palju talenti, et saaks kümnete kaupa Griezmanne, Matasid ja Zidane välja saata? Reaalsus ongi see, et normaalse talendi, kõva töö ja trenni ning õnnega pooleks saab sinust Klavan. Kui õnne on vähem, oled Vassiljev. Kui talenti ja õnne on vähem, oled Anier. Ja kui midagi pole, siis oled Tofoa.
    Aasta "kahe jalaga maapeal" postitus.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas budu Vaata postitust
    Kui nüüd kaks mängu tala saame, kas on lootust,et Reim saab kinga?
    Algselt postitas metssiga Vaata postitust
    räägi madissoniga, survestavad oma ekre pundiga reimi psühholoogiliselt ja lahkub ise.
    Ma naersin.

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Irw

Aasta närvihaigem postitus olemas.
    inglise teema kõige angrym bird

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Kindlasti ka see.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
    KURADI KOONDISEPAUSID RAISK.

Milline debiilik otsustas panna koondisepausid kolme sügishooaja kuusse järjest ?!?!?

Sisuliselt hooaja algus läheb nii -

- hooaeg algab augusti keskel, seega mängitakse pool kuud
    - siis mängitakse pool septembrit ja tüki hammustab välja koondisepaus
    - siis mängitakse pool oktoobrit ja tüki hammustab välja koondisepaus
    - siis mängitakse pool novembrit ja tüki hammustab välja koondisepaus

No ja näiteks Saksamaal jätkub see sellega, et mängitakse 3 nädalat detsembris, hammustatakse välja üks nädal detsembri lõpust ja kaks jaanuari algusest talvepuhkuseks. Vähemalt Hispaanias jääb vahele ainult 1 nädal (aastavahetuse nädalalõpp pmst) ja Itaalias 2 jaanuari esimest nädalat.

Kurat nii ei saa ju klubijalgpalli nautidagi kui ei ole võimalik meeskondadel normaalset rütmi saavutada. Solgutatakse mehi edasi tagasi erinevate koosseisude vahel ja kes siin lõpuks võitja on ?!? ptui ma ütlen!!
    Irw

Aasta närvihaigem postitus olemas.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Siin on vaja Mõnul kiirelt sekkuda, pojast on juvefänn sirgumas.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Ma siis kiidan natuke seda ka, mis panustamise alafoorumis jagatakse. Kui keegi suudab viisakalt ja puustpunaseks asju selgitada.

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
    Oot, hüppan ka sekka.

Esiteks sellest nö 50-50 mängu liigutamisest, eriti Euroopa-mudelil põhineva kontori kontekstis.

Ma ei mõista ei telekavaataja esitist pointi, et see on turu solkimine/tema jaoks halb ega ka mujalt välja toodud arvamust, et bookie peaks hinda hoidma, kui ta arvab, et see õige on.

Üks asi on seda rääkida nendest võtmemängudes, mis võivad arvamust mõjutada, teine asi neist teise ja kolmanda ja muda kategooria mängudest ja sportidest. Ei tea siit kedagi, aga eeldan, et viimane on see, millega rohelises olevad oma elu toetavad.

Kontorit võiks ka vaadata kui lihtsalt eelisega panustajata. Sellele mõeldes - antud olukorras, kus me ei räägi mingist matemaatilisest tõest, mida spordiennustuses on vähesed osad, on rahaga kaasa minemine bookie jaoks reeglina kõige kasulikum.

Kui ma olen panustaja, siis ma tahan oma panusele saada kõige suuremat hinda. Keerata see teistpidi - kui ma kontorina tean, et terve rida inimesi tahab kindlale stsenaariumile panustada, siis oleks rumal mitte tõsta oma kasum nii suureks kui vähegi võimalik - muidugi tuleb siin pidada silmas üldist positsioneerimist turul, konkurentsi ja seda, et mida suurem volüüm, seda rohkem peaks sa teenima. Kui oled piisavalt kogenud oma ametis, siis suudad ilmselt aru saada ka, kus on piir, et ikka raha vastu võtad ja kliente ära ei hirmuta, aga samas oma kasumi maksimaalseks teed ilma teist poolt väärtuseks muutmata.

Teiseks tuleb sinna juurde ka see element, mida telekavaataja mainis, et raha tuleb austada. Ei saa sa arvata, et tead kõigi oma raamatus olevate tuhandete turgude kohta kogu infot ja kõiki nurki. Igal inimesel on aega individuaalse mänguga palju kauem tegeleda ja palju rohkem infot koguda kui kontoril, eriti kui räägime kvalitatiivsest infost. Kontori kõige suurem info ongi reeglina see, kuhu raha läheb. Oma arvamus võib olla, aga ma kahtlen sügavalt, et ükski katse teha kontorit, mis jääb oma arvamusele jäärapäiselt truuks, on kunagi õnnestunud.

Kui me räägime Aasiast või Pinnacle'ist näiteks, siis ei ole tegu müstiliste inimestega, kes teevad megasuurepärased liinid ja teavad juba päevad enne mängu, kuidas midagi lõppeb. Nende suurim oskus ongi see, kuidas kasutada raha koefitsientide liigutamiseks. Ja see on ka nende ärimudel - pakkuda madalat marginaali ja saada võimalikult suur volüüm, et madal marginaal end ära tasuks. Selleks on neil vaja aktsepteerida ka teravat raha. Aga teravale rahale peab ka reageerima. Ja see on ka see, mis nende turud lõpuks nii efektiivseks teeb. Hinna osas nad midagi erilist ei tee - sisuliselt töötab Euroopa turg hinna välja ja Aasia võtab mingist hetkest selle hinna kontrollimise üle.

Euroopa kontorites rääkida tasakaalus raamatust on ka muidugi natuke naljakas. Sellist asja pole olemas, eriti kui me räägime jalgpallist, aga ka mujal.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Stok
    Moneysave unusta kohe ära. Isegi tavalise jalgrattaga pead mingi 10Kkm sõitma, et ära tasuks.

OK - arvutasin, et 300€ eest saan autoga sõita 3500 km.

Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Aga siis tuld! Tartu -Liverpool pea 3000 km. Jõuad kindlasti enne Fulhami mängu kohale.

Algselt postitas Stok
    Sa ei pea igas teemas alati vastama.
    Salvestame.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    seriaal Pank on sarjade teema täiesti putsi keeranud.

Leave a comment:

• marv3llous
    replied

Naersin.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
    Ütleb mees, kes langes 2 posti hiljem trolli lõksu
    Kust sa tead, et ma mees olen?

Leave a comment:

• rahvaspordipäev