dno mingi lamp 10 lõiguga essee, millest 7 suunatud sellele, kuidas Tänak on üks ilgemast ilgem noku. 1 lõik, mis suunatud sellele, et kõik teised, kes arvavad, et see kuidagi mõjutab ja suunab ajakirjanike eetilist kompassi on ka nokud... (btw keegi peale mõnu vist mingit süüdistust väga tänaku ja ajakirjanike konktestis välja ei toonudki...). et kui siin mingitest peeglitest ja asjadest rääkima hakata, siis kogu see pikk jutt jätab mulle varasemast rohkem "kus suitsu, seal tuld" vaibi.
p.s. kui me valime aasta spordipersooni/sportlast ning teatud osakaal häältest on kokkuleppeliselt ajakirjanikel, siis nii on ja minu poolest see loogika, kus "Tänakut me ei vali, sest meie valdkonna vaatest ta ei ole seda oma suhtumise pärast väärt" on tegelikult vägagi okei.
See "how dare you, oma peegel on sulle paras" reaxjoon pakub rohkem huumorit minu jaoks. telekavaataja aga leidis, et lausa "auhinnaväärilise postitusega" tegemist. arvamused loomulikult erinevad, seetõttu ka küsisin.
p.s. kui me valime aasta spordipersooni/sportlast ning teatud osakaal häältest on kokkuleppeliselt ajakirjanikel, siis nii on ja minu poolest see loogika, kus "Tänakut me ei vali, sest meie valdkonna vaatest ta ei ole seda oma suhtumise pärast väärt" on tegelikult vägagi okei.
See "how dare you, oma peegel on sulle paras" reaxjoon pakub rohkem huumorit minu jaoks. telekavaataja aga leidis, et lausa "auhinnaväärilise postitusega" tegemist. arvamused loomulikult erinevad, seetõttu ka küsisin.

Kommentaar