320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Pane mingi Merilin Mälk nurgakohvikus otse laulma ja ta ajab sul viimsedki kliendid minema.
    hehee

    Kommentaar


      See oli natuke naljakas

      Algselt postitas dareth Vaata postitust
      ma tean, aga ei ütle

      aga kui ei meeldi, ei pea ju selles klubis olema
      Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
      Ära seleta, Lindpere koer.
      Kui mängida rooside sõda ja küsida jalgpallurite käest, et nimeta eesti vihatuim spordidirektor, siis Hurt on kindlasti tipus.

      Kommentaar


        Algselt postitas Clingfilm
        Veidi hakkab tekkima tunne, et tegu ei ole päris korras inimesega.
        Meenutab vaikselt juba sellist poe trepi filosofi. Kõik on süüdi , et tal endal elu perses on. Ja Helme Mart on kõva mees.
        Mina ja minu sõber arutamaks pudeli Taurusega, miks me ei ole korras.

        Kommentaar


          Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
          Aksalu
          Jääger Tamm Artjunin Pikk
          Puri Lepistu Zakaria Kallaste
          Vassiljev Anier

          Prosa, Vaikla, Londak, Zenjov, Ojamaa, Klavan, Teniste, Kuusk, Kams.

          Vahetusest on võimalik tuua teiste seas ka Kams. Olla Voolaid Zaholt kuulnud, et too võtab vahel treeningutest osa ja pidavat üle prahi olema. Võimalus oli muidugi satsi saada veel mitmel kõval tegijal. Aga võta näpust, U-21s oli tõestamata.

          Nooruslik, samas kogenud koosseis, mida kõik ammu oodanud...Imelised mängud Rahvuste liigas.
          Eesti finaalis: 90+7 Aksalu paneb pika ette, Lepistu võtab rinnaga maha ja Kallaste lööb 30-meetri pealt Eesti EMile.
          Aksalust saab EMi vanim vv, Puri veab 8 väravaga Eesti alagrupist edasi ja Zakaria löö veerandfinaalis Portugalile 3, ning saab Bruno asemel ManUs lepingu. Mida ta muidugi vastu ei võta, kuna Eesti ja Flora on nii kallis talle ja mingisugusesse lambi liigasse ta minema ei hakka... aa oota ykko...vist ikka... ah ma ka ei tea.
          Paar tundi enne poolfinaalne, jookseb Austria politsei Eesti koondise hotelli kõrval olevasse väiksemasse majutusasutusse. Avastatakse kuidas Prosa ja Kallaste teevad Voolaiu toas vereülekannet. Tuleb välja, et Voolaid, Prosa ja Kallaste on alati teistest eraldi elanud koondise reisil, aga keegi pole tähele pannud. Mille peale Pohlak ütleb, et see mis sobib kolmele suusatajale ei pruugi veel kahele pallurile sobida ja määrab kõik kolm, noortele dopingust konverentsi pidama.
          Kusjuures hiljem tuleb välja, et EJL koostöös Saksamaa spetsialistidega on välja uurinud, et Pohlaku veres on maailma TOP10 jalgpalli filosoofia, mida Voolaiu soovitusel nüüd meestesse üritati trantsportida.

          Selleks ajaks mängivad muidugi kolmes tugevamas liigas ainult KTMid. Klubid löövad laineid iga-hooaeg Euroopas.( uues sarjas, koos Andorra ja San Marino klubidega). Valmis on saanud just kolmas sisehall. Mis ehitati küll kogemata vanade piiride järgi, Petserise. Kuid mille peale Pohlak vaigistab kiibitsejad, ning ütleb: “Hüpoteetiliselt on seal võimalik harjutada”.
          Selleks ajaks on ka Pohlak juba vana ja väeti, suudab vaevu voodistki tõusta. Aga ta teab, et tal on veel tohutult energiat, parimad ideed ja karvane vest, mida teistel pole.








          Aastaid aastaid hiljem.

          Kuskil tundmatus kohas, praegustel kesk-Poola aladel, aastal 3482 pKr.
          Ajaloo huviline isa räägib pojale Eestist, KTMst, Pohlakust ja lõpetab ilmselt sõnadega. “ Kui nad surnud ei ole, elavad nad endiselt seitsme maa ja mere taga Lillekülas”.
          Mehhanisaator ei ole kindlasti siin foorumis mu esimene valik kellega tahaks cuddleda, aga no selle postituse (eriti esimese poole) eest annaks küll propsi. Lugesin ja naersin.

          Kommentaar


            Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
            Süvaanalüüsi tehes on tõenäoline ka teine variant tiitel jälle libistada lisaks kombekohasele punktide meltdownile.
            Meltdown variant 2:

            Jaanuar: Iraan koos lähiliitlaste ja venekaru abiga korraldab paar salarünnakut vastutasuks USA pinnal. Rünnakute mõju täpselt nagu 9/11, pole kaugeltki nii katastroofiline nagu see mis lähisidas koguaeg toimub, aga terve ameerika ja maailm ahhetab ja ohhetab, sotsiaalmeedia on tulipunases ja trump saab enne ametiaja lõppu viimase egobuusti teha ja ründab 52 punkti iraanis. Euroopas ja 'meerikas hakkavad mässud trumbi tegude vastu, rääkimata juba pöördes lähisidast.

            Veebruar: Liverpool saab vajaliku buusti naasevast Fabinhost, Matipist ja Shaqist ning esmakordne talvepuhkus aitab staminat koguda spurdiks kuni interlullini. Lähisidas algab täieulatuslik sõda ameerika punktide ja iisraeli vastu, muuhulgas teistega ühineb iraaniga assadi režiim ja venekaru toetab relvastusega iraani poolt hulgi, nende rakettidega on iisraeli tsiviilohvrite arv tohutu.

            Märts: Interlull toob Liverpoolile paar lisavigastust, ehk seis naaseb umbes samasse kohta kus praegu, ääriveeri tulemusi ikka tuuakse. CL-is oodatakse imet Anfieldil, kuna võõrsil saadi 2-0 koslep. Ameerikas on võimuvahetus cänseldatud ja hädaolukorra režiim võtab mikepenciga kontrolli. Terved armeed saadetakse lähis-itta ja esimesed vene salaüksuste ohvrid on tõsiasi, venekaru astub täiel rinnal lähis-itta sõtta ja saadab oma "rahuveokid" baltimaadesse, valgevenesse, poolasse, ukrainas algab täieulatuslik sõda.

            Aprill: Anfieldil juhtub taas ime, kuid sellest tolku pole, Euroopa liit peab tulutuid kriisikoosolekuid, vene vägede sisenemise tõttu cänseldatakse CL, hoolimata kahekuulisest UEFA kampaaniast staadionite reklaamtahvlitel ja särkide varrukatel "Say no to racism & war too". USA ja vene väed kasutavad lähisidas esimesi keskulatusega tuumarelvi. trump kisendab twitteris edasi ja tema jumaldaja boriss viib brexiti lõpuni ja UK sõtta lähisidasse. Eestis pannakse vene juhitud nukuvalitsuse etteotsa ratta-jüri jaanatoomiga, helmed saadetakse teenete eest Ruhnule eksiili, kõik 'tolerastid' eesotsas sotsidega siberisse.

            Mai: Liverpool on kindlustanud matemaatiliselt tiitli. Kriis on aga vallandunud ülemaailmseks ja tänu brexiti borissi sõtta astumisega on raketid plahvatanud ka albionil ja premmi 19/20 hooaeg katkestatakse. Juba ettejuubeldustest purjus Merseyside (koos sinna lennanud ja siiliks joonud Kenny's Heroese, LFC-Jürksi ja fcfloraforeveriga) peab pettuma, et ka nüüd, 30 aastat hiljem, astub miski nende teele ette.






            August: soccerneti suvepäevadele tuleb circa tosin osalejat, kes saanud Fallouti mängude sarjast tuttavate ghoulide väljanägemise. Kõik ülejäänud saavad kahe alles jäänud Liverpooli toetaja üle naerda, et ikka pole premiership sõudnud sadamasse. Tehakse matš inglise ja saksa toetajate tiim vs ülejäänud. Itaalia fännid tõmbasid kõvema kõmmutamise ajal alpidesse suurema tuumakiirituse eest laulma. Inglise ja saksa tiim võidab, Stok kirjutab foorumisse et järgmine aasta on Liverpooli aasta, aga keegi enam ei vasta.

            Põhjuste osas võib ehk natuke norida, kuid, kurat, aasta prohveti auhinnale siiski ülivõimas kandidaat.

            Kommentaar


              Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
              Põhjuste osas võib ehk natuke norida, kuid, kurat, aasta prohveti auhinnale siiski ülivõimas kandidaat.
              Kuidas sul nii vanad postitused üldse meelde jäävad?

              Kommentaar


                Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
                Kuidas sul nii vanad postitused üldse meelde jäävad?
                Meeldejätmine pole keeruline. Keeruline oli see üles leida. Õnneks tuli vähekese mõtlemise peale meelde, kes autor oli, tegi asja lihtsamaks.

                Kommentaar


                  Algselt postitas ltltl Vaata postitust
                  Mis krdi lambajuttu te ajate oma vaktsiiniga? Te reaalselt lasete ennast vaktsineerida, kui isegi mingid vaktsiinid välja töötatakse? Ma pole kordagi oma elus mingit vaktsiini saanud ning olen korra 5a tagant palavikus. Küll aga inimesed kes ennast kunagi vaktsineerisid, huvitaval kombel hakkasid pärast vaktsineerimist erinevad tervisehädad kimbutama, mis siis et enne seda olid väga terved inimesed sarnaselt minule.
                  Need vaktsiinid ongi mõeldud selleks, et haigusi juurde tekitada ja inimesed nende suhtes vastuvõtlikumad oleksid

                  Aasta debiil.

                  Kommentaar


                    Üks on igas külas nagu öeldakse
                    ★★★★★★

                    Kommentaar


                      Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
                      Sulelisel foorumlasel on olenemata teemast( viirus, VAR, poliitka) koguaeg gaas põhjas aga käik väljas.
                      12 points to atleticomadrid
                      Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

                      My spell checking is second to nine!

                      Kommentaar


                        QUOTE=cannuman;1973512]nüüd peab mägratüra ka oma kineskoobiga teleka välja vahetama?[/QUOTE]

                        Algselt postitas Stok
                        Ei pea, ta käis seda kohapeal vaatamas.
                        Ma muigasin.
                        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                        Kommentaar


                          j6u1uv4n4

                          Täpselt. Kes Tartust sellist parmu nagu Enn mäletab? Noh, see vanahärra kes inimestele öösiti Atlantise ees tiigrikutsut laulis? Ma alati teretasin teda ja vahepeal aitasin kahekroonise või isegi viiekaga järgmise märjukese ostmiseks. Mingi suvi tõenäoliselt pärast mõnda klubitiiru olin ma hommikuks ennast nii üksikuks joonud, et läksin Ennuga edasi mingile parmupinnale läbu panema. Selline üpris a-sotsiaalne kodu oli, aga aias kannatas võilillede vahel juua küll. Ausalt öeldes väga palju detaile enam tollest korrast ei mäleta, aga lõpuks tuli sinna selline kaader kohale, et tüüpidega samast pudelist joomine tundus kuidagi okse olevat, seega otsutasin vehkat teha.
                          HAHAHEHEHOHO

                          Kommentaar


                            Nomineerin:
                            Algselt postitas allars Vaata postitust
                            Mis pasast sa räägid? Too mõni konkreetne näide. Nendest 100 000 inimestest on suur osa selliseid, kes poleks nagunii elus edasi jõudnud, olenemata valitsusest. Paljud on sellised, kes ongi ise saamatud ja kelle arvates peab riik neile kõik ette tassima. Osatakse ainult kiunuda ja nõuda. Aga kui on vaja endal pingutada, siis ei suudeta, taheta, osata. Ja siis ollakse vihased nende peale, kellel on rohkem. Ise ei suuda ja ei taha, aga teistel ka ei tohi olla. Tagatipuks hakatakse edumeelseid ja edukaid veel liberaalideks ja sotsideks sõimama. Masendav ikka, kuhu ühiskond jõudnud on.
                            Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
                              Nomineerin:
                              Kategoorias 'kõige privilegeeritum sitt ever'?
                              Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.

                              Kommentaar


                                Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust

                                ps. hofnar on confirmed 49 aastane süütu retard.

                                Salvestame igaks juhuks ära, äkki leiame mingisuguse eriauhinna plasticule ikkagi. Eriline inimene ikkagi.
                                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X