Paljud politseinikud teevadki tööväliselt nii, et vilgutavad kiirematele liiklejatele. Üldine tava on, et üks vilgutus = tuled ei põle, kaugtuled peal, tuled segavad vms. 2-3 vilgutust tähendab, et oht on ees (olgu selleks politsei või põder, või puhtal teel järsku lumevaalud).
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
ma loodan et kohtud teel võimalikult paljude oma mõttekaaslastegaMa olen alati mõelnud, et kui ma peaks kunagi load tegema, siis ma vilgutan niisama trollimise pärast. Ala, et tuleb mingi suurem ja ilusam auto või mingi ilge rakett, siis vilgutad ja muheled mõeldes, et kuidas vaene djüüd järgmised viis kilti pingsalt jälgib, et kus see kuradi ment on, rsk.
Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ma tean näiteks, et Egiptuses pannakse lausa kaugtuled põlema ja vilgutatakse nendega vaheldumisi, kui keegi vastu satub tulema. Muidu lastakse parkidega. Ka öösel."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAFKommentaar
-
-
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpicKommentaar
-
Kommentaar
-
2013 kohalike valimiste Nõmme ringkonna (Valimisringkond nr 6) tulemuste graafika pildina?
Mürka teema. teema Martin Müürsepp.

Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar