Algselt postitas Tanel
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMa ei tea, mulle tehti kolm süsti, aga mulle küll ei tundunud, et see valu oluliselt vähendanud oleks. Muidugi siis nad suutsid mu suud pisut enam lahti saada kui ilma valuvaigistiteta.Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustMis kellaaegadel Arenal asuv Sportlandi pood nädalavahetusel lahti on?
Football
A Le Coq Arena,
Asula 4C,
Tallinn 11912,
E-R 11-19,
L 10-16,
tel. +372 611 7087
Kommentaar
-
-
Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustEi pea niivõrd silmas valuvaigistavat, kuivõrd lõdvestavat süsti, mida nt selliste puhul kasutatakse, kel lambipirn lõugade vahel kinni.
Aga äkki w0rdpr3zil kasutatakseThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Parlour Vaata postitustKuidas foorumit õigesse formaati tagasi saada?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKas eesti poliitiline -ja biznis eliit on tõesti nii tublid ja ausad, et Panama kanalist ei ujunud läbi vaid üks õnnetu vend?
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustSavisaar Savisaar kisa oli kohe lahti, ei?
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustSiim Kallas vä?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar