Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • elx
    Professionaal
    • Oct 2001
    • 5828

Algselt postitanud kasutaja keenjus250 poolt
    Mu telefon kuvab mobiiliversioonis postitusi sellisena:
    [ATTACH=CONFIG]5190[/ATTACH]

Milles viga?
    Mul ka ja mitte ainult siin aga osadel teistel lehtedel ka. Kuna vahetasin telefoni, paninselle süüks, hea siis teada, et asi selles pole.
    BVB - Vaprus

Kommentaar

• keenjus250
      Eesti koondislane
      • Nov 2008
      • 3814

Algselt postitanud kasutaja elx poolt
      Mul ka ja mitte ainult siin aga osadel teistel lehtedel ka. Kuna vahetasin telefoni, paninselle süüks, hea siis teada, et asi selles pole.
      Tegu siiski chrome uue versiooni veaga. Vahetasin varasema versiooni vastu ja nüüd tekst igal pool normaalne.

Kommentaar

• marcello
        Universumi Direktor
        • Apr 2002
        • 6550

Mingit saiti kus saaks ryanairi lende planeerida, nii et annaks kohe parimad valikud. Näiteks tallinn-oslo, oslo- malaga.
        Ryanair pidi oma kodulehele sellise võimaluse panema aga siiani pole veel miskit
        INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

• Kenny's Heroes
          aet süvariik
          • Jul 2011
          • 4252

Kust tasuks otsida suurt riiulit plaatide jaoks. Kuni 2X2m ja reguleeritavate vahedega. Kohalikes saitides ja IKEAs surfates esmapilgul midagi silma ei jäänud - ehk on mingi hea koht meil, kuhu kohapeale kaema minna?
          ★★★★★★

Kommentaar

• Daz Booob
            naughty by nature
            • Sep 2003
            • 11838

Tõenäoliselt pead ostma mitu kitsamat riiulit, näiteks http://brk.ee/index.php/kapid/riiuli...ory-mahtmoobel või http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/ca.../series/28102/ ja vajadusel need omavahel siduma.

Tähelepanu pead aga pöörama, et riiuliplaadi laius poleks väga suur, sest raskus saab neile vast olema üsna suur...riiuliplaadid n.ö vajuvad läbi.
            see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• Horatio
              Eesti koondislane
              • Apr 2008
              • 1236

Algselt postitanud kasutaja marcello poolt
              Mingit saiti kus saaks ryanairi lende planeerida, nii et annaks kohe parimad valikud. Näiteks tallinn-oslo, oslo- malaga.
              Ryanair pidi oma kodulehele sellise võimaluse panema aga siiani pole veel miskit
              Ma olen kasutanud lehte www.azair.com

Kommentaar

• _AI_
                Ltn. Schmidti poeg
                • Nov 2005
                • 4716

Algselt postitanud kasutaja keenjus250 poolt
                Tegu siiski chrome uue versiooni veaga. Vahetasin varasema versiooni vastu ja nüüd tekst igal pool normaalne.
                Kuidas seda teha?
                "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

• Kenny's Heroes
                  aet süvariik
                  • Jul 2011
                  • 4252

Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
                  Tõenäoliselt pead ostma mitu kitsamat riiulit, näiteks http://brk.ee/index.php/kapid/riiuli...ory-mahtmoobel või http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/ca.../series/28102/ ja vajadusel need omavahel siduma.

Tähelepanu pead aga pöörama, et riiuliplaadi laius poleks väga suur, sest raskus saab neile vast olema üsna suur...riiuliplaadid n.ö vajuvad läbi.
                  nii vist tulebki, cheers

skyscanner peaks aitama
                  ★★★★★★

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                    Bradolf Pitler
                    • Jan 2004
                    • 30425

Algselt postitanud kasutaja Kenny's Heroes poolt
                    nii vist tulebki, cheers

skyscanner peaks aitama
                    Skyscanner ei habla minu teada ryanairi

Kommentaar

• elx
                      Professionaal
                      • Oct 2001
                      • 5828

Algselt postitanud kasutaja rixxer poolt
                      Kuidas seda teha?
                      ega vist kuidagi viisakalt ei saagi. Aga huvitav fakt on see, et mu vana telefoni peal on sama versioon Chromest igati ilus. Seaded ka samad, seega oleneb siin midagi telefonist. Esimene erinevus on minu omadel ekraani resolutsioon. Kuna uus on väiksem, siis ka resolutsioon on väiksem. Aga mine võta siis kinni milles asi, Android poes Chrome rakenduse arvamusnurk on vingu igal juhul täis.
                      BVB - Vaprus

Kommentaar

• keenjus250
                        Eesti koondislane
                        • Nov 2008
                        • 3814

Algselt postitanud kasutaja rixxer poolt
                        Kuidas seda teha?
                        Ma panin lihtsalt deinstall ja jättis mulle varasema versiooni alles. Telefon vist ei lubagi päris ära kustutada äppe mis kohe sisse pandud.

Kommentaar

• salajane33
                          Eesti koondislane
                          • May 2008
                          • 2530

Find the cheapest flights with momondo. We find and compare fares from more than 1,000 airlines and travel sites, giving you the best rates

Kommentaar

• Shaq
                            Pallipoiss
                            • Apr 2006
                            • 1942

Teema: Kasutatud auto ostmine.
                            Lõik: Pärast tehingu lõpuleviimist saab ostja müüjalt registreerimisdokumendi ja teostatud tehnoülevaatust tõendava dokumendi. Kahjuks väljastatakse dokumente ja transiitnumbreid ainult Brüsselis, City Atrium’is, mis asub aadressil Vooruitgangstraat tänav 60.
                            Allikas:https://www.autodna.ee/blog/auto-ost...d-ja-miinused/

Oskab keegi kinnitada või ümber lükata, kas päriselt on ka nii?

Kommentaar

• SleepWalking
                              kallutatud jõud
                              • Aug 2001
                              • 6339

Algselt postitanud kasutaja Shaq poolt
                              Teema: Kasutatud auto ostmine.
                              Lõik: Pärast tehingu lõpuleviimist saab ostja müüjalt registreerimisdokumendi ja teostatud tehnoülevaatust tõendava dokumendi. Kahjuks väljastatakse dokumente ja transiitnumbreid ainult Brüsselis, City Atrium’is, mis asub aadressil Vooruitgangstraat tänav 60.
                              Allikas:https://www.autodna.ee/blog/auto-ost...d-ja-miinused/

Oskab keegi kinnitada või ümber lükata, kas päriselt on ka nii?
                              Suures plaanis see nii on, tõesti. Ei pruugi minna kaks ööpäeva, aga võib, kuna kohalik ARK töötab ainult hommikuti.

Kommentaar

• marcello
                                Universumi Direktor
                                • Apr 2002
                                • 6550

Algselt postitanud kasutaja salajane33 poolt
                                Alates novembrist ei leia enam Ryanairi lende momondost lepingu lõpetamise tõttu. Azair kärab küll
                                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Töötlen...