Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Hakka seal nendel jutlustel käima. Kui oled tähelepanelik ja asjalik saab päris palju head ja huvitavat teada.Kommentaar
-
https://investeerimisklubi.ee/ seal igasugust materiali kuulamiseks/lugemiseks.Tekkis mõte hakata tegelema investeerimisega. Kust peaksin mina, kui väga võhik inimene sellel alal, alustama? Jah, olen lugenud igasuguseid tutvustusi ja õpetusi, mis lõppude lõpuks on suunanud mind kuhugi demokontosid tegema. Tegin AdmiralMarketsisse ka kasutaja ning tõmbasin mingi tarkvara alla aga see maailm seal on minu jaoks üpris tundmatu ning kirju. Keegi vähe targem inimene ehk oskab soovitada kus ja kuidas alustada ning proovida? Ennast huvitab vast kõige rohkem aktsiaturg aga ei välista ka midagi muud.Kommentaar
-
Tere, Admiral Marketsi müügimees!Tekkis mõte hakata tegelema investeerimisega. Kust peaksin mina, kui väga võhik inimene sellel alal, alustama? Jah, olen lugenud igasuguseid tutvustusi ja õpetusi, mis lõppude lõpuks on suunanud mind kuhugi demokontosid tegema. Tegin AdmiralMarketsisse ka kasutaja ning tõmbasin mingi tarkvara alla aga see maailm seal on minu jaoks üpris tundmatu ning kirju. Keegi vähe targem inimene ehk oskab soovitada kus ja kuidas alustada ning proovida? Ennast huvitab vast kõige rohkem aktsiaturg aga ei välista ka midagi muud.Kommentaar
-
Musta tööd tuleb ropult teha ja sa peaksid viima ennast kursi börside ja asjadega, mis nõuab meeletult musta tööd. Samuti tuleb teha endale selgeks teatud üksikud valdkonnad ja just need, millest sul aimu on ja mis sind huvitavad. Hetkel täiesti 0st sellistesse asjadesse investeerida nagu Kuld ja Nafta ning seal jääda + hetkeses 0 intressi maailmas julgeks ma väita on suhtkoht võimatu.Tekkis mõte hakata tegelema investeerimisega. Kust peaksin mina, kui väga võhik inimene sellel alal, alustama? Jah, olen lugenud igasuguseid tutvustusi ja õpetusi, mis lõppude lõpuks on suunanud mind kuhugi demokontosid tegema. Tegin AdmiralMarketsisse ka kasutaja ning tõmbasin mingi tarkvara alla aga see maailm seal on minu jaoks üpris tundmatu ning kirju. Keegi vähe targem inimene ehk oskab soovitada kus ja kuidas alustada ning proovida? Ennast huvitab vast kõige rohkem aktsiaturg aga ei välista ka midagi muud.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Bluff töötab hästi. Sain telefonipargi igakuise kulu 50 eur pealt 13 eur peale pluss tohhuijaa netti jms asju, kui ytlesin et konkurent tegi hea pakkumiseKommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
-
sest õlles on palju kasulikke vitamiine ja kaloreid
2006
Õllele parima toiduaine nimetuse andmine tekitas möödunud nädalal meedias negatiivse alatooniga vastukaja nii seetõttu, et tegemist on joogiga kui ka seetõttu, et tegemist on just alkohoolse joogigaGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar