Huvitav, et kuidas Tofoa laupäeval Riiast Hollandisse sai ?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustpakkuge netiühendust maale
hetkel on Eesti Energia seade "kõu", mis on aga täielik kräpp, viimasel ajal on netiühendus täielik sitt
ning ma maksan selle eest mingi 300.- kuus pluss veel Viasati eest ka mingi 300.-
mida ma peaks endale muretsema, et saaks korraliku neti majja
võib olla nii nett kui ka digi tv ühe paketi all
kuid võib olla ka vaid netiühendus
kellel mis kodus on, ning mis oleks hea ja kvaliteetne. laske tulla
PS kiiremas korras andke tulla, sest kui netiühendus samamoodi edasi nussib, siis paar tunni pärast viskan KÕU seadme ahju
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustpakkuge netiühendust maale
hetkel on Eesti Energia seade "kõu", mis on aga täielik kräpp, viimasel ajal on netiühendus täielik sitt
ning ma maksan selle eest mingi 300.- kuus pluss veel Viasati eest ka mingi 300.-
mida ma peaks endale muretsema, et saaks korraliku neti majja
võib olla nii nett kui ka digi tv ühe paketi all
kuid võib olla ka vaid netiühendus
kellel mis kodus on, ning mis oleks hea ja kvaliteetne. laske tulla
PS kiiremas korras andke tulla, sest kui netiühendus samamoodi edasi nussib, siis paar tunni pärast viskan KÕU seadme ahju
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
kui ma tahaks mölinat kuulda, siis läheksin su ema juurde ja ta kurdaks mulle kui väike su munn on
ja Aanvaller - Ma eile õhtul vaatasin, et su emal hakkab pealagi juba kiilaks minema.
vau - emanaljad
ühesõnaga korraliku internetti siia on võimatu saada. elu ei peagi kerge olemaСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustKrt, kas legaalselt ei saagi kusagil spordiennustust teha????
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitust75 c on rindade mõõt. küll ma olen tark.DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas Scooter Vaata postitustMitte rindade mõõt vaid ümbermõõt (muidugi mitte vöö- ega peaümbermõõt) ja korvi suurus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Schumi Vaata postitustJust Just.... number tähistab ümbermõõtu(rindade) ning täht korvi suurust!
Kommentaar
-
Ja nüüd totside teemasse...DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Kommentaar
-
Kas Tuhala nõiakaev ajab ikka veel üle?DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar