Algselt postitanud kasutaja Aadu&co poolt
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
suured tänud!ERRi kodukas
et ERRi kodukalt tõmmata läks vaja 1 programmi, mille nimi mulle hetkel ei meenu aint...Pareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..Kommentaar
-
-
Sai ostetud omale kirbuturult nõukaaegne Nu Pagadi munakorjamise mäng. Aparaadi sees on oletatavasti tühjad patareid aga võib-olla ei jaga ma ise lahti kuidas see käime läheb sest mingit konkreetset ON/OFF nuppu ei ole.
Kas mäletan õigesti, et käivitamiseks piisas Igra A või Igra B vajutamisest ning aparaat sulges ennast automaatselt kui mingi aeg ei mängitud sellega?
Joga Bonito!!!Kommentaar
-
vastus peaks olema 11.8
kõigepealt korrutad hõõrdeteguri, auto massi ja gravitatsioonikonstandi(10) omavahel, siis saadud vastuse lahutad 20kN ehk 20000N-st ja selle vastuse jagad auto massiga ja saadki 11.8
Kommentaar
-
Soovitage Tallinast ca 100 km kaugusel või selle raadiuses asuvaid puhkemajasid kuhu mahuks 15-20 matsi.
Tingimusteks oleks, et majas oleks saun ja piisavalt ruumi kuhu "väsinud" tegeleased saaksid puhkama minna. Hind võiks maksimaalselt olla 2500 kroon.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
noh, viikingite küla on üks variant: http://www.viikingitekyla.ee/
hindade kohta muidugi ei tea ja ega nad ei reklaami neid ka, aga foorumikasutaja Pealik peaks oskama muljetadakaks firmatorti, kast pepsit!Kommentaar
-
Keegi Cherry.ee jms vautšeritega kuskil väljas söömas on käinud? Toimib see süsteem okeilt või on ette tulnud jantimisi laudade reserveeringute jms jamaga?Kommentaar
-
"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
-
Nii odava koha leidmisega, mis ülejäänud nõudmistele ka vastaks läheb raskeks. 250 euriga tuleks ikka arvestada.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar