Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Ma panen facebookis seadete alt nende profiili jms jagamiste juurde igaühele "igaüks", aga ikka kui teise kasutajaga profiili vaadata siis see kiri, et jagab profiili ainlt sõpradele. Milles küsimus?Hala Madrid !

Kommentaar
-
Esimese küsimuse vastus on, et neil teeb vahet vist isegi mitte tulihingeline punaste hvänn. Nii et ei läheks läbi.
Teine: Sky saamisest välismaale võid lugeda siit: http://forums.moneysavingexpert.com/...d.php?t=882647Kommentaar
-
Kas keegi oskaks mulle selgeks teha, kuidas reaktsioonivõrrandeid tasakaalustatakse?"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."Kommentaar
-
Teed nii, et mõlemal pool oleks aineid sama palju. Kui nt ühel pool on O2 ning teisel pool lihtsalt O siis teisel pool lisad O le kordaja kahe ette. O2 = 0 teed reaktsioonivõrrandi O2 = 2O. Okei midagi tõsisemat 2H2 O6 H2 = H2 O3 H1 Kuna teises pooles on kõiki täpselt poole võrra vähem siis piisab kui paneme teisele poole ette kordaja 2he. = 2 H2 O3 H1.Hala Madrid !

Kommentaar
-
Mitu kg malmi saadakse 300kg punasest rauamaagist, millest 75% raud(iii) oksiidi, kui malmis on 95% raudaja protsessi saagis on 90%?
Lahenduskäiku paluks? Kaalul on elu ja surm!"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."Kommentaar
-
Kommentaar
-
Tänapäeval peaks ikka ikka garantiiremondiks vajalik olema vaid ostuarve.
Küll mitte läpakas, aga poja mobiiliga 2 korda garantiis käidud ja senimaani remonti andmiseks piisanud telefonist endast ja ostuarvest. Mingi mobiili karp ei ole kottinud kedagi.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!Kommentaar
-
huvitav küsimus aga näiteks e e lehtedest saab parema ülevaate neti.ee'd kasutades, sest guugliga tuleb (vaatamata otsingu kitsendamisele) igast jampsi.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Midagi matemaatikutele.
Nimelt 8.klassi eksami üks punkt "Ruutvõrrand". Küsimus on siis, et kuidas viia võrrandit täiskujule vms. Nt 2x*4z+4-5*2 =Hala Madrid !

Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
?
Kommentaar