Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
x_9487b77b.jpgIgatahes kui sellist tegelast näed siis võid talle otsa ette kirjutada "Härra PÄTT" ja küsida Caspari kohta kus raibe on. Olev Võhmaga tegu siis pildil.Kommentaar
-
Kaks sõna selle venna kohta: elukutseline tankist. Selle Seitamite seltskonna firmade etteotsa on viimaste kuude jooksul pea eranditult tankistid pandud.
Nojah, millalgi pidi see kõik ju juhtuma. Ligi 15 aastat internetist ostmist, aastaid hiinlastega asjaamist ja faksitud arvete alusel raha Hiinasse saatmist kümnete tuhandete kroonide eest, kusjuures kaup on FOB Shanghai - ja kõik toimib, kõik on rahul, kaubad liiguvad. Ja siis saad suhu mingitelt kohalikelt tankistidest türapeadelt. Oh joy.Kommentaar
-
Kaks rumalat küsimust -
1) Tegin lõpuks pattu ja ostsin Tallinna ühistranspordi kuupileti, isikustasin oma ISIC kaardi ära. Kui seda kaardikest validaatorikesele tutvustan, kõlab vastuseks tusane piiks ja punane tuli... where's the catch ?
2) Kes on see geenius, kes otsustas legendaarse Leonard Coheni "Hallelujah" loole eestikeelse versiooni teha ja kust seda (eeldatavat käkerdist) kuulata annaks ?Kommentaar
-
-
"Olen kuulnud" Heiti Kender...kas pole, aga kust kuulata ei tea.sama küsimus Quelqu'un m'a dit tõlkeversiooni kohta.“I don’t know whose brilliant idea that was, but it wasn’t mine, that’s for sure.” ― Ozzy OsbourneKommentaar
-
“I don’t know whose brilliant idea that was, but it wasn’t mine, that’s for sure.” ― Ozzy OsbourneKommentaar
-
Ega vist muu ei aita, kui pead viskama kõne rikketelefonile - 6118000olgem kristlased, vabandused on esitatudKommentaar
-
tell your mother, we are hooligans!Kommentaar
-
BVB - VaprusKommentaar
-
liiv?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Algselt postitanud kasutaja Mchl pooltAidake välja, millisesse restorani homseks veel lauda saaks broneerida. Mida soliidsem, seda parem
tell your mother, we are hooligans!Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar