Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Avalausena ma mingi pickup line vana ei ole.
Kõige parem jututeema algab sellest, kui kommenteerid midagi tema piltidelt või tema kirjeldusest. Üldiselt midagi vaimukat. Sealt edasi on mõlemal hea suhelda ja jututeema olemas.
Mingeid taktikaid ka ei kasuta, vaid olen mina ise.Kommentaar
-
ilmselt "mmm, päris korralikud nisad" ei ole asi, mida kirjeldada alguses kohe?Avalausena ma mingi pickup line vana ei ole.
Kõige parem jututeema algab sellest, kui kommenteerid midagi tema piltidelt või tema kirjeldusest. Üldiselt midagi vaimukat. Sealt edasi on mõlemal hea suhelda ja jututeema olemas.
Mingeid taktikaid ka ei kasuta, vaid olen mina ise.Kommentaar
-
Oled möne tsiki tinderit näinud ka? enamus on ikka tsaumisteed ja siis kiilub kinni. Kui kiirelt ja kuidas ikkagi hotelli jöudsid, ma mötlesin. Said lampi revalis kokku, jutt jooksis idekalt ja pilgud püsisid kummalgi seni kuni suudeldes kinni läksid ning tänaval kallistades hoo pealt bronnisid mingi toa, kuhu sujuvalt jalutasite? Ma eeldan, et midagi mötlesid ette ka ikkaAvalausena ma mingi pickup line vana ei ole.
Mingeid taktikaid ka ei kasuta, vaid olen mina ise.
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”Kommentaar
-
ilmselgeid asju suht möttetu välja öelda. Pigem ütle midagi suvalist nagu "ma tunnetan sinus midagi müstilist, aga ma veel ei tea mis see on" vöi siis konkreetselt "Sa oled müstiline"“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”Kommentaar
-
Samas, kui midagi konkreetsemat öelda ja pikalt ei saadeta, siis võid juba hotelli valima hakata.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
-
samas ma olen kuulnud, et naistele meeldivad otsekohesed mehed ja kui neid käsutatakse ka. ülbus ka. sellepärast nice guys jäävadki nurka toksima omaetteKommentaar
-
Hahaa, kindlasti mitte. Nisasi kommenteerid siis, kui sai on juba käevangus. Aga kindlasti ära ütle naisele nisad!
Ütleme nii, et enamus sellised matchid on mul Soomes olnud, kus ongi rohkem pohhui, naised on vabameelsemad ja oledki otsekohene, et a la, mul on Helsingi kesklinnas tuba võetud(tegelt veel ei ole) ja kahest üks on üldjuhul huvitatud.Oled möne tsiki tinderit näinud ka? enamus on ikka tsaumisteed ja siis kiilub kinni. Kui kiirelt ja kuidas ikkagi hotelli jöudsid, ma mötlesin. Said lampi revalis kokku, jutt jooksis idekalt ja pilgud püsisid kummalgi seni kuni suudeldes kinni läksid ning tänaval kallistades hoo pealt bronnisid mingi toa, kuhu sujuvalt jalutasite? Ma eeldan, et midagi mötlesid ette ka ikka
Eestis on tinderi kaudu näkanud 2x, aga palju pikema jutu peale, kui Soomes, kus endal on julgem korvi saada.
Soomes soovitan alt laienevate pükstega naistest eemale hoida.Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Eesti naistega pigem siuke ümmargune jutt tinderis algul, kui just reede v laup öhtu pole. Aga sujuvalt vöib ka üle minna. küsid mida meestes hindad vöi kuidas ennast kirjeldad, siis ütled tubli, istu, 5! aga peale tunde jääd ikka sest blablabla. Möni femmari käest saad juba siis nuga, aga ongi varem hea teada.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”Kommentaar
-
Kommentaar
-
Okei Soomes, siis ma saan aru yep. Siin väga ei pöeta, teevad ise ettepanekuid. Hipstereid soovitad vältida, miks?
Ütleme nii, et enamus sellised matchid on mul Soomes olnud, kus ongi rohkem pohhui, naised on vabameelsemad ja oledki otsekohene, et a la, mul on Helsingi kesklinnas tuba võetud(tegelt veel ei ole) ja kahest üks on üldjuhul huvitatud.
Eestis on tinderi kaudu näkanud 2x, aga palju pikema jutu peale, kui Soomes, kus endal on julgem korvi saada.
Soomes soovitan alt laienevate pükstega naistest eemale hoida.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar