Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas boobek Vaata postitust

Mis asi on "sotsiaalne sugu?"
    Kehv vaste inglise keelsele sõnale gender.
    (Vt "sex" vs "gender")

Algselt postitas raudidas Vaata postitust

Eemm, mis ta väidab siis? Et sotsiaalseid sugusid on üle 20? Dafuqq
    Ei väida.

Samas tekstis:
    "Ka teadlaste seas ei ole konkreetset konsensust selles, kas neid [sotsiaalset või psühholoogilist sugu] on 20, alla selle või üle selle."​​

Kommentaar

Algselt postitas gaskoff Vaata postitust

Kehv vaste inglise keelsele sõnale gender.
      (Vt "sex" vs "gender")
      Gender tähendab bioloogilist sugu ehksiis mees või naine. Mis asi on "sotsiaalne sugu?"
      Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Kas sotsiaalne rass on ka olemas? Sotsiaalne kõlab nagu mingi kommunistliku partei termin

Kommentaar

Algselt postitas boobek Vaata postitust

Mis asi on "sotsiaalne sugu?"
          Umbes nagu sotsiaalne tehe vöi vörrand
          “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Ühiskondlik kokkulepe.
            see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
              Ühiskondlik kokkulepe.
              Ehk siis mingi uhhuu-teema? Vaevalt lehtme-pettusega tegelastel 0.9% rahvatoetusega sellisteks asjadeks mandaat peaks olema.

Kommentaar

Sotsiaalne sugu ei puudutanud ju algset väidet? Mis osutus valeks. MIks selle üle jaurata?
                Üldiselt muidugi võib tekkivad definitsiooni küsimused sisestada chati või geminisse ja saada vastus
                Tere! Sotsiaalne sugu (inglise keeles social gender või üldisemalt gender) on mõiste, mida käsitletakse nii teaduslikes uuringutes kui ka ühiskondlikus diskussioonis, sageli vastandudes bioloogilisele soole (sex).​

Kommentaar

Minu identiteet ja sellest tulenevalt sotsiaalne sugu on Non-Taxable. Kahjuks maksuamet räigelt rikub minu põhiõigusi enesemääratlemisele ja keeldub mind sellisena aksepteerimast

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                    Sotsiaalne sugu ei puudutanud ju algset väidet? Mis osutus valeks. MIks selle üle jaurata?
                    Üldiselt muidugi võib tekkivad definitsiooni küsimused sisestada chati või geminisse ja saada vastus
                    Selgitame. Sm. Kallas teatas, et teadlased pole kokku leppinud kui palju sugusid on. Siis ta teatab, et enamus teadlastest pooldab kahe soo "teooriat." Ja siis teatab, et on olemas mingi sotsiaalne sugu.

Reaalsuses mingit sotsiaalset sugu pole olemas. On inimesed kellega peaks tegelema psühiaatrid, vastavas asutuses.
                    Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                      Mis su sotsiaalne sugu siis on ka?

a muidu need teadlased, kes räägivad mingist alteregost soo termini all, ongi need samad kes mrna-doose vaktsiinide pähe maha müüvad?

Kommentaar

Algselt postitas raudidas Vaata postitust

Ehk siis mingi uhhuu-teema?
                        Enamus me ümber on ühiskondlik kokkulepe. Näiteks kunagi oli pedofiilia täitsa ok. Täna pole.
                        Teine teema on nende n.ö kokkulepete põhjused ja tagajärjed. Lühidalt öeldes on see sugude teema korralik hullumaja puhvet.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Kullakene, pedofiilia on üks lgbtwkaocmeizhfekoafjeni alavormidest või iseloomutunnustest

Kommentaar

Ajalugu.

Kommentaar

Kes valetab, kas patoloogilised valetajad kommaroravad200, et rahandus on nüüd korras või eesti pank kes väidab et asjad on väga vittus?

Debbilikud lgbt-värdja populistid on ikka need orav200raiped..

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust

Enamus me ümber on ühiskondlik kokkulepe. Näiteks kunagi oli pedofiilia täitsa ok. Täna pole.
                                Teine teema on nende n.ö kokkulepete põhjused ja tagajärjed. Lühidalt öeldes on see sugude teema korralik hullumaja puhvet.
                                On ka täna riike ja kultuure, kus see on okei.
                                Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Working...
                                X