Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust

On ka täna riike ja kultuure, kus see on okei.
    Yep nt prantsusmaa, kus lapsed kaasati trnasvestiitide showsse olümpiakata evatseremoonials, v saksmaa ja inglismaa kus sotsaaalsed hüve- turistid võivad süüdimatult alaealisi süüdimatult grupiviisiliselt ********

aa ja saksamaal viiakse juba need perverssused lasteaedadesse, saame selle varsti ka eestisse

viited saksa meediaväljaannetelebild, dewelt) artiklis
    Daycare centers in Germany are under fire for promoting the use of “sexual exploration rooms” where young children are encouraged to touch themselves and engage in sexual games with other children. In the German state of North Rhine-Westphalia, at least two nurseries are entertaining the idea of safe spaces where young children can retreat to […]

Kommentaar

Jah, on riike, kus toimuv paneb leebelt öeldes dafuq küsima, kuid hetkel oli teemaks miski muu. Eks?
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
        Jah, on riike, kus toimuv paneb leebelt öeldes dafuq küsima, kuid hetkel oli teemaks miski muu. Eks?
        Jees, saime kinnituse et krikallas ajab ebateaduslikku ajupesuuhhuuu juttu mingitest sotsiaalsetest sugudest.
        lisaks sellele et sirbis pidid eestalstele jääma vene keele kõrvale vaid meie pastel ja kandlad siis see sitt ei lase end potist alla kahjuks ja lõõbib populistlikult oma sotsiaalmeedias

aga uus küsimus:
        Kumb oli enne Kas taanlaste taimetoidukonverentsi algatus või seakatku jõudmine Eesti suurimatesse sigalatesse?​

Kommentaar

Algselt postitas raudidas Vaata postitust

Yep nt prantsusmaa, kus lapsed kaasati trnasvestiitide showsse olümpiakata evatseremoonials, v saksmaa ja inglismaa kus sotsaaalsed hüve- turistid võivad süüdimatult alaealisi süüdimatult grupiviisiliselt ********

aa ja saksamaal viiakse juba need perverssused lasteaedadesse, saame selle varsti ka eestisse

viited saksa meediaväljaannetelebild, dewelt) artiklis
          Daycare centers in Germany are under fire for promoting the use of “sexual exploration rooms” where young children are encouraged to touch themselves and engage in sexual games with other children. In the German state of North Rhine-Westphalia, at least two nurseries are entertaining the idea of safe spaces where young children can retreat to […]
          Nende riikide probleem on, et suurimat (eksistentsiaalset) ohtu nähakse kliimamuutustes (mis omakorda valetatakse olevat inimese pöhjustatud) mitte venemaa söjalistes ambitsioonides Euroopa suunal. Seda kusjuures välisluure tasandil. venemaa oht nende ideoloogiliste uusmarksistide jaoks kusagil seal tagareas.

Ma nüüd küsin siis sinult: Kas oled ka nagu üks (parempoolne) woke idioot ja pead suurimaks Euroopa vaenlaseks mingeid sooteooriaid....vöi venemaad?
          “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Khm. Mõlemad on ohtlikud. Tsivilisatsioonid kipuvad otsa saama, kui hakatakse seksuaalsusega veiderdama.
            see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas kaala Vaata postitust

Nende riikide probleem on, et suurimat (eksistentsiaalset) ohtu nähakse kliimamuutustes (mis omakorda valetatakse olevat inimese pöhjustatud) mitte venemaa söjalistes ambitsioonides Euroopa suunal. Seda kusjuures välisluure tasandil. venemaa oht nende ideoloogiliste uusmarksistide jaoks kusagil seal tagareas.

Ma nüüd küsin siis sinult: Kas oled ka nagu üks (parempoolne) woke idioot ja pead suurimaks Euroopa vaenlaseks mingeid sooteooriaid....vöi venemaad?
              Ilmselgelt me väärime karistust, kui me laseme oma riigist teha sodomit ja gomorrat ja kui me ise laseme oma valetavatel poliitikutel oma toidu-, haridus-, majanduslikku- jne olukordasid halvendada siis pole sul ju vahet mis see võim on. Kõik on korruptiivsed, või sulle on oluline et peaks ELil ja gruz200 laskma vaikselt hävitada meie heaolu? Kes meid siin vaikselt sõjaks ette valmistavad oma valedega... ja nagu olen lugenud meie pasaneediast siis eestil on plaan ennetavaid lööke venemaale anda, tuletan meelde endise kilekotikliimaministri juhtimisel... kui sa praeguses valitsuses probleemi ei näe siis sa oled ka paratamtult päris hästi ajupestud. Ja ka osa probleemist..

väga tabav artikkel:

Kas kellegil on selle kohta ka vastuväiteid? Ootaks huviga, aga tean et sotsiaalsete sugudega sootute narratiividega see kokku ei lähe ja kohe saan pasavalangu kaela

Kommentaar

Algselt postitas kaala Vaata postitust
                Zooteooriaga nakatunud ei lähe rindele. Mida rohkem neid on seda vähem ...

Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Working...
                X