Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kuradima targad vennad. Vaatasin, et näitas, et sain 47 punkti ja samas skoor oli 0 ja kuna enamjaolt on asi kiiresti toimunud, siis ei osanud sellist asja oodatagi, et neil punktidega aega läheb... Igatahes aitäh vastuste eest!
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kas Te teate, kes on Arvo Pärt? [Reporteris oli ka küsitlus (Viru keskuses), 1 nolk pakkus, et ta on mingi homo vist.] Ärge wikist piiluge, iga eestlane peaks seda teadma. Video link
Kas mõni www.panel.ee kasutaja oskab öelda, kaua võib aega minna, et küsitlusi saaks täitma hakata? Ma ootan vähemalt umbes nädala aega, aga ikka midagi ei ole toimund.
Kas mõni www.panel.ee kasutaja oskab öelda, kaua võib aega minna, et küsitlusi saaks täitma hakata? Ma ootan vähemalt umbes nädala aega, aga ikka midagi ei ole toimund.
Seal tuleb neid suht harva, kui tuleb, siis meilile.. ma seal ligi aasta kasutaja olnud ..aga pole endiselt seda kinkekaardi vms asja raha kokku saanud
Mõnda adekvaatsemat saiti pole,sest see foorum ple väga populaarne nagu postituste kuupäevadest välja võib lugeda? Või mõnda sõpra/tuttavat,kes tunneks kedagi,kes kes tunneks kedagi,kes teab,kus saaks Helsingi piirkonnas jalkat veeretada(ise asume Vantaas,aga +/- 20 km ple probleem trenni sõita)
Aitähh abi eest!!
Kommentaar