Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kellega ma peaksin abielluma?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

LUULENURK

Ükskord kui kaalu mul on sada ja seitsekümmend
    siis saan tõdeda, et mul on kaalu sada ja seitsekümmend.
    Ei ma siis hooliks enam millestki miskit
    Võtaksin vooliku ja kallaksin makku viskit.

Ükskord ehk mõistan et jõulud on tulekul
    Aga mis sellest, kui magu on minekul
    Maks ja neer need lahkuvad minust
    Pärast mida kuni uue aastani mõtlen vaid sinust

Uuel aastal siis enam ei hooliks ma
    Välja laseks veel üksnes enda soolikad
    Silmad ja kõrvad ja nina ja suu – välja kõik katkuks ma
    Pärast mida jääks alles kulmukarvad, mida laseks sinul kitkuda.

Written by Karev, 2009
    Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
    "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

kerge on olla
      "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Hommik!

Keeegi minust üldse hooli,
        üksnes vets ja kastmisvoolik,
        Turbodiislit kummutan,
        rahu-vaikust summutan.

Kohe otsin kapist viskit,
        peaparandusest kahjuks tule miskit,
        sest naabrimees see karjub lõugab,
        püüan talle abiks minna nõuga.

Nii nüüd kus õu on jälle lumest puhas,
        kättevõtma peaks pudeli suures vihas,
        mineraalvesi täna õudsalt magus on,
        tunne täpselt selline nagu oleks suudelnud mind eile konn.

Pidu algas eile vara meile,
        täpsustuseks - siiski üleeile,
        Algul polnudki niiväga viga,
        tagajärjeks- näen välja nagu siga.

2010 - Olge mõnusad!

Kommentaar

Hommik!

TÕSISELTVÕETAVAMAD 2010 LUBADUSED

Olen jaganud küll ühele, küll teisele poole igasusguseid lubadusi tulevaks aastaks, nüüd võtan kätte ja panen parimaid neist ka endal meelespüsimiseks kirja

1. Lähen kaaslasega Maltale. VÄLJASÕIT sügisel, low-seasoni aegu.

Inspireerituna kaasvõitlejate seiklustest samal saarel aastal 2009.
          Algallikas: See more information about Malta. www.malta.com

2. Lubadus viia 2010ndal aastal enda bowlingumeistri klassi näitav AVK reiting paremaks kui seda on Alari Kivisaarel. Hetkel minu tulemus - 0 , võrdluseks panen ka Alari Kivisaare oma.

"
          nimi - Alari Kivisaar
          klubi- Balti Bowling
          koht-173
          mängud- 150
          hooaja keskmine- 160.9
          Algallikas : www.bowling.evml.ee

"

Mis asi on AVK? Ausalt öeldes, siis egas ma isegi veel päris täpselt ei tea, aga igatahes peaks AVK olema mingitel bowlingu ametlikel mängudel/turniiridel kogutud mängude keskmine tulemus või midagi sellist. Eks ma mingihetk uurin täpsemalt välja selle AVK tähenduse ka. Pärast seda peaks olema lubadus üksnes vormistamise küsimus

3. Väisan vähemalt kaht koondise kodumängu, millest vähemalt ühe raames luban mitte afterpartylt pubist hommikul otse tööle minna.

4. Hakkan rohkem hoolitsema enda eest tervistkahjustavate tegevustega nagu sport( a la hakkan alustuseks taas jooksmas käima, pärast näeme kas siis ka tõsiselt trennis käima). Eelduseks on muidugi see, et me lisatöökohta endale ei muretse, vastupidisel korral kipub meil sporditegemiseks ajast nappima. Ühtlasi astun Eesti Tervisedenduse Ühingu liikmeks.
          Algallikas - www.tervis.ee

5. Jätkan traditsiooni ning luban et osaledes koroona Eesti meistrivõistlustel üksikmängus, ei jää seal viimaseks hapupiimaseks.
          Algallikas - www.koroona.ee

6. Lubadus Megan Fox-ile Vindylt

Viin kehakaalu 170 kg-ni, teen bändi ning hakkan mööda Eestimaa pulmi tuuritades endale sealt naist otsima.

Inspireerituna Kaalusaate Andrusest. Algallikas - www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=359134

7. Luban virtuaalmaailmas "möla" kvantiteedi asendada "tulemuste" kvaliteediga
          Algallikad- www.hattrick.org or fantasysports.yahoo.com

Kommentaar

Aasta Muusikahitid :

Jaanuaris ja veebruaris meil paukus üksnes kärts, pärast seda aga tuli märts...

märts

aprill

mai

juuni

juuli

august

september

oktoober

november

detsember

Aasta rokkivaim Tädi

Kommentaar

Algselt postitas jazzjansa Vaata postitust
              Tegelikult tahtsin sellist asja rääkida, et ükspäev(eile vist) tegin igavusest endale kuhugi saidile konto.
              Hommik!

EI kulunud nädalatki, teadasaamaks, kuhu ma selle kasutaja tegin. www.suhted24.ee. Egas mis siin muud, kui kasutades smörri varamusse kuuluvat ütlust, soovige mulle edu.

Tegelikkuses mis ma selle teadmisega nüüd peale hakkan, ei tea. Vaatame. Vähemalt on nüüd üks lubadus täidetud ühele sõbrannale, kes ütles, et tee endale kuhugi üks konto, siis näed missugune elu suhtlusportaalides käib. TEHTUD! Suhtsusportaalid massides. Suhtlusportaal on ELU. Nonsens! .Aga selle kõige peale ma ütlen, saage parem inimestega IRL-ks kokku ja näete ka värvilisi toone väljaspool arvutikuvari ekraani. Kurat, mis sa piidled seda Inest siin arvutist, mine kutsu kohvile parem päriselus. Seda kust teda leiab, vaata internetist või noh, sa ei peagi vaatama, sa tead niigi ta liikumisgraafikut peast . JA Ära põe, kui esimesel korral vastu öeldakse, et kuidas palun. Peamine on ise enesekindlaks jääda ja tegutseda! Ja ära väga lolli juttu esimesel korral aja, ehmatad muidu ära teise, ning siis ei pruugi teist korda enam tulla. Edu! Vaat kes nüüd kellele edu soovis.

Kommentaar

Tänane sissekanne tuleb hästi lühike!

Autodel on küttekoguse hindamiseks paagis kolm olekut. Full-still left-empty. Ennem seda viimast tuleks alati tankida, et mitte lolli olukorda sattuda.

Kommentaar

Hommik!

Asi on soiku jäänud jah, aga eks mõelge nii, et mul pole Teile midagi tarka öelda olnud.

Mis Teid huvitab siis? Pean tunnistama, et Suhted24 portaali panin kinni. Teistele teadmiseks lihtsalt, et kes sinna tulevikus satuvad, siis sissetulnud kirjade lugemiseks peab maksma. Tahad näha/lugeda, siis maksa!! M-A-K-S-A. Iseenesest maksmises polegi midagi hullu ja enamjaolt peaks sellega kaasnema pigem meeldiv tagajärg, aga viis kuidas seda presenteeritakse niimeeldiv pole. Ja kasvõi Teie, noored hakkajad Isased kasvõi siit foorumist, ärgem seiskem siin nagu Indiaani Kusetulbad reas ja oodakem ma ei tea mis õnne hoovi peale tulemist. Hakkamist täis nagu Te siin muidu juttudes olete, viskan siis igaks juhuks ka lingi, kuhu klikata ja kus peaks registreerumisvorm avanema. Nii et jõudu tööle http://www.suhted24.ee . Ah sa raks, nii et peab liituma jah. Ei saagi niisama pilte ja muud värki näha. Nüüd juba eufooria kadus, jep. Eksju ? Aga teinekord kindlasti. Lugedes kasvõi Teie mõtteid, siis 100% !!!

Mis siis viimastel päevadel aktuaalne on olnud. Austraalias käisin, kes veel ei tea. Lähemal ajal on plaanis külastada Austriat, Afganistani ja Argentiinat, ja seda kõike veel selle kuu jooksul ja ise Eestist lahkumata. Kujutate pilti? Kui puudub aeg , või sobiv kaaslane , või mis oluliseim, finantsid, siis tehke ise midagi, et Teie üksnes ei heietaks, et "oh-jah Austraalia, et ma ka läheks heameelega sinna" . Aga tehke siis nagu mina tegin, et copid-pasted-meisterdad , pärast klopsid kõik arvutiprogrammis kokku ja reis võibki alata. Paki ainult võileivad ja naudi.

Mis veel? Samal ajal kui targad onud kasvõi nt möödunud nädalal Kuku Raadio eetris olnud "Nädala Tegija" saates tööpuudusest ja mis kõik ilmahädadest veel heitasid, käisin mina nt siin töövestlusel lisatöökoha asjus. Selles mõttes, mis puudutab käigu edukust tööle saamise asjus, pean tunnistama, et jäin teiseks. Aga hästi napilt seejuures . Aga ma ei nugrutse sellepärast veel. Võtan seda nii, et sain sealt jälle midagi tarka kõrvatahapanemiseks jällegi juurde ja ükskord hakkan ma neid tarkusi kindlasti ka suuremateks tulemusteks vormindama, kui seda siiamaani suutnud teha olen.

Algselt postitas Delfi portaali Horoskoop Lõvide tähtkuju kohta, 09.01.2010
                  Võimalik, et teile tekib täna konkurent, kelle olemasolu ei tasuks sugugi alahinnata. Püüdke tähelepanelikult jälgida, mis teie ümber toimub.
                  Konkurents on edasiviiv Jõud! I like it ...(paus) Ainult et kas saaks täpsustada, mis valdkonnas(hästi vaikselt)

Edu ja olge mõnusad!

Kommentaar

Hommik!

Rubriigist "ostan-müün- ja vahetan" ..

Pakkuda 12 katkist eterniidiplaati, 75.- kr per tk. Pildid lisan homme. Kuulutus ei aegu! Tekkis huvi? See veel ei ole kõik. Haarates nüüd telefonitoru ning ostes vähemalt 900.- krooni eest kaupa, saad pealekauba peaaegu et tuliuue katkise koormarihma.

Kuulutus ei aegu!

Kommentaar

Hommik!

Tsirkust-vett ja leiba. Just neid kolme komponenti vajab inimene elus püsimajäämiseks. Leiba ma Teile siin anda ei oska, vett minge laske kuskilt kraanist, aga tsirkust ja meelelahutust võin pakkuda küll.

Vahva Eediku Seiklused maal

* - copijapaistin muutmata kujult tänasest MSN-i vestlusest..

Eedik oli ka selline natukene mitte kõige targem ja nupukam poiss
                      oli siis jälle mingisugune järjekordne remondipäev seal suures kolhoosi töökojas
                      kõik mehed siiberdavad ringi ratast, kes kruvib kombainil rattaid alt ära
                      kes puhastab eedrit viljakõrtest
                      kes teeb mingit kolmandat asja
                      eedik pandi siis akut kombainilt maha võtma ja täitma happega
                      anti ka ülessanne eks
                      kombainil on aku seal , kui sa nüüd redelis ülesse lähed
                      siis kohe , ennem kui uksest sisse saad
                      seal jalgade all on sul üks plaat
                      või kaks õigemini
                      avades ühe plaadi, vaatavad sulle
                      vastu tööriistad
                      avades teise, vaatab vastu aku
                      no eedik oli ennemgi traktoritel akusid maha võtnud
                      asi see siis polnud tal kombainil võtta
                      mõeldud. tehtud
                      ja allagi veetud
                      pani siis laua peale
                      keeras akul korgid maha
                      et neid täitma hakata uue happega või õigemini hapet juurde valada
                      samal ajal tõi ka akulaadija, selle punase ja krokodillidega
                      ja pani ka aku laadima
                      mõtles ise siis, et seniks kuni aku laeb natuke, ja asi ülesse soeneb
                      ma lähen teen suitsu natuke
                      läks siis ruumist välja, ja pani õues sigaretti ette
                      sellise priima või mis nad vanasti seal tõmbasid
                      teine suits oli veel ilma filtrita, mille nimi mulle ei meenu
                      no igatahes
                      tõmbas peaaegu lõpni, kui keegi hõikas, et eedik tule siia
                      eedik läkski
                      selleasemel et suits ära visata, jättis selle suhu hambusse tossama
                      noh nagu ikka tehakse, et huulte vahel hoiad seda kinni niimoodi suunurgas
                      teise suunurgaga üritad rääkida
                      sai siis asjad aetud ja mõtles, et
                      läheb nüüd vaatab, kas aku on ka ülesse soojenenud
                      ikka suits hambus endal
                      jõuab siis aku juurde,vaatab,
                      numbrid ei funksi laadijal
                      krt, kas panin ikka sisse voolu
                      läheb vaatab, vool sees krt
                      tuleb aku juurde tagasi, ikka ei funka
                      no krt, mis see siis nüüd on
                      alati on funganud
                      nüüd ei tööta
                      vaataks õige, äkki akus viga
                      ja nii kui pea aku kohale tõstetud sai
                      you know,
                      akul olid korgid maas
                      ja mis sealt ülesse tõusis kogu aeg
                      happekemikaalide aurud
                      ja käiski kõmaki
                      eedikul juuksed läinud
                      nägu tahmane
                      aga ise naerab
                      näed, krt
                      töötab küll see laadija
                      ja kogu brigaad irivitab naerda
                      vot sellised lood olid meie kolhoosis
                      Eediku seiklustest Sibiautojuhina siis teisel korral...

( paus)

Seda, mis sibi on, võiksite ikka teada
                      vanasti meil kolhoosis sõitis sepa lembit ja vedas virtsa ja tõmbas pütiga
                      elamutest tühjaks neid va kemikaale auke, kuhu see kõik "pask" kokku jooksis
                      ükspäev lembit hommikul helsitab kolhoosnikule, kes kõige eest vastutab
                      et teate mis, ma täna ei saa tulla
                      mul vaja naisega tartu arstile minna
                      no aga eks sa mine siis, küll me leiame asendust
                      (muideks vahemärkusena olgu mainitud, et sepa lembitu naine
                      oli koolis õppelajuhtajaks
                      ja saksa keele õpetajataks
                      mullegi andis hiljem
                      tead , kus tal olid tissid
                      see lembit oma koguga
                      mahtus nende vahele ära end peitma
                      aga see selleks)
                      nii kelle lembitu semele siis tööle paneme
                      kes meil siin vabad on
                      nii, sina lähed jah sinna lauta sõnnikut lükkama selel t-40-ga
                      sina lähed platsile linttraktoriga kokku lükkama
                      sõnnikut
                      nii eedik, mis sa teed täna
                      midagi pole teha, jah
                      no tule siia, paneme sind täna lembitu asemel sibiauto peale
                      ma pole ennem olnud
                      no küll õpid, näed lembit ka polnud ennem olnud
                      aga nüüd juba kakskümmend aastat seda ametit teinud
                      küll sa ka õpid
                      pandi siis rooli ja eesimesena nagu ikka tööpäeva hommikul
                      kuhu vaja sita
                      sõita
                      muidugi kolhoosi esimehe maja kemmerkut tühjaks tõmbama
                      tol oli juba tol sotisalismi ajal veega peldik
                      ja sellepärast kuna auk oli väike, kuhu see kõik ladestus
                      tuli seda iga päev tühjaks tõmmata
                      eesimesena siis minek sinna
                      jõuab kohale, hindab olukorra üle,
                      täis jah auk, krt vaja tõesti tõmmata tühjaks
                      pargib auto tagurpidi tagumikuga vastu auku serva
                      ja hakkab voolikuid välja vedama
                      see töö tehtud, tõmbab autol suvreõhu ülesse, mis imema hakkaks
                      korraga vaatab, oh see toimibki
                      lihtne
                      paak hakkab ka täis saama, tõmban nüüd vooliku välja
                      rasik raske krt
                      tsikutan äkki täie jõuaga
                      näed tulebki
                      natuke veel ja ongi väljas peaaegu
                      nii panen korraks nüüd vooliku käest
                      ja lähen tõmban surveõhud maha
                      aga mida eedik ei teadnud , oli see
                      et ennem kui surveõhu maha kraansit keerad, mis tähendab seda, et voolik enam ei ime
                      vaid hakkab sealt virtsa välja laskma
                      ennem seda tuleb vooliku ots asetada tünni küljes oleva toru otsa
                      tema vaeseka aga viskas toru maha
                      otse vastu kolhoosiesimene naise roosipõõsaid
                      ja nüüd kui ta seda kangi vajutas
                      mis surveõhu maha tõmbas
                      njaaa
                      terve hoov oli laga täis
                      Nädala aega puhastati seda , teadisid vanemad ja targemad rääkida
                      Vot sellised lood juhtusid meil kolhoosis vanasti..
                      Teil ka midagi nii põnevat on juhtunud ?
                      Eedik muidu oli ka vahva sell selles osas, mis puudutab viinaviskamist, aga sellest loost natukese aja pärast, siis kui jälle aega on...

Kommentaar

Algselt postitas Aadu&co
                        Kuidagi tuttavad tundusid viimase loo paar tegelast.
                        Ma ei usu. Kokkusattumus lihtsalt . Või elasite ehk kolhoosi esimehe naabruses? ?

Aga jah, tegelikkuses ei maksa Vahva Eediku Seiklustel reaalse maailmaga liialt suuri paralleele tõmbama hakata. Või mis, Aadu

Kommentaar

Hommik!

Kohvi on maailma kõige kofeiini rikkam jook. Mina näiteks olen täna joonud kuus tassi kohvi. Kujutate ette, kuus. Kolm tassi Statoili kohvi, ühe tassi hommikul maal vanaema juures, ühe tassi Tartus Siriuse putkas ja ühe kohvi, mille kohta pean kurbusega teatama, et ma ei mäleta selle maitset. Esiteks see ei olnudki kohvi, see see oli cappucino. Samas pean ma tunnistama, et sel polnud ka seda õiget cappucino maitset, kuna ma olen ennem seda ka joonud, ja siis on sellel teistsugune maitse olnud. Kujutate pilti, ma jõin cappucinot , millel polnudki cappucino maitset, sest mu mõtted ja pilk olid kuskil mujal, mitte aga cappucinol. Ja teate millel........ see ei ole enam Teie asi.

Uuel nädalal uue hooga. Sedapuhku siis töö juures üksinda.. Jõudu ja jaksu..

ps.. kel võimalus, külastagu veel Winnie Poohi plaadiesitustuuri, kui sellist asja üldse eksisteerib. Teised aga tehke peegelpõranda peal kükke, püksid muidugi võtke ennem jalast ära.

Kommentaar

Hommik!

Tänast sissekannet tehes valdavad mind vastakad tunded. Ühelt poolt valdab mind kergendus, et see saaga siin lõpuks läbi hakkab saama, samas teisest küljest tahaks pisara poetada, kuna Teiega oli üsna lõbus, ja osaliselt tahaks nagu edasi veel kirjutada. Eks ma inertsist siin mingi hetke olengi seda teinud... Samas, jah aga ei. Iga ilus asi leiab ükskord oma lõpu, täpselt samamoodi jääb see sissekanne siin "Blogis" viimaseks minu poolt. Ehk jätkub minu kirjutamislembus mõne teise blogi näol kunagi mõnel Teisel ajal ja Teises kohas , kuid siis kindlasti juba mind rohkem paeluvatel teemadel, mitte enam üksnes maailmas "mina ja minu tunded".

Ühtlasi tahan ka kõigile foorumi esikunnidest kiibitsejatele öelda, et olge julged, pealehakkajad neidudega suhtlemisel. Ärge kartke , nad ei hammusta . Ja muideks, kui Dianat näete, siis ärge kartke ka talle tere öelda. Mina näed ammuilma lubasin endale seda, et ütlen talle kunagi tere, ja näed täna võtsin Kristiine Keskuse lifti elevaatoril neiul käevarrest kinni ja teretasin teda viisakalt. Tehtud, ja mind see asi enam ei paina.
                            Võtke kokku ennast, eks. Varsti tuleb naistepäev. Väärtustagem rohkem neid väheseid tütarlapsi, kes Teil siin on. Härrased, kiitke neid rohkem. Kiitke üldse naisi rohkem. Ärge võtke neid kui elu loomulikku osa, võtke neid kui midagi, mis on õrn, habras ning mille eest tuleks hoolitseda. Aga mis ma siin heietan või selgitan, olge mõnusad ja näeme siis kunagi...

Uskumatu, aga ma taas elan.

Kommentaar

Algselt postitas jazzjansa Vaata postitust
                              Uskumatu, aga ma taas elan.
                              Õnnesoovid! Ja aitäh pika meeldiva lugemiselamuse eest.
                              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Veidi ootamatu lahkumine, kuid hääd teed. Aga abiellud siis vää?
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X