See pole vist õige koht, kuid mis smörist sai? Ütles, et soovige jõudu ja kadus. Abiellus või läks ükssarvi internetivälisel alal püüdma?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kellega ma peaksin abielluma?
Collapse
X
-
Inimhingede insenerid, avitage.
Kui üks ammune tuttav neiu, kel teine pool olemas, räägib, et igatseb aegu, kui teineteist hingesugulasteks pidasime (vabandage imalat väljendit, lapsed olime) ja tsiteerib mulle meie kunagisi kirjavahetusi ja tahab hirmsasti üle aastate jälle kokku saada, siis mida ma sellest arvama peaksin? Jama on nimelt selles, et ta on hirmus kena tüdruk ja armumise oht on suur ehk mingisugusele mõttetule sõprusele eelistaksin enda säästmise huvides temaga üldse mitte tegemist teha.
Kommentaar
-
Hommik!Algselt postitas رجل بلا اسم Vaata postitustInimhingede insenerid, avitage.
Kui üks ammune tuttav neiu, kel teine pool olemas, räägib, et igatseb aegu, kui teineteist hingesugulasteks pidasime (vabandage imalat väljendit, lapsed olime) ja tsiteerib mulle meie kunagisi kirjavahetusi ja tahab hirmsasti üle aastate jälle kokku saada, siis mida ma sellest arvama peaksin? Jama on nimelt selles, et ta on hirmus kena tüdruk ja armumise oht on suur ehk mingisugusele mõttetule sõprusele eelistaksin enda säästmise huvides temaga üldse mitte tegemist teha.
Ah tead armuda on tore, aga palju hullem on see, mis tuleb pärast armumist. Teadmine, et oli nüüd seda vaja.. jälle
.
Minu soovitus- Kohale minna, aga mitte armuda. Kena tüdruk ja oht suur. Usun, aga võta asja ükskõikselt ja ära lenda kohe peale jutuga, et ohh tead ma nii mõtlesin ka kõik need aaastad ainult Sinu peale.
Aga mis puudutab kunagiste kirjavahetuste tsiteerimist, siis mina oleks pigem natukene ettevaatlik siin Sinu asemel. Mõtle ise. Mille kuradi pärast ta neid alles on hoidnud niikiivalt kõik need aastad. Tõenäoliselt oli tal lihtsalt Sinuga kuratlikult hea(ja-ja, ja ka just voodis jep) , ja usu mind, nüüd enda suhte purunedes ja kuuldes et Sinulgi pole kindlat, tahab lihtsalt teadagi mida saada. Ärge imestage suured kanged Isandad. Naistel täpselt samasuured, ja kohatiselt isegi veel suuremad vajadused kui meil, kes me igasse auku ja urku kõike topiks. Eksju-onju. Aga noh, kui keppi tahad, mine kohale!
Elame Sinu tegemistele kaasa!!!
Austusega,
Annan Nõu, kuidas leida ideaalkaaslast.Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kommentaar
-
Järjekordne lollpea, kes ei saa aru, et vastassoost naistest ei olegi võimalik aru saada.Algselt postitas رجل بلا اسم Vaata postitustavitage.
No jällegi on üks neist, kes liiguvad tantsimise ajal tagurpidi, jõudnud oma eluga (jutumärkidesse võib kordamööda panna nii oma kui elu) koos täiesti ühekülgse teise poolega sinnamaani, et pärale on jõudnud arusaam, et see ei ole ju see, mida tegelikult tahetakse. Või kui isegi on, siis edasi ei paista asjad minema selles suunas, mis printsessi valge hobusega unenägudes kunagi lõppsihina särasid. Ja nüüd, kui nendest kortsudega ääristatud kunagi süütutest silmadest on vannitoas ja tööl ületunde tehes viimane naer välja nutetud, on internetist üles leitud üks loll, kellest on pärast aastatepikkust tunneteta ihumüümist veel alles kusagil hingepõhjas unistusi täis mälestused (mälestustes pole unistusi, vaid aeg, millest mälestused, sisaldas vististi unistusi, aga seda aega ei mäleta enam keegi päris selgelt). Seega on sul suurepärane võimalus oma pihkulöömisest taandarenenud ajule üheks õhtuks samaväärne kaaslane leida, sest see armas tütarlaps naabertänavast, kes esimest korda suudles esimese kursuse järgsel suvel, on ühiskonna pealsurutud peremängimise tagajärjel end nii füüsiliselt kui vaimselt lasknud aastaid vägistada siiras usus, et sõbrannade arvamus ongi armastus ja seega ei ole temaga enam tõesti muud teha kui visata poolik koni küljeaknast välja, tuua pagassist kurikas ja see, mis litsist alles jääb, täpselt kaks tundi pärast südaööd maanteelt ookeani vista.Sa vist ei tea, mis moodi valmib talveks moos. Kõigepealt võtab ema purgid, kuid enne seda tuleb tuua marjad soost.
Kommentaar
-
Tegin väikse paranduse(Olgu või prostituut, aga litsiks ikka ei sõima. Riivas silma ) ja talletasin tulevastele põlvedele ka lugemiseks. Klassika! Minu lugupidamine ja sügav kummardus.Algselt postitas 10 Lopez Saldana Vaata postitustJärjekordne lollpea, kes ei saa aru, et vastassoost naistest ei olegi võimalik aru saada.
No jällegi on üks neist, kes liiguvad tantsimise ajal tagurpidi, jõudnud oma eluga (jutumärkidesse võib kordamööda panna nii oma kui elu) koos täiesti ühekülgse teise poolega sinnamaani, et pärale on jõudnud arusaam, et see ei ole ju see, mida tegelikult tahetakse. Või kui isegi on, siis edasi ei paista asjad minema selles suunas, mis printsessi valge hobusega unenägudes kunagi lõppsihina särasid. Ja nüüd, kui nendest kortsudega ääristatud kunagi süütutest silmadest on vannitoas ja tööl ületunde tehes viimane naer välja nutetud, on internetist üles leitud üks loll, kellest on pärast aastatepikkust tunneteta ihumüümist veel alles kusagil hingepõhjas unistusi täis mälestused (mälestustes pole unistusi, vaid aeg, millest mälestused, sisaldas vististi unistusi, aga seda aega ei mäleta enam keegi päris selgelt). Seega on sul suurepärane võimalus oma pihkulöömisest taandarenenud ajule üheks õhtuks samaväärne kaaslane leida, sest see armas tütarlaps naabertänavast, kes esimest korda suudles esimese kursuse järgsel suvel, on ühiskonna pealsurutud peremängimise tagajärjel end nii füüsiliselt kui vaimselt lasknud aastaid vägistada siiras usus, et sõbrannade arvamus ongi armastus ja seega ei ole temaga enam tõesti muud teha kui visata poolik koni küljeaknast välja, tuua pagassist kurikas ja see, mis neiust alles jääb, täpselt kaks tundi pärast südaööd maanteelt ookeani vista.Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kommentaar
-
Anna minna. Sa ei saa ju lihtsalt asja nii jätta.Algselt postitas رجل بلا اسم Vaata postitustInimhingede insenerid, avitage.
Kommentaar
-
Tänan elava vastukaja eest.
Vahva on see, kuidas lugupeet foorumlaste soovitused ja tõlgendused asjast neist endist pildi maalivad, õigemini juba maalitud maalile signatuuri alla kritseldavad.
Aga kümme untsi väärtust on neist igaühes. Mõni küll tekitab oma groteskse tabavusega tungi mungakloostrisse pageda, aga ega millegi vähema puhul tahakski juba veebruaris aasta postituse vimplit välja jagada.
Annan tagajärgedest teada.
Kommentaar
-
Kõtt, küünik. Mina tean naistest (ja inimestest) väga vähe, aga abielueelne mina läinuks kohale ja kindla peale armunuks. Täiega.Algselt postitas jazzjansa Vaata postitustHommik!
Aga mis puudutab kunagiste kirjavahetuste tsiteerimist, siis mina oleks pigem natukene ettevaatlik siin Sinu asemel. Mõtle ise. Mille kuradi pärast ta neid alles on hoidnud niikiivalt kõik need aastad. Tõenäoliselt oli tal lihtsalt Sinuga kuratlikult hea(ja-ja, ja ka just voodis jep) , ja usu mind, nüüd enda suhte purunedes ja kuuldes et Sinulgi pole kindlat, tahab lihtsalt teadagi mida saada. Ärge imestage suured kanged Isandad. Naistel täpselt samasuured, ja kohatiselt isegi veel suuremad vajadused kui meil, kes me igasse auku ja urku kõike topiks. Eksju-onju. Aga noh, kui keppi tahad, mine kohale!the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Nii, ainus vastuolu selles loos ehk teisepoole olemasolu on sujuvalt Ta enda poolt tühistatud (muuseas juttu pikitud 'ajab mind põhjuseta närvi viimasel ajal' ja järgnenud küsimus mu staatuse kohta ning soovitus endale 'mõni tüdruk' korterinaabriks võtta ei jäta kahetimõistmiseks eriti ruumi). Ehk palju õnne, härrased küünikud, kõik on taktis.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar