Algselt postitas jazzjansa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kellega ma peaksin abielluma?
Collapse
X
-
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
-
Hommik!
Täna sattus minu kätte üsna huvipakkuv statistikamaterjalide kogum, mida siis üritan siin siis vaikselt analüüsida.
Seda halvaendelist statistikat siin piiludes tulevad küll külmavarinad peale. 3-l juhul 100-st satun ma tõenäoliselt sellise portsu otsa, kellega hiljem tuleb maid ja päid jagama hakata. Üki-kaki-kommi-nommi... riidekapp mulle, lauanõud sulle.. poiss sulle, telekas sulle.. Oh seda hingepiina ning - valu, mis kaasneb lahutusega, kellele seda vaja.. Seega , mis arvate, kas tasuks juba eos kohe silmad Ida-Euroopa neidude poole suunata. Nood vähemalt ei jookse kohe lahutama, kui näiteks tüli käigus kõvemalt käratad ning kogemata näiteks käsi juhtub tõusma
Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kommentaar
-
Algselt postitas jazzjansa Vaata postitustHommik!
3-l juhul 100-st satun ma tõenäoliselt sellise portsu otsa, kellega hiljem tuleb maid ja päid jagama hakata.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustVõi tuhandest.DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Hommik!
Poiskad-poiskad. Et siis asi polegi nii hull, kui ma esialgu kiirustades arvasin. Ei noh, see teeb küll meele rõõmsaks. Ma jõudsin juba vahepeal raamatukokku silgata ning sealt endale serbia keele sõnaraamatu laenutada. Mis sellega nüüd siis peale hakkan ? Kui keegi tahab, võin välja laenutada.
Ja no see 3 1000-st tundub selline umbes-täpselt kümme korda ilusam näitaja olevat kui 3 100-st , seega kui ma nüüd enda tagasihoidlikku arvutusoskust tõeks arvestan, siis see tõenäosus hullu otsa sattuda on ju null koma millegagi nüüd ja kas see peaks nüüd minusugust Eesti meest kohutama? EI! Seega, mõeldud-tehtud! Varem, või siis veidike hiljem, võtan ikka eestlase ära! Punkt! Sellega on korras nüüd siis, nüüd võiks keskenduda edasi põhiteemale, kes on siis õige!
Jah, nõustun Scootri poolt eelnevalt kirjeldatuga selles osas, et mine sa kurat tea, ehk ongi see õige mul seal Sauna tänaval mind ees ootamas. Samas siiski nendiks, et esialgu katsuks ikkagi teisiti hakkama saada , samas vist välistada ei maksaks midagi. Või kuidas see ütlus kõlaski nüüd, et nagu kui korra oled meest proovida saanud, siis naist enam ei tahtvatki.. Ma nüüd ise ei tea ning kohe proovima ka ei kipuks , aga kes teab täpsemalt, andku tuld . Ehk siin peale minu veel uitavaid inimhingi rändamas.
http://www.naistemaailm.ee/artikkel.php?id=28863 ..
Traa, kes kurat mu arvutisse sisselogis ning "copy-paste" raamatu käsikirjast tegiKätte saan, siis ...
Ja nüüd frikadellisupile!Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMa ei viitsinud pikalt süveneda, aga see on lahutused 1000 elaniku kohta, kellest teab kui väike osa vaid abielus on. Hoopis huvitavam oleks teada mitu % abieludest lahutatakse...May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas jazzjansa Vaata postitustMina planeerin nt. küll 2013-nda aasta juulikuu teiseks nädalavahetuseks neiu ...
Mul see plaan aastaks 2016
Aga teine kuupäev natuke. Täpselt sellele kuupäeval, mil täitub 10 aastat
eks ma otsin kunagi selle teema ülese
Kommentaar
-
Et siis tänud, jazzjansa - mõnus foorumist üle tüki aja hingega kirjutatud tekste lugeda. Tulevad omaenda kümne aasta tagused otsingud silmade ette...
Aga tänaseks juba mõndagi kogenud abielumehena tahaksin öelda, et tasub ikka leida. Mis siis, et abielus on vahetevahel igav või lihtsalt kurb ja oma mina peab päris tihti alla suruma ja teise soovidega arvestama. Ilge jama, aga teisiti ei saa.
Samas see tugi mis sa oma kaasalt saad, vankumatu sõprus, mida ei paku keegi teine ja üheks muutumise tunne, mis mind ikka veel aeg-ajalt hämmastab.
Mõned inimesed ütlevad, et armastus ei ole emotsioon, armastus on otsus. Vist jah. Mina küll oma otsust kahetsenud pole.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMiks üldse on vaja abielluda?
Selleks, et sugulased ja sõbrad saaksid korralikult juua?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar