see teema on hullult gei, jazzjansa on hiiglaslik memmekas.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kellega ma peaksin abielluma?
Collapse
X
-
Tead jazz, ära taha endale kedagi. Naisega on ainult üks nuss ja jama. Mu moor ajab mind sageli nii vihaseks, et tahaks talle kolakat anda. Küllap annakski kui ta emane poleks. Seega ära taha endale õnnetust kaela. Keppi saab ka ilma püsisuhteta.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Keppi võib ju mingi aeg saada aga oletame et kui oled nii 60 aastane ja üksi. Ikka oleks tore kui keegi su kõrvalAlgselt postitas Rein Vaata postitustTead jazz, ära taha endale kedagi. Naisega on ainult üks nuss ja jama. Mu moor ajab mind sageli nii vihaseks, et tahaks talle kolakat anda. Küllap annakski kui ta emane poleks. Seega ära taha endale õnnetust kaela. Keppi saab ka ilma püsisuhteta.
Küll lihvite ka üksteiselt kandid maha.
Kommentaar
-
15-aastane kanamo õpetab.Algselt postitas cáñamo Vaata postitustKeppi võib ju mingi aeg saada aga oletame et kui oled nii 60 aastane ja üksi. Ikka oleks tore kui keegi su kõrval
Küll lihvite ka üksteiselt kandid maha.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Väga hea väljend.Algselt postitas cáñamo Vaata postitustKüll lihvite ka üksteiselt kandid maha.
Kommentaar
-
Tore,et on olemas sellised 15-aastased kuked,kellel on perfektne elu plaanitud.Ma eeldan,et su plaan on selline-pärast kooli HAKKAD sa miljonäriks ja võtad endale naiseks(või siis meheks,eeldades su vikerkaare värvide lembust.) targa iluduse,kes on su hingesugulane,lased kurel tuua nii umbes viis last ja siis elad toredasti elu lõpuni ja pärast seda lähed toredasti taevasse.Algselt postitas cáñamo Vaata postitustKeppi võib ju mingi aeg saada aga oletame et kui oled nii 60 aastane ja üksi. Ikka oleks tore kui keegi su kõrval
Küll lihvite ka üksteiselt kandid maha.
Ja tra mis 15-aastane sa oled,kui sulle nugistamine ei meeldi!Ilmselt keegi ei ole saadaval,kuna sa veedad liiga palju aega siin foorumis.
Nii nii lugedes oma jutu üle,tean,et minus on Dr,Phili potensiaali ,aga sellegipoolest ootan kanamo tagasilööki,kus ta väidab,et ta on 38-aastane pereisa,kellel on 3 last ja NOOOREPERELAEN.Suhkruhaige
Kommentaar
-
Hommik!Algselt postitas cáñamo Vaata postitustehhh krt ma ei tohi enam seda teemat lugeda, varsti ajan juba sarnast iba nagu jazzjansa.
Mis sa loed seda rämpsu. Hea vend oled ikka. Võta teadmiseks, täna peaks muideks kolmapäev olema.
Tegelikult tahaks kangesti rääkida kasvatuspõhisest käitumisest ! See mul üks lemmikteemadest, pärast plässi "armastusstoryt"!
Maname endale ette täiesti tavalise liiklusohtlikuolukorra tänasest Tallinna liikluspildist. Sõidab tädi Maali oma päevinäinud Mitsubishi Coltiga mööda Järvevana teed Mustamäe suunas. Kiirust autol lubatud 70km/h alas 55 km/h . Millegipärast meeldib tädi Maalile sõita ikka ja alti 2.sõidureas, selle põhjuseid, teab üksnes tädi Maali ise. Niisiis sõidab tema seal ning kui talle tagant läheneb lubatust suurem kiirusega liikuv Kawasaki mootorratas.
Nüüd on nagu kaks varianti , mis juhtuma hakkab.
KAS:
a) Mitsubishi roolis olev tädi Maali märkab tagant lähenevat mootorratast ning reastub umber esimesse ritta
või
b) Mitsubishi roolis olev tädi Maali ei märka tagant lähenevat mootorratast.
Kui tädi märkab on kõik hästi, kui tädi ei märka, on nagu kaks asja mis juhtuma hakkab :
Kas:
a) mootorratas pidurdab hoo maha , ning jääb tädi Maali Mitsubishi taga 55 km / h liikudes edasi loksuma
või
b) Mootorratur reastub esimesse sõidritta umber
Kui Mootorrattur pidurdab hoo maha , on kõik hästi , kui reastub umber, on nagu kaks asja mis juhtuma hakkab .
Kas
a) Mootorrattur sõidab Tädi Maalist esimeses sõidureas liikeldes rahulikult lihtsalt mööda
või
b) Mootorrattur sõidab Tädi Maalile kõrvale
Kui sõidab rahulikult mööda on kõik hästi, kui sõidab üksnes kõrvale, on nagu üks asja mis juhtuma hakkab
Mootorrattur kukub kätega vehkima tädi Maali suunas ning räuskama , et kas sa siis ei tea,et kurat esimeses reas peavad sinusugused sõitma. Et koli kohe esimesse ritta umber. Samaaegselt räuskamisega , aga unustab mootorrattur ära üldse selle, et ta parasjagu liikluses on , ning teed peaks jälgima. Nimelt ei pane mootorrattur tähelegi, et esimeses reas tema ees liikleb onu Aksel oma päevinäinud Moskvitsiga , mis vaevu -vaevu 45 km/h liigub. Mootorrattur ei pane seda tähele ning sõidab täie tambiga onu Aksli autole selga.
Nüüd on nagu kaks asja , mis juhtuma hakkab.
Kas
a) Mootorrattur saab lihtsalt avarii tagajärjel surma
või
b) Onu Aksel väljub autost, et vaadata , kas mootorratturiga on kõik ikka kõige paremas korras, kuid mis juhtub on see, et mootorrattur kukub onu Aksli kallal räuskama, et mida too esimeses reas töllerdab.
Kui saab surma on kõik hästi ( tegelt iseenesest kahju ikkagi ju. Surma ei soovi kellelegi, isegi mitte tollele motohuligaanile) , kui juhtub teine variant , siis on jälle kaks varianti mis juhtuma hakkab ...
a) Kas mootorrattur annab kohe Onu Akslile lõuga
või
b)Onu Aksel jõuab ennem lõuga saamist kiirabi veel kutsuda
Kui saab kohe peksa, on lugu lõppenud, kui jõuab kiirabi veel ennem kutsuda, on nagu kaks asja mis juhtuda võib
Kas
a) Kiirabi tuleb ning viib üksnes Onu Aksli haiglasse
või
b) Kiirabi tuleb, ning viib mõelamd kannatanud haiglasse
Kui viib ainult onu Aksli on kõik hästi, kui viib mõlemad, on nagu kaks asja mis juhtuma hakkab.
Kas
a) Mootorratturit ei ravita haiglas terveks
või
b) Mootorrattur ravitakse haiglas tervsk
Kui ei ravita on kõik hästi, kui ravitakse , on nagu kaks asja mis juhtuma hakkab.
Kas
a) Haiglast välja saades, mootorrattur ei osta uut ratast
või
b)Haiglast välja saades, mootorrattur ostab uue ratta
Kui ei osta on kõik hästi, kui ostab, on nagu kaks asja mis juhtuma hakkab.
Kas
a) Mootorrattur ei lähe Järvevana teele sõitma
või
b) Mootorrattur läheb Järvevana teele sõitma
Life sucks! Elu on ebaõiglane! Küürakat parandab üksnes haud!
Head päeva jätku! Rakveres saate kõik mulle täna õlut välja teha...Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar