Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kellega ma peaksin abielluma?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kellega ma peaksin abielluma?

jälle hea teema perse keeratud.
    87
    Maiko
    8,05%
    7
    Yukie
    20,69%
    18
    Margit
    18,39%
    16
    Eba
    14,94%
    13
    Never ever
    37,93%
    33
    Sa vist ei tea, mis moodi valmib talveks moos. Kõigepealt võtab ema purgid, kuid enne seda tuleb tuua marjad soost.

mehega
    1111

Kommentaar

oma emaga.

Kommentaar

xxxxx
        Last edited by jazzjansa; 07.12.10, 15:24. Põhjus: aa milleks
        Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
        "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Mehhakat ei tahagi?

Kommentaar

xxxxx
            Last edited by jazzjansa; 07.12.10, 15:24. Põhjus: milleks
            "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Algselt postitas 10 Lopez Saldana
              eks ma proovin teie valikut lihtsustada - maiko on absoluutselt kõige armsmaim tüdruk terves maailmas, kelle jumal siia iial loond. pärast yukie jalgu saab ka pime nägijaks, margitit ma vist siiani armastan ja eba, tänu mesru kaubamärgile, on rikkaim ja parim saak, mida iial järgneva sajandi jookusul euroopast leida võib.

kuidas marge rahu valikusse lisada?
              Maiko .. armas küll, kuid vaevalt et sa 60-selt temaga Pärnu rannas jalutades teda armsaks pead, kui kari noori näitsikuid vastu tuleb ning rõõmsal toonil sul vanapapil enda seljale päiksekreemi paluvad määrida.. vaata, et siis ila tüdrukutele seljale ei tilkuda .tilk-tolks...

Yukie.. usu mind.. 50-selt ei tundu enam need jalad pooltki nii ilusad enam .. tselluliidist oled midagi kuulnud..rasvaimust ei hakka rääkima.. tahad sa seda näha? vaevalt

Eba.. usu mind, ennem kui sa 40-nd saad, on tüdrukul rahad otsas ja arva ära, kelle rahakoti kallale siis tullaks.. SINU , kulla mees.. tahad sa seda?

Niisiis jääbki üle üksnes Margit.. armastus.. ma olen sellist asja kuulnud, et kui on armastust, siis pidavat see üksnes abielule kasuks tulema . Armastage, hoolige ja hoidke teineteist .. Pikka iga Teile!

Kommentaar

Algselt postitas 10 Lopez Saldana
                ma ei igatse muud kui rahu, aga kolme naise abieluettepanekud viimase kahe nädala jooksul on teinud sellise easy minnalaskmise mõtte. su poolt pakutud "tsau pakaa" on siiamaani iseenesest liialt hästi töötand.

last of the kind, last in the line, last of the famous international playboys.
                Hommik!

Raske juhtum. Mitte et ma ise teaks, aga ringleb kuulujutt, et ei too ükski sõrmus rahu maa peale ennem, kui oled sisemiselt ise hingerahu leidnud. Ma ei teagi, mis aitaks sinu puhul. Tsau pakaa ei ole kindlasti lahendus. Ajutise lahendusena on ta muidugi asendamatu , kuid tegelikkuses lükkad sa sellega probleemi olemasolu lihtsalt tulevikku edasi. Probleem seisneb sul tõenäoliselt selles, et sinu viga(ja väga paljude teiste meeste ka) on see, et sa tahad kõiki naisi saada ja mitte ainult saada , vaid korraga saada. Kindlasti ei ole sulle võõras olukord, et selleks et ühe neiuga kokku saada, tuleb teisele tüdrukule mingi vale välja mõelda ning kolmandalegi tuleb midagi lubada, et too mingil kindlal ajahetkel ootamatult kuhugi ei siseneks .. tuleb tuttav ette?

I Loeng teemal gigolost inimeseks lõpetab praegust...

Kommentaar

Ma vabandan, et julgen nii pühalikus teemas sõna võtta, kuid seda asja siin lugedes liiguvad minu mõtted koheselt selle loo peale...

Isiklikult pole sellist küsimust mul kunagi veel tekkinud küll, aga ilmselgelt olen ma ka liiga noor veel. Täna väljas ringi liikudes jäi hoopis silma, et kui palju ilusaid inimesi ikka ümberringi liigub, täitsa vägev kohe
                  olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Hommik!

Eks kõik ole 10.a. nooremad olnud. Min näiteks olin 10.a. tagasi veel puhta poisike ja pidasin maailma vapustaimaks asjaks ELO lastelaagrit ning sealt siis täpsemalt öeldes seda, et sai ööseks end tütarlaste telki magama nihverdada. Eks keelatud vili oli juba toona magus!

Ägeda mehe elu(raha, naised, au ning kuulsus) teatud eluetapil kogeda on üsna vägev jees indeed, kuid nt. mis mind end muutma sundis oligi see, et mingil hetkel avastasin end tõdemast, et aja möödudes on kõik mu vanad ning ustavad sõbrad asendunud mingite uute rahajõmmidest sõpradega, kellega muust , kui et eile oli ikka raju pidu küll või vahvad blondid tsikid olid ikka või mis sa arvad, rääkida polnudki.. samuti leidsin, et kui tahan ükshetk tunda ka midagi muud peale märgade voodilinade ( kasvõi nt. seda, et lõpetad tööpäeva.. lähed korjad naise töö juurest ülesse.. lähete poodi.. võtate väikse veini, paki pelmeene ja 250g 20 %-se hapukoore .. poest väludes hüppad korraks ka Videoplanetist ka läbi , võtad sealt kergema dvd mingi plässi armastus stooriga .. lähete siis koju.. viskate pelmeenid vette ja plaadi dvd- mängijasse.. otsid sahtlist korgitseri ülesse ning samal ajal kui pelmeenid keema lähevad, avad sellega veinipudeli.. ja siis kukud õhtut nautima.. ei mingeid kohtustusi ega valesi) , tuleb kardinaalselt vana elu maha jätta... Lühidalt ning kokkuvõtvalt võib tõdeda, et ilusam aeg minu elus alles tuleb!

Kommentaar

Vaata, juba Oskar Lutsu aegu, vaevas Eesti mehi probleem, keda võtta keda jätta.. kas siis Juuli või Maali? Ei olnud tollal ühest vastust sellele , pole ka sul siin ühtset vastust , et vot nüüd võtad selle ja tak!

Eks sa ise pead siin ikka selgusele jõudma, mina näiteks olen jõudnud ja eks ma ükshetk kui julguse rindu võtan, teen siis tollele sõbrannast tuttavale, kellega ma mis aastal abielluma pidingi, ( ei mäletagi enam.. noh egas see otseselt tähtsust omagi vist ) ettepaneku tõsisemale kohtingule minekuks .. hoian sind asjadega kursis, et kuidas mul temaga läheb

Ei saa ka mainimata jätta, et antud teema on kindlasti minu silmis parim teema eales, mis off-topicu alla kunagi tehtud on.. Sellel abielu-truudusetus-armastus teemal võiks tunde jahuda. Oleks sa mul tüdruk, siis ma räägiks su hommikuks surnuks. Kunagi kui raamatu sel teemal kirjutan, kuidas kolm õde maalt linna paremat elu otsima tulid , siis diskuteerime edasi.

Totside teema on ka muidugi üsna broo ning vaadatav, kahjuks on siin suvevaheajal paraku selle teema ülesse leidnud ka foorumi 13-14 aastased kasutajad, kes siis sinna enda klassiõdedest pilte ülesse laevad. Vaadatav teema on jälle peesse keeratud - nagu üldeüldse paljud teemad siin ..

Kommentaar

Hommik!

Lopez küll enda postitused kustutas ära, aga noh egas mul selles savi.

Mulle see teema meeldib! Pean siis monoloogi edasi teemal "mina ja maailm". Tunnistan siinkohal ausalt ülesse, et ametlikult elan ma üksinda. Üksinda ! Vaevlen sarnases hingekriisis nagu Lopezki, et keda võtta siis või keda jätta. Võtta tahaks mõningas mõistes kõiki endale olulisi tütarlapsi ( rsk, nad meeldivad ainumalt üks välja jätta siis kõik ju.. mitte küll selles mõttes võtta, mida irvhambad siin ehk mõtlevad. See panemise jutt jäägu mõne Soome ehituspoisi rääkida siin) , aga kes neist see õige ja ainus peaks olema, kes seda teab. Ning kes ütleb, et see õige ja ainus just naistuttavate hulgas olema peaks. Ehk too ootab mind alles kuskil Viru-Nigulas või Otepääl või koguni Piirissaarel. Venelastel on selle teadmise või teadmatuse teadja kohta muidugi ka hea ütlus, aga kuna meil on siin ka alaealisi , siis hakka siin neid vene "väljendeid" kasutama.. Kes teab, see teab.. Kes veel ei tea, küll tulevikus kuulma saab..

Aga tuleme teemasse tagasi.. Niisiis, vaevlen sügavas hingekriisis. Teil on ka vahest niimoodi olnud, et näiteks vahest õhtuti üksinda voodis lamades ning lakke vahtides, proovid küll uinuda, aga no ei tule und. Ja siis hakkad enda peas kerima küll mõttelõnga ühest tütarlapsest, küll teisest. Et mis kõik võiks olla ja et kas üldse võiks midagi olla? Täitsa fökk tunne on see, kui ise vaevled tundmatuses.. Ei tea isegi, mida tahad või keda tahad.

Aga jätkame hiljem... telefon heliseb.. peab tööd ka vahepeal siis tegema

Kommentaar

Kui vanust rohkem kui 25, siis võta Anu Saagim.
                          Numbri saad Smuti käest.
                          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Hommik!

Saagim siin alles hiljaaegu vihjas vaikselt suremisele juba (linki kahjuks pole aega otsida. kes tunneb huvi, vaadaku Kroonika veebiväljaandest) , seega teab kas ta just parim kandidaat mulle oleks. Mul isiklikult ikkagi plaanis veel vähemalt 50 aastat siin ilmamuna peal elada, seega kahtlane , kas temaga veaks lõpuni välja. Aga Lopezile, tema vana mees juba, talle istuks too tütarlaps nagu ma ei tea mis .. ratsahobusele päitsed või midagi sellist..
                            Lõppkokkuvõttes ma ikkagi otsin kedagi sellist, kellega koos vanaks saada ning mis peamine, et surres üksinda ei peaks nugrutsema kuskil . Tahaks , et ikka matustel vähemalt 3 lapselastki oleks

Kommentaar

Välja

Kommentaar

Working...
                              X