Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Miks omavahel ei tohi elada ja lapsi kasvatada samasoolised?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas daywalker
    Veel üks küsimus puudutaks alimente. Mille järgi nende laste isad alimente maksavad? Kas see on seotud mehe palgaga või on mingi kindel summa paika pandud?
    Algselt postitas Shermann Vaata postitust
    Pool miinimumpalgast peaks olema. Ehk siis praegusel hetkel natukene üle 2000.
    See on ikka alampiir ühe lapse kohta.
    Alimentide määramisel arvestatakse ikka mehe sissetulekut ja lapse hooldaja arvestusi igakuiste kulude kohta. Sinna hulka kuuluvad ka näiteks kulutused eluasemele.
    May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
      Sa ju võtad praegu ühe inimese, kes juhtus olema gei, ja kannad tema abil üldistuse edasi kõikidele geidele. Kas heterovanemate seas pole siis tõesti samasuguseid patsifiste, kes ei taha näha, kuidas laps sõda mängib? Sina usud, et ei ole, mina näiteks tean reaalselt päris mitut, kes on. Ja ei olegi nende lapsest seetõttu sotsiaalset hälvikut kasvanud, kujutad sa pilti. Või kui palju on üleüldse neid vanemaid, kes lapsele üht või teist asja mingitel põhjustel keelavad või siis teistpidi sunnivad tegema, tihti oluliselt absurdsemate põhjendustega kui antud püssiga mängimise näite puhul? Mitte vähe, julgen väita.
      Kindlasti on, aga tal on siiski heterovanemad. Ma tean jah, et ma söön oma sõnu hetkel, aga kui gaypaar keelab sellise asja, siis nad võib olla eneseteadmata suunavad poissi samale teele, samal ajal kui hetero paar keelab sama asja, siis on see lihtsalt õel, aga niipalju ei mõjuta, sest tal on nii ema kui isa eeskuju olemas. See üldse liiga detilne näide vist.
      See muude asjade keelamine ei puutu teemasse, juhul kui saa mingi uue näitega välja ei tule.
      Mu point on lihtsalt selles, et lapsel peaks olema nii ema kui isa eeskuju, mitte 2x isa või 2x ema.
      Ja muidugi mu näide on võetud ühe gay arvamusest, ja muidugi ei pruugi teised nii arvata, aga muidugi võivad ka? Ja Dannar, see võrdlustolle aja korraga on küll ehtne lollus Pigem saadakse sellised mõtted filmidest ja televisiooniprogrammidest.
      Üleüldse mis te vaidlete üldse mu kõige nõrgema väite kallal.
      öelge nüüd mida selle peale, et
      New Jersey's first gay adoption was wrong because "both adoptive parents died from AIDS,"

või siis, miks peaks riskima lapsepõlvetrauma tekitamisega? ( ok neil mulattidel võib olla ka alguses raske, aga ilmselt saavad nad pärastpoole rohkem naisi kui keegi teine).

või siis teada-tuntud lause: laps vajab ema hellust ja isa karmi kätt. Miks peaks selle ära võtma?

PS: Ma olen juba Venemaal käinud

Kommentaar

Said aru küll mida mõtlesin. Ära hakka nahhujeitama oma rebingutega, ma proovin korralikku vaidlust luua

Kommentaar

Selle asja on loodus juba paika pannud, et perekond on AINULT mees ja naine, mitte kaks naist või kaks meest.
          Jah sest inimkonna algus aegadest on olnud mees ja naine perekond! Kunagi pole ju sellist asja juhtunud, et näiteks terve kogukonna/hoimu voi mille iganes lapsi kasvatavad näiteks üks teatud rühm naisi jne

alati on ikka nii olnud et on monogaamne paar: mees ja naine ja nad kasvatavad ise lapsi! Loodus on selle asja juba paika pannud!

IRW

Kommentaar

Algselt postitas Nohik Vaata postitust
            Jah sest inimkonna algus aegadest on olnud mees ja naine perekond! Kunagi pole ju sellist asja juhtunud, et näiteks terve kogukonna/hoimu voi mille iganes lapsi kasvatavad näiteks üks teatud rühm naisi jne

alati on ikka nii olnud et on monogaamne paar: mees ja naine ja nad kasvatavad ise lapsi! Loodus on selle asja juba paika pannud!

IRW
            oled asjadest õigesti aru saanud.

Kommentaar

Nii ongi. Miks muidu peab siis lapse saamiseks nahistama mees ja naine, mitte naine ja naine või mees ja mees? Või on looduses asjad nii, et teed vastassugupoolega lapsed ära ja siis hakkad homotsema?

Kommentaar

Nii ongi. Miks muidu peab siis lapse saamiseks nahistama mees ja naine, mitte naine ja naine või mees ja mees? Või on looduses asjad nii, et teed vastassugupoolega lapsed ära ja siis hakkad homotsema?
                Selliseid näiteid on loodusest väga palju votta, kus homoloomad adopteerivad endale lapse ja kasvatavad koos ülesse...

Algselt postitas kuuraa Vaata postitust
                oled asjadest õigesti aru saanud.
                osta endale:

Kommentaar

Algselt postitas Svenniid Vaata postitust
                  1. Kui siit mõni foorumlane, kellel on väiksena keelatud mängida püssidega või tankidega, siis andke märku. Jah ma usun et hetero emad ja isad ei teeks seda.

2. See pole otsus, aga ma räägin, et kui gayd võtavad endale lapse, siis see on otsus. Üksikvanemad on algusest peale plaaninud enamasti lapsele anda nii ema kui isa hoolitsust, kuni on midagi muud juhtunud.
                  1.mul ema hallil vene ajal ei ostnud tanki, pole emal lesbilisi kalduvusi täheldanud. tead mõnele ei meeldi tomatit süüa, teisele tankid, kolmandale lapsi kasvatavad lesbipaarid.
                  2. antud juhtumil pole tegi ju võetud lastega

Kommentaar

Selliseid näiteid on loodusest väga palju votta, kus homoloomad adopteerivad endale lapse ja kasvatavad koos ülesse...

osta endale:
                    sedasama peaks vist sulle nüüd ütlema.

Kommentaar

Vott, ma olen ka mõningad ajad selle teaduse-asjaga tegelenud, sestap ole Nohik hea ja too oma postulaadi kinnituseks 3 konkreetset näidet /millal, kus, mis loomad jne/ (kusjuures Tarzan ja Mowgli ei lähe arvesse, sest nad on kirjanduslikud kangelased).
                      Ja mismoodi nad "adopteerivad"? Olen oma eluteel igasuguseid huvitavaid olendeid kohanud, ent homoloomade poolt adopteeritud last senimaani veel mitte...

Kommentaar

Kas enamus foorumalasi oleks rahul olnud kui nendel oleks lapsepõlves olnud isa asemel veel üks ema?
                        Vaevalt küll, lapsel on ikka vaja nii ema poolset armastust kui ka isa poolset armastust.
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Minu arvates on looduses ikka nii seatud, et tuleb isane ja teeb emasele keppi ja kõnnib sis teiste meestega jahile. Lapsed kasvatavad pärast naised üles ja vahel saavad nad isastelt süüa. Samal ajal käib mees ka teisi naisi viljastamas. Seega peksame kõiki "naisemehi", sest nad ei hoia looduslikku mudelit ning nagu elavad monogaamselt, nahhui. Krdi kristlased on kõik meie looduslikud väärtushinnangud kuu peale keerand.

Kommentaar

Algselt postitas 10 Lopez Saldana
                            või siis, et igal inimesel on õigus armastusele.
                            igal inimesel on õigus söögile, mille ta püüab/kasvatab ja soojale, mida annab päike. armastus on mingi postmodernistlik mumbojumbo.

Kommentaar

Algselt postitas kasparov Vaata postitust
                              Vott, ma olen ka mõningad ajad selle teaduse-asjaga tegelenud, sestap ole Nohik hea ja too oma postulaadi kinnituseks 3 konkreetset näidet /millal, kus, mis loomad jne/ (kusjuures Tarzan ja Mowgli ei lähe arvesse, sest nad on kirjanduslikud kangelased).
                              Ja mismoodi nad "adopteerivad"? Olen oma eluteel igasuguseid huvitavaid olendeid kohanud, ent homoloomade poolt adopteeritud last senimaani veel mitte...
                              Ükskord ma nägin, kuidas lehmad Kirjak ja Musti olid ühel põllal ning seal oli ka väike vasikas Tähnik. Tähnik sai mõlemalt lehmalt kiita ning piima. Musti ja Kirjak elasid ühes laudas ka. WOHH, usuhull, mine teo-loogide manu tagasi!

Kommentaar

Algselt postitas kasparov Vaata postitust
                                1. Mustad luiged
                                Cygnus atratus
                                Some male swans form stable, long-lasting relationships with other males and occasionally raise children together. Males may have sex with a female, build a nest with her, and then chase the female away once she has laid the egg. The male then raises the baby with his male partner. Other times gay couples chase heterosexual couples from their nests, then raise the chick as if it were their own. These homosexual couples are frequently better-suited to parenting than their heterosexual counterparts -- as two males, they can secure a bigger territory. Since it is possible for these swans to raise a family without having sex with a female, some swans are most likely exclusively homosexual.

2. Gay flamingod on ise haudunud mune ja siis tibukese üles kasvatanud

3. Sama ka pingviinide kohta.

Lisaks on veel loomi, mis moodustavad peresi kus on 2 isast ja üks emane jne voi kes teevad grupiseksi.

Lisaks veel seda teate, et bonobod, kes on inimesele koige lähedasemad sugulased on koik biseksuaalsed? Homoseksuaalsust on märgatud koigi suurte ahviliste juures...

Kommentaar

Working...
                                X