Algselt postitas Nohik
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Miks omavahel ei tohi elada ja lapsi kasvatada samasoolised?
Collapse
X
-
-
aga miks te võitlete selle vastu? et noh, miks nad peaks jne? kas ei võiks olla tore, et kõik lapsed saavad mingit toetust? Näiteks mina olin lapsepõlves üksiklaps ja ema käis kahel töökohal, et meid ülal pidada ja samal ajal ülikoolis jne. Mingi aeg sai ema kätte miinimumpalga ja toetusi oli imo väga vähe. Samas said paljud kolmelapselised, aga väga heal järjel kahe vanemaga pered igasugu soodustusi. Kas see pole natuke ebaõiglane?
Praegu käib vaidlus kolme lapse üle, kellest me rohkem ei tea, kui neil on kaks ema. Me ei tea nende varalist seisu ega ka muud. Kas ei tundu, et olukord on lihtsalt meeldib/ei meeldi homod?
Kommentaar
-
Senimaani kuni nad minu elu ei kepi ja oma õigusi taga ei aja .. mul pohhui..
aga kui nad hakkavad pinda käima .. siis eraldame raiskadele üksikusaare.
las siis põrutavad siis.http://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
Klavani debüüt Meistrite liigas!
Kommentaar
-
Algselt postitas stark Vaata postitustSenimaani kuni nad minu elu ei kepi ja oma õigusi taga ei aja .. mul pohhui..
aga kui nad hakkavad pinda käima .. siis eraldame raiskadele üksikusaare.
las siis põrutavad siis.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustaga miks te võitlete selle vastu? et noh, miks nad peaks jne? kas ei võiks olla tore, et kõik lapsed saavad mingit toetust? Näiteks mina olin lapsepõlves üksiklaps ja ema käis kahel töökohal, et meid ülal pidada ja samal ajal ülikoolis jne. Mingi aeg sai ema kätte miinimumpalga ja toetusi oli imo väga vähe. Samas said paljud kolmelapselised, aga väga heal järjel kahe vanemaga pered igasugu soodustusi. Kas see pole natuke ebaõiglane?
Praegu käib vaidlus kolme lapse üle, kellest me rohkem ei tea, kui neil on kaks ema. Me ei tea nende varalist seisu ega ka muud. Kas ei tundu, et olukord on lihtsalt meeldib/ei meeldi homod?
Kommentaar
-
Algselt postitas külavanem Vaata postitustMuidugi oleks tore kui nad toetust saaksid, selle vastu keegi ei võitlegi. Küsimus on selles kas nende kahe lapsed kokku moodustavad suure pere, et seaduse alusel toetust saada või mitte. Kas sa dannar oleksid üksiklapsena tahtnud siis suureperetoetust? Üksikvanematele on ikkagi omad toetused ja loomulikult võiksid need suuremad olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustSelliseid näiteid on loodusest väga palju votta, kus homoloomad adopteerivad endale lapse ja kasvatavad koos ülesse...
Algselt postitas vincent Vaata postitustSee muidugi tähendaks, et nad pole perekond ka ja pole vaja üldse riigil kulutada midagi nende peale, sest rahvaarvu nad raisad üldse ei tõsta ju. Kasutu kaader täiesti. Andrei Sõritsa ahju, venelased välja, piirid kinni, siis saab Eesti puhtaks, onju Shermann?
Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitustigaks juhuks küsin, et kas lugupeetud foorumlased saavad ikka sellest Viimis keisist aru? lapsed jäetakse ilma teatud hüvedest, kuna nende emmedele ei meeldi poisid. lapsed jäetakse ilma. lapsed jäetakse ilma. emmedele ei meeldi onud ja selle eest peavad lapsed ostma bussis pileti. lapsed. koolitoit. lapsed. lesbide lapsed on halvemad kui normaalsete inimeste omad. koolitoit. bussisõit. halloo.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustMa ütlen seda, et meie peretoetused on niiehknaa üsna viltu. Miks peaks minema lahti suur arutelu, kas need lapsed saavad seda toetust või mitte? Ekspress on toonud välja mitmeid skeeme, kus petetakse vanemapalkadega, kus summad on kordades suuremad, kuid see ei koti siin foorumis kedagi. Ikka mõõkade ristamised ja vittude lakkumised, muud nagu ei huvitagi mõnda inimest.
Samamoodi on perekonnaseadusega, mis üheselt peab perekonnaks vaid abielus olevaid inimesi aga toetuste maksmise praktika on millegipärast hoopis muu. Põhimõtteliselt, kui seadus on ajast mahajäänud või hoopis ebakvaliteetselt koostatud peab seda kaasajastama aga selle asemel peab meie riigikogu suvel kahekuulist puhkust.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustKuule, ära nüüd palun debiilsustesse ka lange. Mina väitsin oma postituses, et kuna eestlasi on vähe, siis riik ei tohiks soosida selliseid tegevusi, mis meid hävitavad, kui me tahame, et ka 10000 aasta pärast oleks ka veel sellist rahvust, nagu eestlased, olemas. Paraku on see minumeelest kurb, et kui sõda ja võõrvõimud eestlasi ei hävita, siis hävitavad eestlased ennast ise juues ennast absoluutselt iga nädalavahetus mälukasse. Uuemad probleemid on pilve tõmbamine ja homotsemine. Ma ei ole kordagi väitnud, et homodest ei ole kasu, kindlasti on. Venelaste kohta ütlen ma niipalju, et ma pole kunagi neid, kui rahvust, vihanud. Ja ka minus voolab vene verd.
Need mehed ja naised ei hakka ju niisama sellepärast heteroteks ja ei hakka lapsi tegema vastasooga lihtsalt sellepärast, et samasooliste vanematega perekondadele ei jagata samasuguseid toetusi kui heteroperekondadele.
Näiteid, kus homopaar on kasvatanud täisväärtuslikke ühiskonnaliikmeid olen toonud juba siin teemas ja kas sa ei arva, et see oleks lastele voibla parem voi vähemalt mitte hullem kui lastekodu voi tänaval üles kasvamine?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitust
Need mehed ja naised ei hakka ju niisama sellepärast heteroteks ja ei hakka lapsi tegema vastasooga lihtsalt sellepärast, et samasooliste vanematega perekondadele ei jagata samasuguseid toetusi kui heteroperekondadele.
Kommentaar
-
Algselt postitas külavanem Vaata postitustVanemapalkadega tehtud skeeme ei saa pettuseks nimetada, sest JOKK. Kui sinu pealt on maksud tasutud, siis riiki muu ei huvita ja ei peagi huvitama. Vanemapalga seadusega on lihtsalt puuse pandud ja ei sa süüdistada kavalpäid, kes seaduse aukudest kasu lõikavad.
Samamoodi on perekonnaseadusega, mis üheselt peab perekonnaks vaid abielus olevaid inimesi aga toetuste maksmise praktika on millegipärast hoopis muu. Põhimõtteliselt, kui seadus on ajast mahajäänud või hoopis ebakvaliteetselt koostatud peab seda kaasajastama aga selle asemel peab meie riigikogu suvel kahekuulist puhkust.
Kommentaar
-
Algselt postitas külavanem Vaata postitustPüha taevas! Ei ole olemas mingeid heteropertoetusi, on olemas pere ja üksikvanematoetused.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustno miks siis heteropere, kus on 3 last ja vanemad pole abielus saab näiteks selle tasuta bussikaardi lastele voi mis iganes toetuse, aga kaks samasoolist vanemat ei saa seda oma lastele?
Kommentaar
-
Algselt postitas külavanem Vaata postitustToetust saab siis kui kolm või enam last on ühe vanema omad või on tegemist ühiste lastega. Nendel lesbidel aga on ühel naisel üks ja teisel kaks last, mistõttu kumbki ei kuulu toetusesaajate hulka.
Kommentaar
-
Algselt postitas külavanem Vaata postitustToetust saab siis kui kolm või enam last on ühe vanema omad või on tegemist ühiste lastega. Nendel lesbidel aga on ühel naisel üks ja teisel kaks last, mistõttu kumbki ei kuulu toetusesaajate hulka.
Teiseks kuidas nad siis kohtus voitsid? Selles tekstis pole ju kusagil mainitud, et probleemiks oleks see, et lastel on eraldi vanemad! Probleemiks on hoopis vallavanem, kelle arvates lihtsalt selline kooslus pole perekond ja koik.
Lugu sai alguse, kui naised uurisid ühel päeval Viimsi vallas elamise tingimusi ning avastasid, et paljulapselised pered võivad saada Viimsi vallalt toetust. Näiteks saaksid nad kasutada odavamalt ühistransporditeenust ning nende lapsed tasuta lasteaia- ja koolitoitu. Toetuse summa oleks Viimsi vallalt olnud ca 500 krooni.
Naised tegid vallale avalduse. Aga kui Viimsi vald sai teada, et tegemist on hoopis kahe kooselava naisega, siis hakati naistele kaikaid kodaratesse loopima. Kohe hakati isegi kohalikku seadust muutma. Näiteks öeldi, et perekond on mees ja naine, mitte see kus on kaks naist.
Teemasse sekkus lõpuks õiguskantsler, kes tegi noomituse Viimsi vallavalitsusele. Kahjuks ei muutnud ka see olukorda paremaks ning asi läks kuni kohtuni välja. Kaks koos elavat daami said kohtus võidu.
ETV saates «Ringvaade» rääkis üks naistest, et on kohtu otsusest meeldivalt üllatunud. Naine ütles, et on uhke, et elab taolises riigis, kus on selline aus kohtusüsteem ning et tal on tunne, et see on tõeline Euroopa Liit. Rõõmustas ning lisas, et kuigi otsus kohtusse minna ei tulnud kergelt, oli ta oma võidus kindel.
Kolme last kasvatav samasooliste pere loodab, et kohus toetab neid ka järgmisel istungil. Vallavalitsuse otsus asi edasi kaevata tuli neile siiski šokina ja naised ei saa aru, mille nimel vald nende vastu võitleb.
Tants toetuse ümber on kestnud juba selle aasta jaanuarist saadik. Jutt käib siis toetusest umbes 500 krooni kuus. Eesti rikkaim vald ei soovi seda pisikest abiraha neile maksta.
Naine kinnitas «Ringvaatele», et selliseid peresid on Eestis tegelikult palju. Naine lisas, et tema isiklikult teab mitmeid lesbipaare, kes kasvatavad koos vähemalt ühte last ja lesbide hulgas on hetkel täielik beebibuum.
Viimsi vallavanem Haldo Oravas ütles Postimees.ee'le, et selget seisukohta värske kohtu otsuse peale pole vallavalitsus jõudnud veel kujundada. «Vallavalitsus küll natuke teemat arutas ja esialgu leidsime, et kaebame otsuse edasi,» sõnas Oravas.
Tema sõnul leidis kohus, et üks vallavalitsuse viidatud alus ehk volikogu poolt kinnitatud sotsiaaltoetuste määramise kord ei olnud asjakohane. «Ajalises lõikes oli kohtul ka õigus, sest määrust oli volikogu arutanud 9. juunil ja vallavalitsus tegi konkreetses kaasuses korralduse 12. juunil ehk pärast volikogu otsust, aga viga oli selles, et otsus jõustus alles 1. juulist,» tõi vallavanem välja.
«Paberlikku kooskõla oli jah kohtul põhjust ette heita, ent sisulisse arutellu kohus ei tunginud. Kohus ei analüüsinud üldse samasoolisuse küsimust,» kinnitas Oravas.
Tema sõnul läheb apellatsioonikaebus koostamisele. «Me kaebame edasi otsuse, sest me päris ei nõustu, et see on ainus argument, mille alusel kohus võis otsuse langetada, sest siin on ka kaalutlus aluseks,» märkis vallavanem, kelle arvates lapsi ühiselt kasvatavad naised valla uue määruse alusel perekonna mõiste alla ei mahu.
Mina jään igatahes seisukorrale, et nii kaua, kui nendel lastel on turvaline ja hea kodu, kus ei sunnita peale oma arvamusi vanemate poolt pole vahet mis soost on vanemad.
Muideks see teie ideaal ehk ema ja isa ja lapsed on perekond on päris hiljuti alles "looduse poolt paika pandud" kui natuke ajalugu vaadata.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar