Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV Sarjad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• _AI_
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kuulge, see OJ Simpsoni sari, see on ju friggin' oossom!
    American Crime story Goodinguga?

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Algselt postitas karl54 Vaata postitust
    Stranger Things oli suurepärane, kaasahaarav, lisaks veel super muusika ja teema oli huvitav. Lapsnäitlejad olid ka tasemel. Ehk korralik 8/10 ja kandideerib mu top top 10 sarjatabelisse.

Aga selle suve parim sari kipub olema ikka The Night Of, kiitsin juba esimest osa, nüüd on neli väljas ja jätkuvalt võimas. Natuke võiks võrrelda seda sellise sarjaga, nagu the Wire, mu lemmik sari ikkagi.
    Võrdluse all ma mõtlen, et lihtne ja tavaline teema on tehtud nii kaasahaaravaks ja tõetruuks. Tegelased ei ole ülevõlli ja üritatakse teemat näidata võimalikult tavalisena. Nt Politsei ei ole mingi superkangelaste koht, vaid seal on tavalised tööinimesed. Näitlejad on lihtsalt ebareaalselt head.
    Kui sari jätkab samamoodi, siis on tegu ilmselt viimase paari aasta parima sarja kandidaadiga.

Stranger Thingsi kiidan ma ka. Üldse selline ulme tegelikult üldse ei sümpatiseeri ja kui keegi soovitaks, siis ei hakkaks elusees vaatama, aga kuna räige pohmelli ajal hakkas muu seltskond seda vaatama, siis ei jäänud mul muud üle ja kogu season jutti ja no ikka ülikõva sari. Kes vaadanud ei ole, siis soovitan soojalt.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kuulge, see OJ Simpsoni sari, see on ju friggin' oossom!

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    See uus X-files. Mis nad teinud on, ja miks? Vanasti oli selline sünge, aegajalt irooniline, enamasti depressiivne ja kaasahaarav. Nüüd on mingi tilulilu ning null arengut. Miks? Ma vaatan tee vee kolmest, et keegi kes on hooaja ära vaadanud - on üldse mõtet edasi vaadata?

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Homeland on siis tagasi kuuenda hooajaga ja päris korralik algus peaks mainima.

Leave a comment:

• matys
    replied
    Vaatasin ära The Man in The High Castle 2 hooaja. meeldis, aga võib olla sellepärast, et olen natsilembeline.

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Ladina-Ameerika narkoparuni lugu sai ootele pandud, vaatasin hoopis siin varemgi mainitud Gomorrah kaks hooaega ära. Sürr värk, inimelul pole mingisugust väärtust ning on üsna raske vaatamine kuna ei oska kellelegi pöialt hoida. Üks tegelane värdjam kui teine. Vahepealsed karakteriarengud tunduvad ka kummastatavad, ent vaatamist ei kahetse ning ilmselt võtab ka kolmanda hooaja ette kui valmis saab. Vaheldus USA toodangule. Omamoodi stiilne, huvitav keskkond, tempokas ja põnev.

Leave a comment:

• El President
    replied
    kui nüüd HBO ka tuleks kuigi Plexiga on arvutisse soetatud asju ka päris mõnus vaadata...

muide, oskab keegi selgitada, miks Fox Play end ainult Telia klientidele kättesaadavaks on teinud?

Leave a comment:

• Converse
    replied
    Hakkasin mõnda aega tagasi huvi pärast netflixist Archerit vaatama, ei ole pidanud kahetsema. Mõnusa piiripealse huumoriga animeeritud sari.

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    Kas ma olen ainuke, kelle arvates The Night Of on korralikult overrated? imdb hinne 8,7
    Vaatasin küll lõpuni aga erilist põnevust minu jaoks ei suudetud ülesse kruttida.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas zelee Vaata postitust
    Boooom. Amazon Prime on eestis ametlikult kättesaadav. Esimesed 6 kuus 3€, hiljem 6€. Mida vaadata saab loe täpsemalt siit.
    Tõmbasin huvi pärast nädalase tasuta triali. Ega seal nüüd midagi hõisata küll pole. Amazonil endal on väga vähe sarju - osaliselt olen neid juba näinud ja uusi hooaegu muidugi pole. Filme on, aga enamasti vanad ja tuntud ning ammu nähtud. Valik pole suur ka paraku. Ei usu, et tasulisena kasutama hakkan.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Tööga seoses olen ka Viaplay sisu hoolega kamminud ja 2 täiesti korralikku asja vaatamiseks, mida soovitada:
    Mad Dogs (mis on Briti originaali Ameerika versioon sõpradest, kes satuvad eksootilisel saarel veristesse sekeldustesse) ja Battle Creek (Breaking Badi tegijatelt, aga canceldati peale esimest hooaega).

Leave a comment:

• gizmoduck
    replied
    Ma tahan siinkohal öelda, et South Parki viimane hooaeg oli üldiselt ikka väga sitt. Kogu see "suure narratiiviga" jauramine on üldse üsna küsitava kvaliteediga olnud ja ausalt öeldes võiksid nad tagasi minna üksikosade juurde, kus iga episood on erinev teema, kuna juba ka PC Principal oli tüütu, aga nüüd kogu see Garrisoni teema oli veelgi tüütum. Bööö! Suck balls!
    Neil oli ju hooaeg ette tehtud arvestades Hillari võitu. Kuna tulemus oli vastupidine, siis nagu aru sain, oli vaja kõik ka ümber teha. Kuni selle hetkeni see hooaeg suht isegi lubas midagi.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Boooom. Amazon Prime on eestis ametlikult kättesaadav. Esimesed 6 kuus 3€, hiljem 6€. Mida vaadata saab loe täpsemalt siit.

Leave a comment:

• Parlour
    replied
    Ma tahan siinkohal öelda, et South Parki viimane hooaeg oli üldiselt ikka väga sitt. Kogu see "suure narratiiviga" jauramine on üldse üsna küsitava kvaliteediga olnud ja ausalt öeldes võiksid nad tagasi minna üksikosade juurde, kus iga episood on erinev teema, kuna juba ka PC Principal oli tüütu, aga nüüd kogu see Garrisoni teema oli veelgi tüütum. Bööö! Suck balls!
    Tüütu on nende kahe hooaja kohta väga poliitkorrektne sõna. Tagatipuks seda PC Principal'i ei saadetud peale eelmist hooaega minema ka.

Leave a comment:

Working...
X