Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV Sarjad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Yattara
    replied
    GoT'i kohta - Jah, Arya storyline oli napakas. Seda kõike oleks saanud palju paremini lahti arutada. Samas too Waif võttis asja ikka pagana isiklikult ja ilmselgelt alahindas vastast. Samal ajal ei olnud ka head ülevaadet Arya tervislikust seisundist. Ta võis voodis vabalt ka päevi lebada. Niivõrd kuivõrd sellest kõhuhaavaga kasu peaks olema. Riverruni teema oli suuresti raamatust inspireeritud. Ilmselgelt lackluster, aga siin ei saa ainult sarja autoreid süüdistada. Lisaks mingi point sellel süžeeliinil siiski oli. Jamie karakter imo väga ei kõigu. Vähemalt mulle tundub, et ta on siiski varasemast pehmom ja eelmine episood mängis lihtsalt kaarte õigesti.

Tegelikult täitsa huvitab, kuivõrd sari uuest raamatust kõrvale kaldub. See, et Arr-Arr Martin nii kaua nikerdab, võib olla nii positiivne kui ka negatiivne. Siit võib tulla meistriteos, kuid samas võib eksisteerida ka olukord, kus ootamatu tähelepanu alla sattununa ei tea tüüp ise ka hästi, kuis asjad lõpuni viia.

Gomorra kohta - Hooaja alguses olid kahtlused, et siit tuleb mingi nikerdis. Õnneks need kahtlused tõeseks ei osutunud. Kokkuvõttes üsna soliidne hooaeg, viimased osad olid väga head. Ma pakun, et vahet ei ole, kas gängstasarjad või gängstaräpp - need pidevad mõrvad on ikka üle võlli. Kui päris maailmas mingi taoline lahing toimub nagu Gomorra esimesel hooajal laohoones, siis saaks sellest vist isegi Eesti uudistest lugeda. Romanzo Criminalet olen ka üritanud vaadata, aga viimati ei näinud võimalust.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Gomorra puhul ma ei saanud aru, et politsei olnuks olemas. Ehk siis jõustruktuuridele ei pööratud üldse tähelepanu.

Naljakas oli muidugi ka see, et võllid kippusid kusagil a läbi 12-ndal korrusel pesitsema...aga lifti need kortermajad pole näinud.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Kust vaatasid seda sarja? Torrentid vää? Leiab korralike ENG sube ka?
    arvutist. jaä. yes, hardcoded. teine hooaeg lasti Inglismaal (Sky Atlantic) 24h viivitusega ehk põhimõtteliselt samal ajal (sealt ka kahe aastane teise hooaja ootus).

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust

Kust vaatasid seda sarja? Torrentid vää? Leiab korralikke ENG sube ka?

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Yattara Vaata postitust
    Mis sulle siis sealt ei meeldi? Ma nõustun, et viimased episoodid on pisut vähem sündmusrikkad olnud, aga eks selliseid söödu episoode peab ju ka olema, et viimaste osadega värav lüüa.
    ainult viimase osa sitt.

Algselt postitas mariolovesjammin
    The Arya storyline has been truly awful. The Waif made the Faceless Men, supposed to be the absolute elite assassins in this world, look like amateurs failing to kill a 12 year old girl with a stab wound. Arya's behaviour in the previous episode now just seems bizzare without further explanation. I'm glad it's out of the way and hopefully she's allowed to leave Braavos.

Tyrion's scenes in the pyramid were completely useless filler, I think that "joke" scene was around 10 mins ffs, and there had already been an extremely similar scene with the exact three characters before in the season. The transition from the ships to the siege was too sudden, too much and then Dany with the dramatic entrance, was surprised she didn't drop her usual cringey line.

Tommen is such a hype killer, that little shit stain.

Jaime's character is fluctuating too much, his meeting with Brienne was so underwhelming.

Blackfish death just felt like a waste of a decent character and time.
    +
    Brienne käis ringi nagu vanaisa Simpson. Arya lasi katki lõigatud kõhul slide'i.

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Eelmine hooaeg oli sitem. Aga The Door oli geniaalne.
    nojah, sitem kui sandsnakes on raske olla. aga Arya see hooaeg on üsna lähedal.

samas ma ise ei vingu. kvaliteedi kukkumine oli ette nähtav - kui autor ikka mõõdab 5 aastat ja korra lõpuks lõikab, siis aastaga saabki kohati totaalse plätserduse selle kõrval.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Gomorra - La serie

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Eelmine hooaeg oli sitem. Aga The Door oli geniaalne.

Leave a comment:

• Parlour
    replied
    Algselt postitas Yattara Vaata postitust
    Mis sulle siis sealt ei meeldi? Ma nõustun, et viimased episoodid on pisut vähem sündmusrikkad olnud, aga eks selliseid söödu episoode peab ju ka olema, et viimaste osadega värav lüüa.
    Olulised vajakajäämised osade süzeeliinide loogilisuses, vajaduses, nende lahendamises JA need fking lollid Daeneryse/Tyrioni stseenid. Rohkem ei jätkaks, et mitte spoilida.

Leave a comment:

• Yattara
    replied
    Mulle ja kindlasti ka paljudele teistele see hooaeg meeldib. Ainus murekoht on mõned süžeeliinid, millede puhul loogilist lõpplahendust või siis üleüldse vajalikkust on väga raske näha. See võib tähendada sarja autorite geniaalsust, kuid samas on tõepoolest ka Losti kordumise oht. Muidugi eks küsitavusi ja napakaid hetki oli ka varasematel hooaegadel.

Leave a comment:

• baller
    replied
    Võrreldes esimese nelja hooajaga, siis on jah tegevus ikka suht ära kadunud. Sama teema nagu walking deadis. Aga ehk näitavad paljast Sansat varsti

Leave a comment:

• Yattara
    replied

Leave a comment:

• Parlour
    replied
    Algselt postitas Katk Vaata postitust
    Liiga vähe nude'i sinu jaoks?
    Igaljuhul vaidleks vastu. The Door oli üks parimaid osasid mis üldse GoT on pakkunud ning ka üldiselt on täiesti korralik hooaeg olnud senimaani. Viimased 2 episoodi lubaks samuti nagu palju tegevust, 60 min ja 69 min.
    Mis see nudeness siia puutub? See mitu korda nüüd tisse näidatakse küll ühtegi sarja paremaks ega halvemaks sisult ei tee.
    The Door? Jah aga ma rääkisin tervest hooajast kui tervikust ning üheksandat ega kümnendat osa pole veel näidatudki. Kaheksandat pole näinud.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas Katk Vaata postitust
    Igaljuhul vaidleks vastu. The Door oli üks parimaid osasid mis üldse GoT on pakkunud ning ka üldiselt on täiesti korralik hooaeg olnud senimaani. Viimased 2 episoodi lubaks samuti nagu palju tegevust, 60 min ja 69 min.
    Mulle ka meeldib. Palju parem seep kui ametlikud seebid.

Leave a comment:

• Katk
    replied
    Algselt postitas Parlour Vaata postitust
    PS - Game of Thrones on ikka siuke two and a half men pask, et anna olla. Enne oli nitševoo aga hooaeg 6 on fuck off kui mõttetu.
    Liiga vähe nude'i sinu jaoks?

Leave a comment:

• Parlour
    replied
    Line of Duty - BBC sari politsei sisejuurdluse osakonnast AC-12. Kolm hooaega hetkel näidatud. Keeley Hawes (Spooks) teises hooajas. Koos Peaky Blinders'iga ilmselt 2010ndate parimad vähemalt Inglismaa toodangust küll.

PS - Game of Thrones on ikka siuke two and a half men pask, et anna olla. Enne oli nitševoo aga hooaeg 6 on fuck off kui mõttetu.

Leave a comment:

Working...
X