Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

TV Sarjad

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• EgoTrip
    replied
    Oskab keegi soovitada "Peep Show" taolist üllitist?

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Ma ei tea, maitsed on erinevad ilmselt, aga minu jaoks on päris hea seriaali sügis olnud. Siiani uutest tulijatest, Designated Survivor, Conviction ja Luke Cage kõik oma listi võetud ja ülimalt rahul nendega. Lisaks veel ka Piper Perabo uus seriaal, Notorious.

Leave a comment:

• Nurmekas
    replied
    Algselt postitanud kasutaja mcnamara poolt
    Veel üks uus asi on Designated Survivor Kiefer Sutherlandiga. Siin tundub jälle nii, et esimene osa oligi kõige huvitavam. Pauk käis ära ja edasi kipub tüüpiliseks jänkidraamaks.
    Jõudsin samuti ära vaadata seni 3-4 osa. Mõte ehk hea, aga no jube imal patriootlik pask minu meelest.
    A la peakangelane on üdini hea ja aus ja rahuarmastav, "vägivald ei ole lahendus", "proovime enne ikka heaga"... Sellist võltspaatost ikka tilgub võikalt.
    Muusika vist on House of Cardsi pealt peaagu üks ühele maha tehtud.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    chance, westworld, travelers, goliath mõndadeks, millel teatud kvaliteet uutest tulijatest on.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Luke Cage'i oled ära vaadanud? Mulle väga meeldis.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Kehv sügis tõotab tulla sarjade poolest, vähemalt minu jaoks. Mida tõesti huviga vaatan - näiteks Longmire - sai taas liiga ruttu läbi ja mõned vanemad asjad nagu New Girl või USA Shameless on paremad ajad seljataha jätnud.
    Proovisin paari uut asja. Timeless tegeleb ajas rändamisega. Kui seda tüüpi lood meeldivad, siis miks mitte. Aga karakterite ehitamiseks on pagana vähe tööd tehtud.
    Agent Carteri lõpetamise järel on Hayley Atwellile antud uus sari nimega Conviction. Esimene osa tundus tühine ja nadi, aga vast vaatan paar tükki veel, et kindel olla.

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Westworld oli minu arust just super hea, läks päris kaua aega enne kui midagi aru hakkasin saama ja jättis õhku päris palju küsimusi ja teooriad, ehk ootan huviga juba teist osa.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Arvamusi Westworldist? Esimene osa ei äratanud erilist kirge selle loo vastu - aga eks seda ole sarjadega ennegi juhtunud, Troonide mängul võttis ka aega, et käima saada. Ei meenu, kas olen Westworldi aluseks olevat 70-te aastate filmi näinud: võib-olla peaks selle ära vaatama.
    Veel üks uus asi on Designated Survivor Kiefer Sutherlandiga. Siin tundub jälle nii, et esimene osa oligi kõige huvitavam. Pauk käis ära ja edasi kipub tüüpiliseks jänkidraamaks. Pealegi pole peaosas just mu lemmiknäitleja.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitanud kasutaja zelee poolt
    HBO poolt jälle midagi väga head. The Night Of.
    HBO seda sarja (ja üldse ka vanemat stuffi) pole vist võimalik eestis legaalselt vaadata? Ei tööta mendis vms, vaid lihtsalt huvitab

Leave a comment:

• abso
    replied
    Narcose teine season, 5+ kraam.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    HBO poolt jälle midagi väga head. The Night Of.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitanud kasutaja 2mSööt3mMööda poolt
    Ei tea kas siin kunagi on juba soovitatud aga lõpetasin just Netflixi sarja Bloodline esimese hooaja vaatamise ja seni on olnud väga nauditav.
    Peresuhteid käsitlev draama, mis ei lähe absoluutselt liiga läilaks ära, vaid pigem muutus põnevaks tänu sisse pikitud kriminaalsele sisule.

Bloodline
    Nii ja naa, muidu kenasti tehtud, aga pisut klišeesid on sees.
    Aga soovutan ka. Seevastu stranger things- thumbs up.

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    Ei tea kas siin kunagi on juba soovitatud aga lõpetasin just Netflixi sarja Bloodline esimese hooaja vaatamise ja seni on olnud väga nauditav.
    Peresuhteid käsitlev draama, mis ei lähe absoluutselt liiga läilaks ära, vaid pigem muutus põnevaks tänu sisse pikitud kriminaalsele sisule.

Bloodline

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Kahtlemata. Parem kui esimene, kuid teist hooaega vast üle ei löö.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Kas Hannibali kolmandat hooaega tasub vaadata? (ilma spoileriteta palun)

Leave a comment:

Töötlen...