Walking Dead (misiganes hooaeg see viimane on)
Kohutav pask. Kolm-neli osa vägistasin ära, aga ega enam enne ühtegi osa ei vaata, kui Twitter vms kihama ei hakka, et sari on taas mõistlikuks läinud. Mingi mõttetu kümneid kordi nähtud soigumine ja see "meil on uus äge pahalane, kes joriseb pool tundi järjest" on ultratüütu. Umbes selline tunne tekkis, et kui kõik põhitegelased korraga surma saaks, siis oleks ülipohui ja nii on Walking Deadi keeruline seda vaadata.
Narcos (I hooaeg)
Kui tavaliselt head sarjad tõmbavad "vaatan kell seitse õhtul ühe osa ära ja siis tõmban 12ni välja" käima, siis Narcos minu jaoks ei läinud kordagi nii käima. Mitte, et sari halb olnuks. Osatäitjate valik super, kirjutatud hästi ja põnevalt, aga sarjal puudusid täiesti nö cliffhangerid, mis mõnede sarjade puhul on okei, aga minu meelest Narcos vajanuks. Aga pika perioodi peale sai asi vaadatud ja üldjoontes siiski kurta ei saa ning eks ühel hetkel paneb II hooajal ka silma peale.
American Crime Story: OJ simpson vs The people
Siin sarjas oli vastupidi. Osatäitjate valik oli megatüütu. Travolta häiris, Gooding häiris, see põhitsikk häiris nii siin kui ka igas Horror Storys kus ta on jne. Aga samas tuleb muidugi kõvasti respekti anda- sisuliselt teadsin OJ Simpsoni keissi üsna üksikasjalikult ja ikka oli kaasahaarav. Saavutus omaette.
Sherlock (misiganes see viimane hooaeg on)
See sari saab ka igaltpoolt sisse, aga pean möönma, et ma veel ei väsi. Kogu see pildiline pool on sarjal äge ja kui teise(?) osa tüütu "oh no, Sherlock flippis ära ja kõik on halvasti"" soigumine kõrvale jätta, siis läks sari üsna ludinal.
Hetkel on pooleli kaks asja
Taboo (I hooaeg)
Päris omapärane sari sesmõttes, et näitlejad ägedad (Hardy on Hardy ja see põhitsikk on suht seks), pildi süngus kickäss, lugu ise tundub meeldivalt müstiline ja pidevalt on tunne, et kui see sari käima läheb, siis tuleb sealt midagi suurt. Aga millal, kurat, siin sarjas midagi juhtuma hakkab? Või õigemine kas üleüldse hakkab. Suht kettasse ajab juba.
Expanse (I hooaeg)
Eile võtsin esimese hooaja ette ja tuli klassikaline "alustan 7, lõpetan öösel" vaatamine ära ja jõudsin kuhugi hooaja poole peale. Ma ei tea, miks see sari rohkem haipi pole saanud- minu meelest väga oosom ulmekas (ja ma sealjuures pole absoluutselt ulmekate fänn). Pidevalt krutitakse põnevust, mitu erinevat stooriliini, mis eeldatavasti jooksevad ühel hetkel hästi kokku, tegelased tunduvad ka kõik eriti rajud alfad. Ütleme nii, et hetkel tundub väga-väga-väga lubav, aga eks näis, mis hooaja lõppeks arvan.
Komöödiatega on muidugi seis märgatavalt nurkam. It`s always sunny in Philadelphia muutub iga hooajaga oma tasemelt aina ebaühtlasemaks, aga 12. hooaja puhul on see arusaadav ja siiski on tegu vist parima komöödiaga ajaloos, mis saab arusaamatult vähe respekti. Olen üritanud ka muid kiitust saanud komöödiaid vaadata (Fleabag, Atlanta nt), aga no mitte ükski ei kliki. Kui kellelgi on mõnda head soovitust, siis kuulaks huviga
Leave a comment: