Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Kihlveokontor
Collapse
X
-
Esimene vast peaks olema minu kasuks.
Teine oleneb välja palju ju loosimisest ja kolmas on 50-50 või pigem ühe õlle jagu isegi minu kahjuks.
hea parandusLeave a comment:
-
Ei ole huviline, aga kui keegi on, siis tea, et kui 1:1-le need teha, siis kõik 3 on cannumani kasuks.Leave a comment:
-
pakun välja järgmised kihlveod Meistrite liigas:
1. Võitja tuleb väljastpoolt Inglismaad.
2. Real Madrid jõuab kaugemale kui ManU
3. Parim Itaalia meeskond ei ole Inter
Huvilisi?Leave a comment:
-
Niisama paukumised võiks sellest teemast välja jätta. Õige värk kirja !Leave a comment:
-
-
Kuna olen avastanud, et viimaselajal on paljude usk mankudesse kadunud, siis veaks kellegiga kihla. Mina ütlen, et nad jõuavad kindlasti kolme parema hulka. Nii 2 sixpacki paneks äkki, või on paremaid mõtteid ? Ei vea praegu terve foorumiga, vaid kellegagi, kes arvab vastupidist.Leave a comment:
-
Mina Selliga kihlvedusid ei teeks, sest ta ei taha neid pärast välja osta.
JAH! SELL! MAKSA! PRAAD! ÄRA!Leave a comment:
-
Fitti elukogenud ja paljulugenud inimesena teab, mis ta räägib. Drinki täidetud king-size jalopenosid võib soovitada igaühele, aga selle inimese nahas, kes terve ruleti (5-6 tk) 2h jooksul nahka paneb, ei taha isegi mina olla. Veel vähem kasutaja vandersell, kes ka peale kolma kauna manustamist peab ilmselt külma duši alla minema. Nii et parem olgu Arsenal kolme seas...Leave a comment:
-
Jyriöö eestvedamisel on meil see kaunasöömine programmis vaat et üle nädala, aga põhiline rõõm on jah ikka järgmisel hommikul poti peal, kui svinterist seda suurem leek välja käib, mida rohkem oled neid põrgulisi omale eelmisel õhtul lubanud.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: