Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Kihlveokontor
Collapse
X
-
Keenja sa oled pissukas. Salajane, uuenda oma signatuur ära nagu kokkulepe oli.Okei, olgu siis öeldud, et nii minul kui Salajasel on kihlvedu cannuga. Minul interi ja salajasel city avatar niikaua kui manu premmi liidriks tõuseb. Lisaks peame tegema nädalas vähemalt ühe posti oma "lemmikklubi" teemasse.
Kui manu mingi ime korral ka liidriks peaks tõusma, näeme cannut lazio avatariga.Leave a comment:
-
Parandage mind kui ma eksin, aga sa eksid. Ma oleks Lazio avatari pidanud panema siis, kui sel ilusal laupäeval poleks City liidriks tõusnud. Ja oleksin pidanud nazio avatariga siin chillima seni, kuni Mänju enam liider pole.Okei, olgu siis öeldud, et nii minul kui Salajasel on kihlvedu cannuga. Minul interi ja salajasel city avatar niikaua kui manu premmi liidriks tõuseb. Lisaks peame tegema nädalas vähemalt ühe posti oma "lemmikklubi" teemasse.
Kui manu mingi ime korral ka liidriks peaks tõusma, näeme cannut lazio avatariga.Leave a comment:
-
-
Mainin lihtsalt ära, Chelseafc on mulle ikka 15 euri sees, huvitav millal kätte saab ?Leave a comment:
-
Okei, olgu siis öeldud, et nii minul kui Salajasel on kihlvedu cannuga. Minul interi ja salajasel city avatar niikaua kui manu premmi liidriks tõuseb. Lisaks peame tegema nädalas vähemalt ühe posti oma "lemmikklubi" teemasse.
-
Olgu ka siin fikseeritud...
Kui Roma supertreener Enrique enne hooaja lõppu kinga saab, ostan Eikale 6pack-i. Kui ei saa, ostab Eika mulle.Leave a comment:
-
ma olen sama sitt trigger-puller kui rednapp. oleks järgmine suvi saand nädal aega null-kuludega EMi vaadata.
...ja sinna see jäi.a joks - leian, et [(võimalik, et võhiklikul) ei näe ennast tahtmas "eriti häid klausleid"] kapteni minek on see, mis selle laeva võib korralikult kreeni ajada, seega jääksin oma klausli juurde. samas võime ka esimese septembi kukkumiseni oodata kui soovid.Leave a comment:
-
-
-
-
2 pakki tatratange selle peale, et Arsenalis ei tee keegi see hooaeg nõmedamat soengut kui Bacary Sagnal. Kas on vabatahtlikke?!Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: