Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Kihlveokontor

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• cannuman
    replied
    salajane sa oled ka pissukas. Palju õnne

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitanud kasutaja keenjus250 poolt
    Okei, olgu siis öeldud, et nii minul kui Salajasel on kihlvedu cannuga. Minul interi ja salajasel city avatar niikaua kui manu premmi liidriks tõuseb. Lisaks peame tegema nädalas vähemalt ühe posti oma "lemmikklubi" teemasse.
    Kui manu mingi ime korral ka liidriks peaks tõusma, näeme cannut lazio avatariga.
    Keenja sa oled pissukas. Salajane, uuenda oma signatuur ära nagu kokkulepe oli.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitanud kasutaja keenjus250 poolt
    Okei, olgu siis öeldud, et nii minul kui Salajasel on kihlvedu cannuga. Minul interi ja salajasel city avatar niikaua kui manu premmi liidriks tõuseb. Lisaks peame tegema nädalas vähemalt ühe posti oma "lemmikklubi" teemasse.
    Kui manu mingi ime korral ka liidriks peaks tõusma, näeme cannut lazio avatariga.
    Parandage mind kui ma eksin, aga sa eksid. Ma oleks Lazio avatari pidanud panema siis, kui sel ilusal laupäeval poleks City liidriks tõusnud. Ja oleksin pidanud nazio avatariga siin chillima seni, kuni Mänju enam liider pole.

Leave a comment:

• Anarhist
    replied
    Algselt postitanud kasutaja P!NK poolt
    Mainin lihtsalt ära, Chelseafc on mulle ikka 15 euri sees, huvitav millal kätte saab ?
    Siin ei jää muud üle, kui saata inkasso peale.

Leave a comment:

• författare
    replied
    Mainin lihtsalt ära, Chelseafc on mulle ikka 15 euri sees, huvitav millal kätte saab ?

Leave a comment:

• keenjus250
    replied

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Olgu ka siin fikseeritud...

Kui Roma supertreener Enrique enne hooaja lõppu kinga saab, ostan Eikale 6pack-i. Kui ei saa, ostab Eika mulle.

Leave a comment:

• H.M Murdock
    replied
    ma olen sama sitt trigger-puller kui rednapp. oleks järgmine suvi saand nädal aega null-kuludega EMi vaadata.

Algselt postitanud kasutaja H.M Murdock poolt
    shity lõpetab arsest eespool.
    Algselt postitanud kasutaja Joks poolt
    Aga paneme siis kasti eestimaist õlut selle peale, et Arsenal lõpetab kõrgemal, kui viies koht.
    Algselt postitanud kasutaja marv3llous poolt
    Sa tahad muidugi eriti häid klausleid, aga kui ma Joks oleks ma teeks isegi Cesci minekuga selle beti.
    Algselt postitanud kasutaja H.M Murdock poolt
    a joks - leian, et [(võimalik, et võhiklikul) ei näe ennast tahtmas "eriti häid klausleid"] kapteni minek on see, mis selle laeva võib korralikult kreeni ajada, seega jääksin oma klausli juurde. samas võime ka esimese septembi kukkumiseni oodata kui soovid.
    ...ja sinna see jäi.

Leave a comment:

• Rein
    replied

Leave a comment:

• Teiresias
    replied
    hmm... las ma töötan siis mingi skaala välja....

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Frimpong juhib minu arvates.
    Täpselt. Ning Song on ka rohkem kui üllatusvõimeline ja Gervinhot ka päris maha ei kannaks, Odds-e on ühesõnaga.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja AndresR poolt
    Kuidas mõõdame?
    Frimpong juhib minu arvates.

Leave a comment:

• Rebellion
    replied
    Ükskõik, kuidas mõõta, võit on tema...

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Teiresias poolt
    2 pakki tatratange selle peale, et Arsenalis ei tee keegi see hooaeg nõmedamat soengut kui Bacary Sagnal. Kas on vabatahtlikke?!
    Kuidas mõõdame?

Leave a comment:

• Teiresias
    replied
    2 pakki tatratange selle peale, et Arsenalis ei tee keegi see hooaeg nõmedamat soengut kui Bacary Sagnal. Kas on vabatahtlikke?!

Leave a comment:

Töötlen...