Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
1) Arsenal ei jõua 11/12 Premieri hooajal medalikolmikusse
2) Kink ei löö Boro eest 11/12 hooajal üle 2 värava Npoweris
3) Manchester City 11/12 hooajal ei lõpeta Manchesteri esiklubina
Kui keegi tahab vastu vaielda, siis ootan pakkumisi 10€st kuni 50€ni
Igatahes uus hooaeg uued panused. Ennustan, et Man United ei võida sel hooajal Inglise liigat. Kes arvab teistpidi, siis eurod vahele. Aaltes 15€ võiks pakkumised olla. Anyone?
Olen jälle valmis sinuga kihla vedama
Minu väide: ManU võidab jälle liiga.
€15 valmis vahele panema.
Igatahes uus hooaeg uued panused. Ennustan, et Man United ei võida sel hooajal Inglise liigat. Kes arvab teistpidi, siis eurod vahele. Aaltes 15€ võiks pakkumised olla. Anyone?
Sa oled ikka päris järjekindel oma ManU teema koha pealt.
rohelinekonn on mulle 4paki kesvamärjukest sees ning kuna hetkel kodumaal ei viibi ja hetkeseisuga ei tea millal täpselt satun ka, siis äkki teete omavahel selle asja ära?
P!NK saab ka oma 15 auga välja teenitud euroopa raha millalgi kätte
Ei oska hetkel muud öelda kui "obladii-obladaa!" Velts, kurat, üllatas jah ootamatult ja positiivselt. Aga eks auväärt kolleegium leiab sobiva lahenduse ning ka ühise aja, kus lubadusi realiseerima hakata. Küllap siis informeeritakse Smutovit ka.
Ärge siis kaua istuge. Muidu teate küll mis juhtuda võib
2) natuke julgematele poistele rulett ehk kuus kauna, millest ühel pole täidist ja on seega eriti terav elamus. Selle viimase eine lubas jyriöö kinni pista, kui vello peerude kokkutulekule tõepoolest kohale ilmub, mis teatavasti ka sündis.
Ei oska hetkel muud öelda kui "obladii-obladaa!" Velts, kurat, üllatas jah ootamatult ja positiivselt. Aga eks auväärt kolleegium leiab sobiva lahenduse ning ka ühise aja, kus lubadusi realiseerima hakata. Küllap siis informeeritakse Smutovit ka.
ahjaaa kuna ma olen jututoas mingi volitustega tegelane, siis märgin ära et keenja (neiupõlvenimed: keenjus270, krissu04) kuulutas, et ei taha counti raha ja õlle vastu võtta. On kiusupunn noh!
Drinkis oli kaks pakkumist.
1) lihtsatele poistele kolm juustutäidisega kauna
2) natuke julgematele poistele rulett ehk kuus kauna, millest ühel pole täidist ja on seega eriti terav elamus. Selle viimase eine lubas jyriöö kinni pista, kui vello peerude kokkutulekule tõepoolest kohale ilmub, mis teatavasti ka sündis.
Leave a comment: