Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Kihlveokontor
Collapse
X
-
-
-
Leave a comment:
-
Mis kasu sellest esikolmikusse tulija ennustamisest on? Või võrdub iga punkt kasti limonaadiga?Leave a comment:
-
1. Tevez on löönud hooaja lõpuks City's rohkem väravaid, kui sinu pakutud tegelane.
2. Arsenal lõpetab hooaja lõpuks kaugemal kui Liverpool.
3. Messi võidab neljandat aastat järjest maailma parima mängija tiitli.
4. Barca lõpetab tšempionite liigas kaugemal, kui sinu valitud tiim.
5. Swansea ilutseb premieris hooaja lõpus top 10s.
Pakkumised oodatud PM.Leave a comment:
-
Knicks lõpetab algava põhihooaja Idas vähemalt 2. kohaga.
- Kaotaja paneb kaks nädalat järjest Totsid, totsid, totsid, totsid teemasse vähemalt ühe smokin hot tibi pildi.Leave a comment:
-
Saab ikka, vali aga välja.
1. Lamela lööb rohkem väravaid kui Antonio Valencia. (Serie A ja Premm väravad 2012-13 hooajal). Kilo Atleet juustu vahele.
2. Udinese saab sitema koha kui Arsenal (Serie A ja Premm lõppseis 2012-13 hooajal). Sama koha puhul kihlvedu tühistatakse. Kilo Atleet juustu vahele.
3. Osvaldo lööb rohkem väravaid kui Welbeck (Serie A ja Premm väravad 2012-13 hooajal). Kilo Atleet juustu vahele.Leave a comment:
-
Roma fännid veel miskeid vahvaid diile pakuvad?Leave a comment:
-
-
Mõtlesin ,et võiks talveks vormi ajada ennast, sest suveks ei viitsinud.
Ehk usud, et võtan 2 kuuga 7 kilo maha? Paku korralik bet ja vaatab, mis juhtub. ( 2 kuu jooksul olen hetkel kahes trennis käinud. 1x jõusaal ja 1x jalgpalli mängimas)
EDIT: kassipoegade ja miskite nelipakkide peale on vähe labane.
Meil oli veel kahe vennaga ka väike bet, et võtame 4 nädalaga igaüks 5 kilo maha. Täna oli kaalumine. Kolmest kaks oli alla võtnud 7 kilo ja üks 6,5 kilo.
Ise jälgisin söömist- sõin 4 korda päevas, kindlatel aegadel, väiksemad kogused. Magusat ja nisutooteid ei tarbinud. Alkoholile päris ei öelnud, aga jõin väga vähe. Trenni tegin kuskil 2 korda nädalas (kas 9 km jooksu või 2x 45 min vilistamist või liputamist)
Lühidalt, ülekaalus olevale inimesele 7 kg 2 kuuga alla võtta pole teab mis suur saavutus.Leave a comment:
-
ütlen, et QPR lõpetab Premieri TOP12s. kast õlut/siidrit/limpsi/mahla.
soovib keegi?Leave a comment:
-
Mina vs Count
Mina ütlen, et Serie A võidab Juventus ning esikolmikus on ka AC Milan.
Count ütleb, et Serie A võidab Roma ning esikolmikus on ka Napoli.
Õige võitja ennustamine = 2 punkti, õige esikolmiku koht = 1 punkt.
Autasuks kast limonaadi.Leave a comment:
-
Kui sa nüüd loodad, et keegi tahab sinu pilte näha, siis eksid.Mõtlesin ,et võiks talveks vormi ajada ennast, sest suveks ei viitsinud.
Ehk usud, et võtan 2 kuuga 7 kilo maha? Paku korralik bet ja vaatab, mis juhtub. ( 2 kuu jooksul olen hetkel kahes trennis käinud. 1x jõusaal ja 1x jalgpalli mängimas)
EDIT: kassipoegade ja miskite nelipakkide peale on vähe labane.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: