Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Kihlveokontor
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple." -
Vaatasin just, et minu välja pakutud inimene on sul FB-s sõbralistis. Kui sa nüüd veel teaks, keda ma silmas pean, siis sa tõenäoliselt ei hauguks siin.Benitez: "In football, everything is a lie".Kommentaar
-
lugemisraskused sul ka? Ütlesin üsna selgelt, et "alternatiivtulu". Kui sul ei ole rahaga midagi peale hakata ja üldiselt ka raha hinnast aru ei saa, siis fine, aga sellise juhul tasub vähem lahmida.Kommentaar
-
Üllatav, kui suurte summadega ollakse valmis sellise fifty-sixty panusega riskima. Mis annab kindla veendumuse, et Liverpool kindlasti esinelikus lõpetab? Kui pühapal 3 punkti lisanduks, siis võiks juba lootma hakata, kaotuse korral on kõik päris lahtine.Kommentaar
-
siin ju konsensus, ehk turg hinnanud liverpool not to finish 3-3,5 koefi vääriliseks ning seega to finish oluliselt alla 2. Ma isiklikult laoks selle Saveri pakutud beti siin maksimaalselt täis, kui vastaspool oleks mulle usaldusväärne. Seejärel hedgeksin selle kohe kihlveokontoris ära. easy money. Kahjuks jäin sellest rongist maha, sest ei märganud teemaarendust.Kommentaar
-
Eesti karikafinaal on ka umbes samal ajal, kas keegi on valmis kellegagi ennustamisel panustama 500 euro peale, et finaali jõuab näiteks Kalju?siin ju konsensus, ehk turg hinnanud liverpool not to finish 3-3,5 koefi vääriliseks ning seega to finish oluliselt alla 2. Ma isiklikult laoks selle Saveri pakutud beti siin maksimaalselt täis, kui vastaspool oleks mulle usaldusväärne. Seejärel hedgeksin selle kohe kihlveokontoris ära. easy money. Kahjuks jäin sellest rongist maha, sest ei märganud teemaarendust.Kommentaar
-
Räägi mulle ka investeerimisvõimalusest, millel aastane tootlus on 30%.Kommentaar
-
urmar, ma ju rääkisin sellest, et ma hedgeksin
( https://www.investopedia.com/terms/h/hedge.asp ) ära, mitte ei panustaks ühele Mul on kuri kahtlus, et konkreetne 1500 panustada soovija teeb sama. Nt siin paneb 1500, et liverpool lõpetab top 4 ning kuskil online saidil paneb 1000 eur, et ei lõpeta top 4 koefiga 3,5. Kokku panus 2500, võimalik võit 3000 või 3500. Summasid võid ka varieerida, et oleks mõlemal juhul covered. Seega pmst tasuta raha.Kommentaar
-
lõpeta palun enda lolliks tegemine. Kus rääkisin 30% aastas?
kui ei saa aru intressi olemusest, siis miks vaja teistkordselt targutama tulla?Mis puudutab 4 kuulist või pikemaid escrowsid üldse, siis minu isiklik arvamus on, et see on matemaatiliselt juba räige -EV ning ilmselt läheb aastase perioodi jooksul kenasti üle 10% maksma.Kommentaar
-
selge, aga kas sama asja ei saa ka erinevatel onlinedel teha?urmar, ma ju rääkisin sellest, et ma hedgeksin
( https://www.investopedia.com/terms/h/hedge.asp ) ära, mitte ei panustaks ühele Mul on kuri kahtlus, et konkreetne 1500 panustada soovija teeb sama. Nt siin paneb 1500, et liverpool lõpetab top 4 ning kuskil online saidil paneb 1000 eur, et ei lõpeta top 4 koefiga 3,5. Kokku panus 2500, võimalik võit 3000 või 3500. Summasid võid ka varieerida, et oleks mõlemal juhul covered. Seega pmst tasuta raha.Kommentaar
-
seda tehakse. Aga siinkohal on kindlasti telekavaataja ja romario targemad vastajad. Samas ei ole erinevates kohtades nn liinide vahe nii suur kui praegu Saveri poolt pakutu võimaldab. Samuti bannitakse hedgejaid saitidelt jne. Aga jah, siinkohal eelmainitud kindlasti selgitaksid paremini.Kommentaar
-
Sa vastasid üldjoontes ära.seda tehakse. Aga siinkohal on kindlasti telekavaataja ja romario targemad vastajad. Samas ei ole erinevates kohtades nn liinide vahe nii suur kui praegu Saveri poolt pakutu võimaldab. Samuti bannitakse hedgejaid saitidelt jne. Aga jah, siinkohal eelmainitud kindlasti selgitaksid paremini.
1. Hedgejad, surewinnerid jne on panustamiskontori jaoks unwanted customers nr.1.
2. Online kontorite turg on juba kord nii reguleeritud, et suuri erinevusi väga tekkida ei saa.Kommentaar
-
Aitab küll, nende selgitusi pole enam vaja.seda tehakse. Aga siinkohal on kindlasti telekavaataja ja romario targemad vastajad. Samas ei ole erinevates kohtades nn liinide vahe nii suur kui praegu Saveri poolt pakutu võimaldab. Samuti bannitakse hedgejaid saitidelt jne. Aga jah, siinkohal eelmainitud kindlasti selgitaksid paremini.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar