Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Kihlveokontor
Collapse
X
-
-
-
-
Nojah, öeldakse küll English, aga ametlik oli siiski vist Barclays Premier League.Anyways mis sellest jahume, keegi minu pakkumisele võtjaid on ?Leave a comment:
-
-
-
siia panust tegema ei tule, aga tahtsin lihtsalt ära märkida minu ilmselget nutikust ja pimestavat õnne kui sain ühe'poolifännist sõbraga ENNE hooaega kasti õlle peale diili, et kui pool nelja sisse ei jõua, siis ma saan kasti õlle (ja vastupidi). peale teist mängu pakkusin ma juba variandi, et kui tahad, võid mulle jõuludeks pool kasti ka tuua ja rahu majas.
jõudu, härrased ja prouased.Leave a comment:
-
Chelsea fc vastas enne, ja ma eelistan näha chel$ea fänni enne kibestumas kui Roma oma siis,cannuman, sinuga jahume.Leave a comment:
-
-
Tallinnas enamasti, samas kui rahaline tehing pole ju vahet. Pangaülekanne ei tohiks kaua aega ju võtta
Ja reeglid ka. Kui mõlemad langevad samas ringis, siis jääb viiki, mitte ei hakka mingit "see meeskond kaotas väiksemalt" olukorda tekitama. Kui nõus, siis minu poolt diil! Vältimaks alt ära hüppamist võib ka PM-i teel üksteise kontonr ja nimed võtta.Leave a comment:
-
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: