Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Riigikogu valimised 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ilmselgelt oleme lubanud halvima osa meie hulgast ennast juhtima. Kuidagi nõme on jällegi kuulata inimeste arutlusi: reformikad on ikka paremad, näe lubasid seda ja seda, või: keskerakond lubas seda ja toda, mina ikka valin nende poolt. Samahästi võiks arutleda, kumb tegelane, kas Beria või Jagoda oli teisest parem, inimlikum. Need vähemasti said oma väljateenitud palga. Meil on veel teisiti. „Läks jälle õnneks”, muigavad „valitud ja seatud”omavahel peale järjekordset valimistsirkust. Kas te usaldaksite mõnele JOKK – tegelasele oma isikliku majapidamise, firma või rahakoti? Arvatavasti ei usaldaks te ka enda elamisse tuntud vargaid, või kas annaksite alkohoolikule ikka ja jälle raha korraliku elu alustamiseks, kuigi see on eelmised toetussummad kõrist alla lasknud?Tõenäoliselt mitte.

Kindlasti tõstate suurt kisa, kui mõni Kopli kaak teie rahatasku mõnesaja uue rublaga ära virutab, aga kui teilt järjekindlalt päevade viisi tuhandeid varastatakse, maigutate ainult suud, seega, miks te siis olete usaldanud sarnaste ambitsioonidega isikutele meie ühise kodu juhtimise? Oma laste ja lastelaste tuleviku? Oma vanaduspõlve, mis tõotab kujuneda viletsamaks kui te oskate arvata.Võiks vastata, et teid on selleks meelitatud osavaid valesid kasutades. See on lubatav, valetamise eest ei karistata. Jah, loll kes usub. See ongi sulide edu alus. Ajast aega. Kakskümmend aastat valesid ja pettust, lubajate kasuks loomulikult. Imelik kokkusattumus, et nende ja nende omaste varandused ja heaolu on tõusnud, teie aga olete pidanud vaevu ots otsaga kokku tulema, ikka usus, et varsti.....saabub helge tulevik. Paistab juba või?

heheh
    Flora Parem Tiib #1..... Against modern football...

Kommentaar

818 on maailma esimene iseseisvuspartei broiler.
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Kurat, nende paganama valimisreklaamide pärast on kanalite reklaamipausid 2x pikemad või see ainult tundub mulle? Vahepeal ei jõudnud filmi pausi tulekul saunasgi käidud, nüüd aga jõuab vabalt käidud. Õnneks varsti on see valimiste pask läbi ja kaob see erakondade promomine mõneks ajaks ära.

Kommentaar

Alguses kuula, kuidas 1 protsent päästis 2007. aastal meid Keskerakonnast, siis kuidas vaid 1 hääl aitab IRL-i ka Keskerakonnast mööda. Selles valguses on uus Sotside reklaam, mis annab teada, et Keskerakond pole enam oht, vaid nüüd on võimalus valida ka muud, kui igipõline koalitsioon IRL-Reform igati värskendav.

Kommentaar

Indrek Saar räägib ju samuti kuidas 3 meest kõike otsustavad.
            Ei tea küll keda ta silmas pidas.
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

tahaks teada kes need 5 munni on kes gallupi järgi keskerakonna valivad

Kommentaar

Algselt postitas Herr Vaata postitust
                tahaks teada kes need 5 munni on kes gallupi järgi keskerakonna valivad
                Mõnuagent, budulojus, mazz, Pras ja mina.
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Ühtne Eesti tuli meelde

May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                    Ühtne Eesti tuli meelde

Käi perse! See pole geniaalne vaid labane ja hakkab juba pinda käima.
                    BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                      Mõnuagent, budulojus, mazz, Pras ja mina.
                      Ma tahaks teada ka neid munne, kes reformierakonna poolt valiksid?

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                        Ma tahaks teada ka neid munne, kes reformierakonna poolt valiksid?
                        ses osas ühed munnid mõlemadEt avaldage jh siis yhes listis

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                          Käi perse! See pole geniaalne vaid labane ja hakkab juba pinda käima.
                          Mine ise!!!
                          See, et sulle pinda käib, on sinu probleem ja ei ole vaja siia halama tulla
                          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Ma pole veel ühtegi vene erakonna esindajat valimisstuudios näinud, kes suudaks oma mõtteid eesti keeles väljendada. Ei tea kuidas nad plaanivad Riigikogus hakkama saada?
                            BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                              Ma pole veel ühtegi vene erakonna esindajat valimisstuudios näinud, kes suudaks oma mõtteid eesti keeles väljendada. Ei tea kuidas nad plaanivad Riigikogus hakkama saada?
                              üks hallipäine tüüp oli, aga ta vist ei kuulund Vene erakonda, aga kandideerib selles. vist oli seotud ka Katariina kolledžiga.

aga:
                              "Raha tuleb jumala õnnistusest!" (EKD) - vastuseks siis küsimusele, et kui palju pensione tõstaksite ja kust raha tuleb.

Kommentaar

Working...
                              X