Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Riigikogu valimised 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Nõustun ajakirjanikega, et selles debatis olid kolm meest teistest üle - need olid siis Leito,Klenski ja mis iganes selle kristlase nimi oli .
    Kui kõikidest valimisdebattidest lõigata paremad palad kokku saaks ikka 15 minutit puhast huumorikulda ma ütlen !

Aga homme läheb minu hääl vist SDE-le, aga samas neilgi plaanis astmeline tulumaks. No tõenäoliselt võidab valimised Reform ja kui Mikseri lootused lähevad täide, et Reform ja SDE moodustaksid koalitsiooni, siis ilmselgelt saadaksid oravad astmelise tulumaksu kuu peale. Teine punkt milles minu ja SDE seisukohad lahku lähevad on tuumajaama rajamine. SDE ütleb ei, mina jaa. Aga samas teised valikud peale SDE on veel kehvemad.

Muidugi ma tunnistan, et siin foorumis on kahtlemata paremaid sotsiolooge kui mina, seega viskan neile väikse kondi puremiseks - mida arvate koalitsioonist Reform-IRL-SDE ? Kui tõenäoline võiks sellise koalitsiooni moodustumine olla ?

Kommentaar

Leito=puhas kuld. Tore et on olemas selliseid humoriste nagu Iseseisvuspartei.

Kommentaar

Muidugi ma tunnistan, et siin foorumis on kahtlemata paremaid sotsiolooge kui mina, seega viskan neile väikse kondi puremiseks - mida arvate koalitsioonist Reform-IRL-SDE ? Kui tõenäoline võiks sellise koalitsiooni moodustumine olla ?
        No varemgi ju selline koalitsioon olnud, miks ei võiks nüüdki olla? Aga tõenäolisem ikka, et jätkab REF ja IRL.
        Ise ei hääleta ühegi partei poolt aga agitatsiooni siin tegema ei hakka. Pigem ütleks, et mingem valima.
        Eks siis homme näis.

Kommentaar

Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
          Nõustun ajakirjanikega, et selles debatis olid kolm meest teistest üle - need olid siis Leito,Klenski ja mis iganes selle kristlase nimi oli .
          Kui kõikidest valimisdebattidest lõigata paremad palad kokku saaks ikka 15 minutit puhast huumorikulda ma ütlen !

Aga homme läheb minu hääl vist SDE-le, aga samas neilgi plaanis astmeline tulumaks. No tõenäoliselt võidab valimised Reform ja kui Mikseri lootused lähevad täide, et Reform ja SDE moodustaksid koalitsiooni, siis ilmselgelt saadaksid oravad astmelise tulumaksu kuu peale. Teine punkt milles minu ja SDE seisukohad lahku lähevad on tuumajaama rajamine. SDE ütleb ei, mina jaa. Aga samas teised valikud peale SDE on veel kehvemad.

Tee hea valik. Kindlasti ära jäta SDE valimata vaid astmelisestulumaksu tõttu. See pole sugugi nii hirmus asi, kui Reform vs Kesk vägikaikavedamises meile on üritatud näidata. Peale neid valimisi, ei tule see ilmselt nagunii kasutusele. Ilmselt pole Eesti ühiskond selleks veel valmis. Tulevikus, kui suudetakse selle tõhusus rahvale selgeks teha, miks mitte?!

Kommentaar

Väärika hobuse ajus olev sanitaarkuul

Edgar leidis raha ja ostis endale eetriaega. Seda sellisesse telekanalisse nagu Kanal2.
            Oli lõbus.
            Mis ma kuulsin ja märkasin?
            Eks ikka seda, et Edgar hakkab vanaks jääma..
            Lubas peatada hindade tõusmise ja ütles, et parempoolsete erakondade hääled on antud, nüüd on vaja lihtsalt kõigil tema kummardajatel homme ilmuda valima.
            Kahjuks on mul natukenegi kollased prillid ees. Ansipi sõnavõtte pole viimasel ajal kuulnud/näinud.. aga kardan, et need kaks avaliku elu kangelast võtavad teineteise käest koolitustunde. Muidu eelistan eestlast. ( kui oleks vaja nüüd vastu valima minna vms).
            Aga seekord valin IRL.i? Miks? Eks ikka seepärast, et Ivo Linna nii laulis ja kunagi 1 IRL inimene lubas mulle lõputut rikkus ja lastele tasuta haridust ( mis on tegelikult igatepidi tasuta mõne aja pärast ).
            Aga ei.. selles raskes idootide maailmas, kus mina vb enesele mitteteadlikult peaviiulit mängin.. tuleb teha otsuseid ja sinistes värvides erakond saab seekord minu hääle.

PS!
            Reaalselt ma muidugi oma häält ära ei anna, sest on vaja veel rääkida ja viipekeelt ei oska!

Head õhtut!

Riigikogu infotunde soovitan ka inimestel vaadata. Sealt saab natukenegi infot, millised ajumuusikud meie poolt valitud on. Ärapanija suurim konkurent.

hea õhtu vol2.

Kommentaar

Miks ma alati valimiste päeval täis olen?
              DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
              Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

kas keegi ei sattunud eile salvestama seda väärt üritust ? Keegi võiks kuskile üles riputada, et saaks ise ka pilgu peale visata.

Kommentaar

ETV kodukal peaks omasaated üleval olema.
                  Hea huumor oli tõesti
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Leidsin, http://valimised.err.ee/index.php?Leht=Video
                    kõik kes eile ei näinud.

Kommentaar

Algselt postitas Scooter Vaata postitust
                      Miks ma alati valimiste päeval täis olen?
                      Sest see pühapäeval (päev pärast laupäeva ), vaevalt sa ainus selle probleemiga oled.

Kommentaar

Nii. Sada grammi ja hapukurk on valmis pandud. Siis pole muud, kui lips ette, kingad läikima ja ringkonnajärgsesse jaoskonda!

Valimised, tähtis päev.
                        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Sai ka hommikul valimas käidud. Hääl läks muidugi Iseseisvusparteile.

Kommentaar

Algselt postitas Anarhist Vaata postitust
                            Sai ka hommikul valimas käidud. Hääl läks muidugi Iseseisvusparteile.
                            Sama siin! Rahvuslik majandus Eestisse!

Kommentaar

Kõik Valimisstuudio saated siit - http://etv.err.ee/arhiiv.php?otsing=valimisstuudio

Iseseisvuspartei, Kristlike Demokraatide ja Vene Erakonna kolmikhuumor sai alguse juba teises saates, soovitan.

Kommentaar

Reform paneb ära. Keskerakonnas on vist matusemeeleolu. Aint Ida-Virus ollakse esimesed.

Kommentaar

Working...
                                X